- 18 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
- 36
- Konu Sahibi papatyagzl
-
Basın sağolsun canım Allah sabır versin Rabbim hayirlisiyla sana da bana da ve tum bebek isteyenlere versin.Annelik duygusunu tatdirsinBende senin gibi yaniyodum evlat ozlemiyle 5 yil cektim sonra tup bebekle hamile kaldim ikizdi 5 ayim bitti 6 ya girmisken erken dogum yaptim 3 ay once kaybettim yasamadi bebeklerim,eskiden arada aglardim,simdi her gun agliyorum cigerim sizliyo o yuzden herseyin hayirlisi de dua et cnm.
Benimde yumurtalarım olusmuyo bi nevi bende adet söktürücü kullanmadan göremiyorum adet çok nadir bazen kendiliğinden oluyorKonu sahibbi arkadasim duayi birakma lutfeen;( bende istiyorum Rabbimden saglikli hayirli bir evlat.subattan beri ama daha nasib olmadi.pko war bnde ilacsiz adet olamiom.senin durum nasil konu sahibi ????sogan suyu iciorum buarada
Benimde yumurtalarım olusmuyo bi nevi bende adet söktürücü kullanmadan göremiyorum adet çok nadir bazen kendiliğinden oluyordoktor doktor gezdim en son yumurta çatlatma iğnesi oldum ama o da ise yaramadı ümidimi kesmiyorum ama psikolojim çok bozuldu bebek sesleri bile aglatiyodu evde is yapmadan duramıyorum yoksa düşündükçe mahvoluyorum
Haklısın canım başka çarem yok zamanla artık Rabbim bebeginle mutlu bi ömür geçirmeni nasip etsinAllah büyüktür bu kadar yıpratma kendini.. bana bekarken bebeğin olmayabilir demişti doktor.. daha sonra evlenincede başka sorunlar yüzünden olmaz denildi.. yumurtalardan kaynaklı değildi benim.. ben kafama takmadım.. 1.5 sene olmadı.. 1 kere bile test alıp bakmadım.. kafamı yormadım.. eşimle gezdik tozduk eğlendik.. çevreye de nasip deyip geçtim.. sonra adetim gecikti 8 gün test yaptım hamileydim.. kendimi yıpratsamda parçalasamda bi zamanı vardı.. ben o süreyi kendime ve eşime vakit ayırarak geçiröeyi tercih ettim.. ne kadar takıntı yaparsan o kadar zor geçer günler.. başka şeylere odaklan..
kendine vakit ayır hobiler edin.. ne bileyim bebeği çıkar aklından.. bi zamanı vardır muhakkak..
14 ay olduUzulme cnm benim.nzamandir deniyorsunuz peki?
14 ay oldu
Haklısın canım başka çarem yok zamanla artık Rabbim bebeginle mutlu bi ömür geçirmeni nasip etsin
Basiniz sagolsunBende senin gibi yaniyodum evlat ozlemiyle 5 yil cektim sonra tup bebekle hamile kaldim ikizdi 5 ayim bitti 6 ya girmisken erken dogum yaptim 3 ay once kaybettim yasamadi bebeklerim,eskiden arada aglardim,simdi her gun agliyorum cigerim sizliyo o yuzden herseyin hayirlisi de dua et cnm.
26 yaşındayım 14 ay oldu demedigim yol kalmadı tedaviler yipratti beni en sonda olmayınca psikolojim bozuldu
Aynen kafayı yemek üzereyim rüyamda aklımda her yerde bebek var
Of al benden de o kadar. Cocuk hasretı cekıyorum resmen. Henuz 1 yıl oldu daha hıcbır tedavıye baslamadık . Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın canım senı cok ıyı anlıyorumArtık hayattan soğudum kendimi yapayalnız hissediyorum hamile kalamiyorum defalarca kan testi yaptırdım ama sonuç hep hüsranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?