- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
- Konu Sahibi papatyagzl
-
Hangi tedaviler uygulandı canım. Senı uzmeyeceksebpaylasmak iyi gelecekse bır fıkrım olması acısından paylasırsan mutlu olurum26 yaşındayım 14 ay oldu demedigim yol kalmadı tedaviler yipratti beni en sonda olmayınca psikolojim bozuldu
Ah canım rabbım sabır versın sanada. Meger yalnız degılmışım okuyunca anladım . Hıc tedavı gordunuxmu?Benide bitirdi canim kardesjm ne zormus Allahimmm
1 sene once klomenle hamile kaldim ama dusuk yaptim maalesef letu denedim olmadi catlatma igneleri olmadi en son rahim filmj cektrdim sukur temiz cikti ama olmadi yine klomene baslicam ama yoruldumAh canım rabbım sabır versın sanada. Meger yalnız degılmışım okuyunca anladım . Hıc tedavı gordunuxmu?
Bendede hıc sorun cıkmadı hsg de temz cktı esımde de sorun yk. Henuz hcbır ilac yada tedavı gormedım1 sene once klomenle hamile kaldim ama dusuk yaptim maalesef letu denedim olmadi catlatma igneleri olmadi en son rahim filmj cektrdim sukur temiz cikti ama olmadi yine klomene baslicam ama yoruldum
Ne kadardir deniyorsunBendede hıc sorun cıkmadı hsg de temz cktı esımde de sorun yk. Henuz hcbır ilac yada tedavı gormedım
Tam 1 yıl oldu canım.Ne kadardir deniyorsun
benim annem onbeş yıldan sonra beni doğurdu umudunu yitirmeArtık hayattan soğudum kendimi yapayalnız hissediyorum hamile kalamiyorum defalarca kan testi yaptırdım ama sonuç hep hüsranım
Klomen kullansanaTam 1 yıl oldu canım.
Canımmşimdi infertilite alanonda burkac dr dan fıkır alacagım akabınde tedavıye ve seklıne kendımı hazırlayıp baslayacagım. Cok acele etmek istemıyorum içim içimi yesede..Klomen kullansana
Artık hayattan soğudum kendimi yapayalnız hissediyorum hamile kalamiyorum defalarca kan testi yaptırdım ama sonuç hep hüsranım
Of al benden de o kadar. Cocuk hasretı cekıyorum resmen. Henuz 1 yıl oldu daha hıcbır tedavıye baslamadık . Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın canım senı cok ıyı anlıyorum
bende pko luyum kendiliğinden hiç adet olmam yumurtam gelişmez ama bak 5 yıl sonra oldu bebeğim.ve öncesinde 3tane duşuğum vardı.Bebek özleminin en dibini görmüştüm yaniYumurtalarım gelişmiyor yumurta çatlatma iğnesi de oldum olmadı adet düzensizliğim vardı hala net bi sorun yok o kadar doktora gittimki bursa dan Antalya ya kadar annelik için yanıyor yüreğim bebek resmi görünce bile ağlamaya başlıyorum
ya yorumları okudumda herkez umutsuz..umudunuzu kaybetmetin nolur sağlıkçıyım ben ve çevremde okadar çok kişi varki olmuyo denip şimdi çocuk sahibi olan bebeğin asla olmayacak denen kişi bile 17 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı şimdi 2 çocuğu var..sadece yalvarın rabbime bugün değilse yarın yarın değilse daha sonra ama olucak inşallah allah herkeze hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin...26 yaşındayım 14 ay oldu demedigim yol kalmadı tedaviler yipratti beni en sonda olmayınca psikolojim bozuldu
Artık hayattan soğudum kendimi yapayalnız hissediyorum hamile kalamiyorum defalarca kan testi yaptırdım ama sonuç hep hüsranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?