Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bebek bakıcısı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yesimexpo

facebook/nsnbaby
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
650
73
323
İstanbul
Merhaba;
İstanbul'da yatılı veya gündüzlü ,
ev işlerine yardmcı bayan,
bebek bakıcısı,
hasta bakıcısı vb. arayanlara yardımcı olabiliriz
buradan ya da özelden yazabilirsiniz

Merhaba;
İstanbul'da yatılı veya gündüzlü ,
ev işlerine yardmcı bayan,
bebek bakıcısı,
hasta bakıcısı vb. arayanlara yardımcı olabiliriz
buradan ya da özelden yazabilirsiniz

merhaba
istanbul avrupa yakası halkalı atakent civarlarında, haftanın yedi günü gündüz 2-3 saat çalışabilecek,merhamet ve şevkat duygusuna sahip,bebek bakımı konusunda deneyimli,iyi yürekli birini arıyorum...

merhaba maalesef ben bu firmadan ayrıldığım için size yardımcı olamıcam... :(
şu an bebek şekeri ve bebek kurabiyeleri yapıyorum, ihtiyacınız olursa seve seve sizin için de yaparım :))
facebook'dan çeşitleri görebilirsiniz sevgiler

Merhabalar ben istanbula ataşehir bızde yabancı uyruklu yatılı arıyoruz
Merhaba;

Evimde yatılı bayan çalıştırıyorum. Özbek bir hanım var. Hem çocuklarımla ilgilenip, hemde ev işlerinde bana yadımcı olan. Ancak eşim istemediği için yanımda çalışamayacak. Eğer çocuk bakımı ve ev işlerine yardımcı birini arayan, yatılı çalıştıracak arkadaşlar varsa, lütfen bana ulaşsınlar.

542 608 57 39 telefon numaram.

[QUOadana dayım yardımcınız adana da çalışır mi acabapost: 36931565, member: 252255"]Merhaba;

Evimde yatılı bayan çalıştırıyorum. Özbek bir hanım var. Hem çocuklarımla ilgilenip, hemde ev işlerinde bana yadımcı olan. Ancak eşim istemediği için yanımda çalışamayacak. Eğer çocuk bakımı ve ev işlerine yardımcı birini arayan, yatılı çalıştıracak arkadaşlar varsa, lütfen bana ulaşsınlar.

542 608 57 39 telefon numaram.[/QUOTE]
Ben adanadayim

Back
X