• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebek bakmak bu kadar zor mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
19 yasinda da olsan 40 yasinda olsan ayni benim yengem .50 yasa yakin cocugunu dogurdu benm oglumla yasit suan ama onunda buyuk kizi vardi .bana soyle diyordu .sanki anneligi bu cocukta tattim bambaska dis konusunda. artik yapacak bise yok onu sakinlestemek .cok onemli simdi. jeller .agri kesiciler var onu bile atlatiyorsun
Anladım cnm peki eşim için gerçi çok var 43 45 te baba olanlar ve diyoruz ya çocuk 10 yaşında olunca baba 50 kusur olur diye ona bakarsan yarına çıkacağımız ında garantisi yokki

yok canim 3 cocuga kadar calistim. biraktim cok oldu 1 yil oldu
Hımm hayırlıdır olsun en güzeli aslinda insanın kendi çocuğunu kendi büyutme sima şartlar işte iin gücün rast gitsin cnm beni bayaa bir rahatlattin Allah zorda koymasın se i

Hımm hayırlıdır olsun en güzeli aslinda insanın kendi çocuğunu kendi büyutme sima şartlar işte iin gücün rast gitsin cnm beni bayaa bir rahatlattin Allah zorda koymasın se i
Ya arkadaşın herkes herşey söylüyor benimde canım sıkılıyor boşunamı takıyorum sence az önce bi tanıdık duyunca Ooo maşallah dedi kızım var 17 deyince Ooo maşallah dedi yine ayiplarini içinmi dedi sence yada benmi yanlış anlıyor sence

benim 4 cu olcak tek basima yapiyorum bir kere kuzum korkma cocuk kismini kendine cok alistrirsan yandin uyudugu zamn hemn isleeuni hizli hizli yap egerki yapamiyorsan gece uykusu varsa geceden yap .cok fazla akistrma derim
Cnm bunu kaçırmışım senin 4. Mü olcak kaç aylık şimdi cinsiyet bellimi

Cnm birde kaç yaşındasın ya herkes herseyi söylüyor yok enerjisine yetişebilecekmisin yo oldu artık vs vs ne kadar zor olabilir ve o kadarda yaş geç değilki yada geçmı off benim halamın kızı da teyzemde 38 39 da dogurdu lar mesela o zanda enerji olmaz ona bajarsan

p
daha gidemedim 14 haftalukken doktor bise soylemek icin erken sonra yaniliyoruz dedi haftaya gidecm bakalim ne diyecekler

p

daha gidemedim 14 haftalukken doktor bise soylemek icin erken sonra yaniliyoruz dedi haftaya gidecm bakalim ne diyecekler
Hayırlısı neyse o olsun cnm hayırlı evkat olsun o zaman senin 5 2.5 8 aylik ve doğacak olan olucak dimi 4 çocuk yani Allah kolaylığı oda verir cnm

sag ol canim ewet bu allah izin verirse 4 olcak
Ne güzel kalabalık aile olacaksınız eğer calismasaydim bwnde aralıklarla 3 tane yapardım kesin çalışınca zor bakanın olmassa zor cnm inş. Annem bakarım der yoksa mecbur birini bulmam gerekecek herkes yasa boşuna kafa yoruyorsun diyor

Allah sağlık versin hayırlı olsun kaç yaşındasın cnm sence ben bu yaş olayına fazlamı takılıyorum
Ya cnm korkutüyolar beni sen rahatlasmistin sayende rahat endişe etmeden uyumuştum gece işte zorlanırsın uykusuz kalcan vs tamamda ne kadar zor olabilir ki tamam gece 2 saatte bir emzir gazını çıkar yatır gündüzde aynı degilmi emzir yatır pis pis la yani ne bileyim ya sanki hatanın sonu bide yaş olunca sen 52 olunca çocuk 10 olcak diyolar büyükten 28 olcak sence sorun mu bunlar ya

benim 4 cu olcak tek basima yapiyorum bir kere kuzum korkma cocuk kismini kendine cok alistrirsan yandin uyudugu zamn hemn isleeuni hizli hizli yap egerki yapamiyorsan gece uykusu varsa geceden yap .cok fazla akistrma derim
Cnm merhaba sen beni bayaa rahatlatmistin ama annem korkutüyo yok öyle dediğin gibi olmaz emzir gazını çıkar uyut vs öyle sandığın gibi rahat olmuyor vs vs cnm nolur ya açan ben bu 3 ay nasıl geçecek panik başladı gene doğumdan sonra inş depresyon vs olmaz ya çıkmaza girdim ben rahata alışmışken çokmu zor olur ya baş edwmezmiyim sence anneminde doğumda yanıma gelcek ama fazla kalmasını istemiyorum zaten evimiz yan yana ara ara gelse yeter off akıl ver nolur

