bebek arzusu bitirdi beni

Basın sağolsun canım Allah sabır versin Rabbim hayirlisiyla sana da bana da ve tum bebek isteyenlere versin.Annelik duygusunu tatdirsin

Konu sahibbi arkadasim duayi birakma lutfeen;( bende istiyorum Rabbimden saglikli hayirli bir evlat.subattan beri ama daha nasib olmadi.pko war bnde ilacsiz adet olamiom.senin durum nasil konu sahibi ????sogan suyu iciorum buarada

Konu sahibbi arkadasim duayi birakma lutfeen;( bende istiyorum Rabbimden saglikli hayirli bir evlat.subattan beri ama daha nasib olmadi.pko war bnde ilacsiz adet olamiom.senin durum nasil konu sahibi ????sogan suyu iciorum buarada
Benimde yumurtalarım olusmuyo bi nevi bende adet söktürücü kullanmadan göremiyorum adet çok nadir bazen kendiliğinden oluyor doktor doktor gezdim en son yumurta çatlatma iğnesi oldum ama o da ise yaramadı ümidimi kesmiyorum ama psikolojim çok bozuldu bebek sesleri bile aglatiyodu evde is yapmadan duramıyorum yoksa düşündükçe mahvoluyorum

Beni dinleyen cevap yazan herkesten Allah razı olsun birazcık da olsa kendimi iyi hissediyorum Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin

Allah büyüktür bu kadar yıpratma kendini.. bana bekarken bebeğin olmayabilir demişti doktor.. daha sonra evlenincede başka sorunlar yüzünden olmaz denildi.. yumurtalardan kaynaklı değildi benim.. ben kafama takmadım.. 1.5 sene olmadı.. 1 kere bile test alıp bakmadım.. kafamı yormadım.. eşimle gezdik tozduk eğlendik.. çevreye de nasip deyip geçtim.. sonra adetim gecikti 8 gün test yaptım hamileydim.. kendimi yıpratsamda parçalasamda bi zamanı vardı.. ben o süreyi kendime ve eşime vakit ayırarak geçiröeyi tercih ettim.. ne kadar takıntı yaparsan o kadar zor geçer günler.. başka şeylere odaklan..
kendine vakit ayır hobiler edin.. ne bileyim bebeği çıkar aklından.. bi zamanı vardır muhakkak..

Uzulme cnm benim.nzamandir deniyorsunuz peki?

Haklısın canım başka çarem yok zamanla artık Rabbim bebeginle mutlu bi ömür geçirmeni nasip etsin

Basiniz sagolsun
cok uzuldum,allah yeniden hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin.

inşallah hiç ummadığınız bir anda birdenbire bebeğinizin haberini alıverirsiniz..

duayı elden bırakmayın ve ümidinizi kesmeyin lütfen

bu kimsenin sizin kadar üzülüp anlayamayacağı zor bekleyişte de hep hayırlısını dileyin

dileyin ki evlat nasip olduğunda aynı zamanda sağlıklısından ve uzun ömürlüsünden nasip olsun..

26 yaşındayım 14 ay oldu demedigim yol kalmadı tedaviler yipratti beni en sonda olmayınca psikolojim bozuldu

daha yaşınız çok genç
inanın insanlar 40 a gelip yine umudu kesmiyor
çok söylenmiştir bu size ama tıp çok ilerledi artık
birde biz ne dersek diyelim sözlerin üstünde bir söz sahibi var.
o en iyisini biliyor sizin için

Cok olmamis daha evleneli. ben 4 yillik evliyim sizin gibi cok agliyodum bende bebek gorsem yada bi tanidigimin hamile oldugunu duysam.sakin yanlis anlasilmasin kiskanclik deil ama baska bi duygu bu niye benim olmuyo diyordum. Doktora gittim tuplerime bakti bi sorun yok dedi hap verdi onu kullandim 2ay sonra hamile kaldim 10haftalikken dusuk yaptim 2.kez ayni seyi yasadim kalp atisini gormustum hic aklimdan cikmiyo hala icim yaniyo bundada vardir bi hayir dedim simdi tekrar istiyorum bebek ama cok korkuyorum.ins isteyen herkeze allah nasip etsin hayirlisiyla. Uzulmemeye calis ne kadar cok takarsan o kadar olmuyo

Hayırlısı Rabbim insallah duanı kabul eder sana hayırlısıyla nur topu gibi bir bebiş nasıp eder.

Bende 7 yıllık evliyim canlar benimde bebisim olmadi 4 defa asilama 1 defa tüp bebek yaptirdim ama malesef olmadi ve 20 kasimda yine tüp bebek trasferim oldu ve hayirlisiyla test gunumu bekliyorum bizi bizden baskasi anlamiyo gercekten rabbim bize de nasip etsin anne olmayi insallah

Artık hayattan soğudum kendimi yapayalnız hissediyorum hamile kalamiyorum defalarca kan testi yaptırdım ama sonuç hep hüsranım
Of al benden de o kadar. Cocuk hasretı cekıyorum resmen. Henuz 1 yıl oldu daha hıcbır tedavıye baslamadık . Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın canım senı cok ıyı anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…