- Konu Sahibi MasalinAnnesi
-
bir bakıcıdan ne beklemeli peki???
ben bakıcıyım ama herseyden önce bır annayım...3 cocuğum var...onlar için canımı verırım...sırf onlar için calısıyorum...maaşımla ne kıyafet alırım...ne takı...sadece onları mutlu ederim...gezdiririm..dersaneye gönderırım..kurslara gonderırım...ben cocuğuma değer verırım...baktığım cocukta annesının gözudur canıdır....ben yavrularıma nasıl kıymıyorsam...o bebekte annesının kuzusu....ona nasıl kıyılır....ben herşeyden once bir anneyım...o yavruyuda kendımden bir parca gibi görürüm...kıyamam...belkı annesı canımı sıkar babaannesi olmadık bırşey der...babası maaşımı geç verır...ne olursa olsun sorunlarımı o mahsundan cıkarmam....ben olgun bır kadınım mantıklıyım....ama dediğim gibi herkes bu olgunlukta olmuyor maalesf....herkese kolaylıklar diyorum....allah ıyı kısılerle karsilastırsın sızı..
ben bir çocuk gelişimciyim ve şuanda evimde çocuk bakmak istiyorum,bir bakıcıdan neler beklenirr demişsiniz bence bizlerde şu özelliklere dikkat edin;
*Kendi yaşadığı ortamın temiz düzenli ve yaşam standartlarının çok zor olup olmadığına.
*Sorunsuz,kişilikli,kendi aile yaşatısının kaliteli olması.
*İşi para içinmi yapmak istiyor yoksa mesleğine olan ilgisindenmi.(herkesin paraya ihtiyacı vardır ama bu işte önce emek sonra emeğinin karşılığının hesabı bence)
*Temiz ve el yıkama alışkanlığı varmı.
*Bebekse anneye yardımcı bulunmalı,ama anne çalışmak zorundaysa,kendi evinizde değil bakıcının evinde bakımını üstlenmek istemeli bence işini yapmak isteyen bakıcı elini taşın altına koyucak biraz öyle hazır sıcacık eve gitmek değil,hazır sıcacık evi ne alıp bakmak bence daha doğru.
*Sağlıklımı,sinirlimi.
*Kıskanç olmamamlı.
*Uçuk kaçık değil hanım olmalı.
*Eğitimli olmalı,öyle iki lokma yemek önüne sonra bütüngün dur-koşma-yapma demek bakıcı değil o göz kulak olmak oluyor.
*Takipçimi,arştırmacımı,siz akşam çocuğunuzu teslim aldığınızda elinde yaptığı bir etkinlik varmı,bir şarkı bişey öğrenmişmi,bunlarda önemli.
*Çocuk bakıcıyı 3 ay geçmiş hala red ediyorsa o çocuğu alın o bakıcıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?