- Konu Sahibi AminMellaLle
-
evet sadece bunu merak ediyorum..
dünyada bu görgüsüzlüğü yapan tek kişi ben olmamalıyım
çook geniş bi katımız var ve apartmanda hemen hemen her katta olduğu gibi bizimde bebek arabamız katımızda duruyor..
ve dediğim gibi uğraşsanız çarpamazsınız katımız çok geniş..
komşumuz delirdi çıldırdı ve apatmanın dışına attı arabamızı
bu arada çok elit bi muhitte oturuyorz ilk defa karşılaşıyorum böyle bi durumla..
çook geniş bi katımız var ve apartmanda hemen hemen her katta olduğu gibi bizimde bebek arabamız katımızda duruyor..
bu arada çok elit bi muhitte oturuyorz ilk defa karşılaşıyorum böyle bi durumla..
komşunuzun adı canan mı?bizim apartmanda bu kadın karrşı komşusuna takmıştı.ara yere ayakkabılık koymuştu karşı komşusu,kadın çok kızıyodu.gerçi benim karşı komşum araba lastiği koyuyordu bende kızıyordum
bizim binada paspas bile yasak..güvenlik dolaşıyor arada herkesi uyarıyor benimde kızımın bisikleti var iiçeri alın diyor he he deyip geçiyorum nereye alacağım hap kadar ev .. ayakkabılığa bende karşıyım hem hoş durmuyor hemde bazen öyle iğrenç kokuyor ki..komşunuzun adı canan mı?bizim apartmanda bu kadın karrşı komşusuna takmıştı.ara yere ayakkabılık koymuştu karşı komşusu,kadın çok kızıyodu.gerçi benim karşı komşum araba lastiği koyuyordu bende kızıyordum
bizim binada paspas bile yasak..güvenlik dolaşıyor arada herkesi uyarıyor benimde kızımın bisikleti var iiçeri alın diyor he he deyip geçiyorum nereye alacağım hap kadar ev .. ayakkabılığa bende karşıyım hem hoş durmuyor hemde bazen öyle iğrenç kokuyor ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?