bebek arzusu bitirdi beni

26 yaşındayım 14 ay oldu demedigim yol kalmadı tedaviler yipratti beni en sonda olmayınca psikolojim bozuldu
Hangi tedaviler uygulandı canım. Senı uzmeyeceksebpaylasmak iyi gelecekse bır fıkrım olması acısından paylasırsan mutlu olurum

sakın stres yapma ablam yatı yptı en sonunda stresten süt hormonunu çıkardı
kız ne zaman sakinleşti tedaviye devam edip oluruna bıraktı kaldı stres yapma

Ah canım rabbım sabır versın sanada. Meger yalnız degılmışım okuyunca anladım . Hıc tedavı gordunuxmu?
1 sene once klomenle hamile kaldim ama dusuk yaptim maalesef letu denedim olmadi catlatma igneleri olmadi en son rahim filmj cektrdim sukur temiz cikti ama olmadi yine klomene baslicam ama yoruldum

1 sene once klomenle hamile kaldim ama dusuk yaptim maalesef letu denedim olmadi catlatma igneleri olmadi en son rahim filmj cektrdim sukur temiz cikti ama olmadi yine klomene baslicam ama yoruldum
Bendede hıc sorun cıkmadı hsg de temz cktı esımde de sorun yk. Henuz hcbır ilac yada tedavı gormedım

Ne kadar zor bir sürec yaa allah isteyen herkese nasip etsin bende bugün doldum agladım yine 1.5 yıllık evliyim 8 aydır olmuyor pko var adetim düzenli ama olmuyor klomene baslayacam aralıkta ins güzel sonuclanır ama klomenide aylarca kullananlar var çok umudum yok açıkçası sürekli rüyalarda boş odalarda bebek görüyorum uyutuyorum sarılıyorum ;( evet çok daha zor zamanlarda olanlar var ama yıllarca olmadıgı halde umursamayanda var ben sekiz ay da olsa çok yıprandım artık ne gerekiyorsa onu denemek istiyorum ;(

Klomen kullansana
Canımmşimdi infertilite alanonda burkac dr dan fıkır alacagım akabınde tedavıye ve seklıne kendımı hazırlayıp baslayacagım. Cok acele etmek istemıyorum içim içimi yesede..

Artık hayattan soğudum kendimi yapayalnız hissediyorum hamile kalamiyorum defalarca kan testi yaptırdım ama sonuç hep hüsranım

Cnm lutfen kafaya takma benim de cevremde bir cok insanin cocugu olmadi yillarca benmde hala yok ve olmadi. Sonra bi baktim hepsi patir patir hamile kaldi ben hala degilim. Hatta bu ay benim icin cok onemli hatta bu gecede kocam hoduk uyudu.. ve inan o hamile kalanlar butun o husranlari bir anda unuttular silip attilar. Yani o gun gelecek ve diceksin ki bos yere kendimi uzecegime keske hayatin tadini cikarsaydim... inan bana :) umarim bu ay isteyen herkes hamiş oluuur amiiinnnn

Ah ah yazmadan edemedim ben tam beş yıl sonra kızıma kavuştum basucumda besiginde uyuyor mışıl mışıl.tup bebek aşılama ameliyatlar testler ama asla yılmadım.allaha sigindim ve hep dua ettim hiç durmadan yılmadan isyankar olmadan.çevre arkadaş kv de herkesi duymadım kulağımı tikadim ve su gerçeği öğrendim stres hamile kalmaya engel.birşeyi oluruna bırakacaksın ama tedavi ni olucaksin mücadeleye devam sen kendinin arkadaşı olup moral vereceksin.aç ellerini rabbine anlar derdini o acisin haline inan bana gönülden istersen olur.kaç gece ağladım sabaha kadar neden neden ben anne olamıyorum diye ama bir imtihan bu asla pes etme asla agla bagir cagir ama pes etme acima kendine yspilmasi gereken herseyi yap olacak mutlaka olacak de nasip se illaki olur saglam dur dik dur inan seni sen teselli edeceksin eller ancak acir.
Daha çok g encsin ben 35 yaşındayım kızım 8 aylik ve ikinciyi düşünüyorum seneye.nasip se oluyor zaten.hem sana hem isteyen uğraşan her çifte allahım sağlıklı evlat versin yaşamayan bilmez çok zordur bu hasret güçlü ol ve anne olacağım ben de...

