- 11 Kasım 2015
- 109
- 70
- 13
- Konu Sahibi poacher one
-
Aynen ya biz de sanırım bundan alıcaz, quinny nin bir de büyük tekerleklisi varmış ama sanırım onu açıp kapatması zormuş, ne kadar fiyata bulabildiniz. Ben Jokerden Anakucağı ve arabaya 1600 fiyat aldım uygun sanki diğer yerlere göreBen bugün net kararımı verdim. Quinny Zapp Xtra 2 + maxi cosi ana kucağı alacağım. Benim beklentilerimi en çok karşılayan bu araba
Hadi hayirlisi ben henuz almadim ve fiyat arastirmasina girmedim ama 1600 TL guzel fiyat daha uygun olan biryer bulursam sana da haber veririm canimAynen ya biz de sanırım bundan alıcaz, quinny nin bir de büyük tekerleklisi varmış ama sanırım onu açıp kapatması zormuş, ne kadar fiyata bulabildiniz. Ben Jokerden Anakucağı ve arabaya 1600 fiyat aldım uygun sanki diğer yerlere göre
Joilerin 3 tekerleklisi var bir arkadasimda eger dedi cok fazla parcalanmak istemiyorsan kesinlikle beklentilerini karsilayacak bir araba ben cok memnunum dedi suan 2. Cocuguna da o arabayi kullaniyor. Ayni zamanda saglma oldugunu da soyledi.Ben Joie Litetrax 4 tekerlekli almaya karar verdim. 700 tl civari. E-bebekte subat ayinda indirime gire ek.onu bekliyorum almak icin :)
Satici bize 4 tekerleklinin daha guvenli oldugunu soyledi. 4 tekerlekliden aldik :)Joilerin 3 tekerleklisi var bir arkadasimda eger dedi cok fazla parcalanmak istemiyorsan kesinlikle beklentilerini karsilayacak bir araba ben cok memnunum dedi suan 2. Cocuguna da o arabayi kullaniyor. Ayni zamanda saglma oldugunu da soyledi.
Prego ve sunny baby uygun fiyatlısı da kaliteli güvenle alabilirsin çalıştığım zamanlarda çok satmış ve kullanmış biri olarak tavsiye ederimEveet.. En önemli konulardan biri olsa gerek.Hem kaliteli, hem kullanışlı, hem de keseye uygun bebek arabası almak istiyorsak hangi markaların hangi modellerine bakmalıyız? Bu konuda bilgisi olan, araştıran herkesin katkıda bulunmasını isterim.
Arkadasimda 3 tekerlikli ile heryere rahatlikla girebiliyorum, cok rahat katliyorum hafif oldugu icin yorulmuyorum demisti. Allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin canimSatici bize 4 tekerleklinin daha guvenli oldugunu soyledi. 4 tekerlekliden aldik :)
Quinny zapp xtra 2 almaya karar verdim canim ben bu araba hakkinda bilgin var mi peki ?Prego ve sunny baby uygun fiyatlısı da kaliteli güvenle alabilirsin çalıştığım zamanlarda çok satmış ve kullanmış biri olarak tavsiye ederim
Cnm ben araştırdıkça vazgeçtim, bi kere alt kısmı o kadar dar ki çocuk 6 aydan sonra rahat rahat asla yatamaz, tekerlekleri küçük olduğu için çok sarsıyormuş, ben en son bugabo bee baktım o çok daha uzun ömürlü olur gibi geldi, içine yine maxi cosi nin anakucağını monte edebiliyoruzQuinny zapp xtra 2 almaya karar verdim canim ben bu araba hakkinda bilgin var mi peki ?
Bugabolar quinnye gore pahali diye biliyorum canim ondan almaya kalksak ne kadara geliyorCnm ben araştırdıkça vazgeçtim, bi kere alt kısmı o kadar dar ki çocuk 6 aydan sonra rahat rahat asla yatamaz, tekerlekleri küçük olduğu için çok sarsıyormuş, ben en son bugabo bee baktım o çok daha uzun ömürlü olur gibi geldi, içine yine maxi cosi nin anakucağını monte edebiliyoruz
Valla şubat sonuna kadar yani son 3 gün joker den alırsan 2100 e Tentesi, oturma yeri, .Maci cosi ana kucağı hepsi geliyor, ama biz baktıkça benim kafam karıştı mamas papasın son çıkan bi modeli de çok hafif ve görünüşü bugaboo dan şık, o da 2400 belki bi indirimine denk geliriz diye aldırtmadım artık Bebek olsun öyle bakıcam ben, zaten evde koymaya yer yok, o kadar para vericem Bebek'le gider deneyerek alırımBugabolar quinnye gore pahali diye biliyorum canim ondan almaya kalksak ne kadara geliyor
Anladim canim peki hastaneden ana kucagiyla mi alacaksin?Valla şubat sonuna kadar yani son 3 gün joker den alırsan 2100 e Tentesi, oturma yeri, .Maci cosi ana kucağı hepsi geliyor, ama biz baktıkça benim kafam karıştı mamas papasın son çıkan bi modeli de çok hafif ve görünüşü bugaboo dan şık, o da 2400 belki bi indirimine denk geliriz diye aldırtmadım artık Bebek olsun öyle bakıcam ben, zaten evde koymaya yer yok, o kadar para vericem Bebek'le gider deneyerek alırım
Güle güle kullan Cnm biz de sadece maxi cosi ana kucağı aldık daha araba almadık kararsızlıktan, mamas papas çok güzeldi son çıkanı, benim akıllı kocam ana kucağına 1100 lira vermiş ama çok sinir oldumN Nora22 canim ben bu hafta hallettim e-bebek'ten aldim. Mamas&papas armadillo flip XT ve maxi cosi araba koltugu aldim. Gercekten quinny cok kucuk geldi gozume, internetten baktigim gibi hic degilmis. Almak isteyen arkadaslara kesinlikle mamas&papasi tavsiye ederim. O kadar arastirdim gercekten her konuda en mantiklisi..
Aa cok odemis canim ya gercekten uzuldum..Güle güle kullan Cnm biz de sadece maxi cosi ana kucağı aldık daha araba almadık kararsızlıktan, mamas papas çok güzeldi son çıkanı, benim akıllı kocam ana kucağına 1100 lira vermiş ama çok sinir oldum
Bugaboo larda hediye Çek'i geçerli miydi gördün müAa cok odemis canim ya gercekten uzuldum..ben 2.200 TL'ye e-bebekten mamas papasin en yenisini aldim ve bana 700 TL cek verdiler. O ceklede hem maxi cosi oto koltugunu ve aparatlarini alabildim. Yani bana toplamda 2.200 TL ye gelmis oldu hepsi..
Hepsinde gecerliydi. 150 TL alisverise 50 TL hediye ceki kapsaminda.Bugaboo larda hediye Çek'i geçerli miydi gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?