Merhaba arkadaşlar,
Ben de bebek bekliyorum ve yavaş yavaş bebek hazırlıklarına başlamayı düşünüyorum. Siz tecrübeli annelerden ve bu konuyu araştıran anne adaylarından ricam bebekleriniz için hangi bebek bakım ürünlerini ve bebek bezlerini kullanıyorsunuz ya da kullanmayı düşünüyorsunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
benimde bebegim olacak ben cogu seyini aldim...bende senin gibi baya arastirma yaptim ve sonunda bazi markalara ulastim istersen yardimici olayim....
bebek sabunu yagi kulak cubuklari gogus pedleri jansons baby aldim
elde yikanacak camasirlar icin bebekler icin granullu yuzde yuz dogal dalan bebek sabunlarindan aldim
biberonlarda avent tavisye ederim ben bir amerikan mali aldim ismini tam hatirlamiyorum ama BPA icermeyenlerden olacak
Emziklerini dis kasima aparatlarini bile ayni marka aldim..kendi aldigim markayi animsamiyorum cok iyiydi aventtende iyi ablam cok memnundu oneririm yine biraz pahali ama olsun..
Ates olcer braun aldim
Bebek bezi 1 boy yeni dogan pampers, 1 boy 3-6 aylik pampers ,1 boy huggies 6 aylik buyuk olanlar icin aldim cok almadim alerji yapar degistirmem gerekir diye...
Popo silme pamuklari aldim
Islak mendil sebamed aldim,pisik kremi ,ozel pisik kremi diye etkili kremleri var onlardanda alicam
3 tane yeni dogan takimi aldim
10 tane falan her boy karisik citcitli badiler aldim kolu yarim olanlardan
10 taneden fazla 0-12 aya kadar degisen ayakli ayaksiz kadife pamuklu tulumlar aldim
3-4 takim iki parca tulum selterinden aldim
1 adet bebek montu aldim 6-12 aylik giyinebilecegi
Battaniyeleri iste yatak carsaflari iste ne denk geliyorsa aldim
tabi bu kiyafetleri marks& spencer-baby city -papastan aldim..turkiyede cok guzel yerler var yurt disindayim bulamiyorum diye boyle tercih ettim turkiyede daha kaliteli urunler var cunku...
Kendime henuz sadece hastanede giyebilecegim 1 adet gecelik aldim cok guzel ama tavsiye edilen onu acik olanlarmis ben kapali aldim artik evde falan giyinirim diye dusunuyorum..
bebek arabasi ve araba koltugum eksik sadece bunlarida tamamlarsam heralde kabasini almis oluyorum herseyin detay alicam sonra...cunku ortalama 4 ay var daha ben ole dolanirken alim dedim...
birde ben yeni modeller cikar falan filan bunlara inanmiyorum cunku bebek dusundugumden beridir 2 senedir ole bir goz gezdiriyordum inan bana degisen hic birsey yok :))) ondan bende beklemenin anlami yok madem geziniyorum alim dedim...