Of al benden de o kadar. Cocuk hasretı cekıyorum resmen. Henuz 1 yıl oldu daha hıcbır tedavıye baslamadık . Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın canım senı cok ıyı anlıyorum

canim dua topiklerini takip ediyor musun? orda bi suru bayan birbirleri icin dua ediyor,cok guzel bi paylasim alani,forum kismindan ulasabilirsin.
istersen bendeki dualari da gonderebilirim.

konu sahibi arkadasim sana gelince,Rabbim o kadar buyuk ki,kuru dala can veriyor yoktan var ediyor.sen duani et,kendini Ona teslim et..2 ay once burda yine hamilelikle ilgili konu acan bi arkadasa elimdeki dualari gondermistim,bide dualarim sizinle forumunda edilen dualara katilip aktif oldu.Kurban oldugum Allahim 1 ay icinde nasip etti hamileligini
belki 1 ay degil daha fazla surer ama Rabbim icten edilen dualari geri cevirmez.
insallah yakin zamanda yavrunu alirsin kucagina

Ve zamanı geldiginde Rabbin sana gönlündekini verecek , seni hoşnut kılacak(Duha/5) Sabır Tevekkul Dua.. Hicbirsey vaktindan önce gelmiyor... Dua kaderi degistirir Allah`ın izniyle duaya devam...

bende pko luyum kendiliğinden hiç adet olmam yumurtam gelişmez ama bak 5 yıl sonra oldu bebeğim.ve öncesinde 3tane duşuğum vardı.Bebek özleminin en dibini görmüştüm yani tedaviyi ve duayı hiç bırakmadım klomen benm,için ağrı kesici olmuştu artık her ay tedaviye gidiyordum ve sadece klomen yetmiyordu iğne de oluyordum. Sonrasında 1yık hamile kalamadım aşılamaya geçtik 2ay üst üste aşılama yaptırdım tutmamdı biraz ara verelim dedik ve o ay bulantılarla birlikte 9haftalık hamile olduğunu öğrendim.5yılı doldurmamıza 20 gün vardı,bunları sana moral olsun diye yazıyorum canım umidini sakın kesme

26 yaşındayım 14 ay oldu demedigim yol kalmadı tedaviler yipratti beni en sonda olmayınca psikolojim bozuldu
ya yorumları okudumda herkez umutsuz..umudunuzu kaybetmetin nolur sağlıkçıyım ben ve çevremde okadar çok kişi varki olmuyo denip şimdi çocuk sahibi olan bebeğin asla olmayacak denen kişi bile 17 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı şimdi 2 çocuğu var..sadece yalvarın rabbime bugün değilse yarın yarın değilse daha sonra ama olucak inşallah allah herkeze hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin...

Canım sadece şunu söylim , yakın bir arkadaşımın 7 yıl sonra oldu. Ümidini kesmeden pes etmeden bekledi. Yolun başındasın psikolojinin bozulmasına izin verme. Güzel şeyler düşün. Elbet hayırlı ise olacaktır.

14 ay ne ki. Uğraştığı sene sayısı çift haneli rakamlara gelmiş insanlarla biraz sohbet et bence.

Artık hayattan soğudum kendimi yapayalnız hissediyorum hamile kalamiyorum defalarca kan testi yaptırdım ama sonuç hep hüsranım

Ne kadardır evlisin bilmiyorum ama; stres bebek sahibi olma konusunda önemli bir etken.
Etrafında soranlara amaaan daha genciz geziyoruz tozuyoruz falan de geçiştir.
Kendi içinizde bilin isteğinizi. Strese girmezsiniz böylece. İnsanlar ne yazık ki ağzından çıkanı bilmiyor.
Bi de o nickini değiştir; hatta altına TC kimlik falan yaz istersen. Böylece hepimiz senin tüm bilgilerine ulaşabilelim aramızda tanıyan filan da çıkarsa şenlik olur hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…