Cnm merhaba sen beni bayaa rahatlatmistin ama annem korkutüyo yok öyle dediğin gibi olmaz emzir gazını çıkar uyut vs öyle sandığın gibi rahat olmuyor vs vs cnm nolur ya açan ben bu 3 ay nasıl geçecek panik başladı gene doğumdan sonra inş depresyon vs olmaz ya çıkmaza girdim ben rahata alışmışken çokmu zor olur ya baş edwmezmiyim sence anneminde doğumda yanıma gelcek ama fazla kalmasını istemiyorum zaten evimiz yan yana ara ara gelse yeter off akıl ver nolur
bak canim bence sen anneni bile dinleme tabiki zor olacak annelik fedakarlik ister zor tabi hastaligi suyu buyu ama onlar robot degiller aglayacaklar hadta olcak gaz cikaramacaklar ama bu bir surec. cocuklarim ben esim hepimiz grip olduk vr ben hasta halimle kac gundur uykusuzm atesine bak ustleri acik mi terlediler mi ama yoruluyor mutum evet ama sonra unutuyorm yetrki saglikli olsunlar kimsenin. kimseye faydasi yok. bunu unutma rahmetlu annem iyi hasti. ilk dogumuma gelmisti. bazen keake gelmeseydi diye. yipranmistim yardimedmiyor sadece fikir veriyor. kv dem allah razi olsun bazen cok kahrimi cekti ama herkesin evi ayri onlar senin 6 ayi memelekete gidiyorlar ben onlara guvenipte cocuk yapmadim bakacagimdan emin oldugum icin. yaptim bence sende yaparsin

bak canim bence sen anneni bile dinleme tabiki zor olacak annelik fedakarlik ister zor tabi hastaligi suyu buyu ama onlar robot degiller aglayacaklar hadta olcak gaz cikaramacaklar ama bu bir surec. cocuklarim ben esim hepimiz grip olduk vr ben hasta halimle kac gundur uykusuzm atesine bak ustleri acik mi terlediler mi ama yoruluyor mutum evet ama sonra unutuyorm yetrki saglikli olsunlar kimsenin. kimseye faydasi yok. bunu unutma rahmetlu annem iyi hasti. ilk dogumuma gelmisti. bazen keake gelmeseydi diye. yipranmistim yardimedmiyor sadece fikir veriyor. kv dem allah razi olsun bazen cok kahrimi cekti ama herkesin evi ayri onlar senin 6 ayi memelekete gidiyorlar ben onlara guvenipte cocuk yapmadim bakacagimdan emin oldugum icin. yaptim bence sende yaparsin
Evet tabiki bakarım ama çok korkuyorum kendime bişey yapmaktan korkuyorum birde benle yaşıt olan akrabaların vs çocukları büyüdü bilee rahata erdiler şimdi beni görünce aa yeniden baslicak vs diye düşünürler diye çok korkuyorum bebek emicek ve oyalicaz uyucak tabiki kontrolleri olacak ya hayatım bitcek yani aetik hiç eskisi gibi olmicam İstemiyodum ben rahattim Allahın gönderdiği emanete karşı değilim ama annemde haklı Bana mi güvendin yaptın diyor aklımın bir köşesinde bebekle geçireceğim güzel zamanlar var bir köşesindeyse kaygı endişe korku vs ben sanırım kendime bişey yapcam artık dayanamıyorum panikte çarpıntı oluyo uyuyamıyor rahatça arkadaşım napcam akıl ver 3 ay kaldı ama böyle nasıl gecireyim

Evet tabiki bakarım ama çok korkuyorum kendime bişey yapmaktan korkuyorum birde benle yaşıt olan akrabaların vs çocukları büyüdü bilee rahata erdiler şimdi beni görünce aa yeniden baslicak vs diye düşünürler diye çok korkuyorum bebek emicek ve oyalicaz uyucak tabiki kontrolleri olacak ya hayatım bitcek yani aetik hiç eskisi gibi olmicam İstemiyodum ben rahattim Allahın gönderdiği emanete karşı değilim ama annemde haklı Bana mi güvendin yaptın diyor aklımın bir köşesinde bebekle geçireceğim güzel zamanlar var bir köşesindeyse kaygı endişe korku vs ben sanırım kendime bişey yapcam artık dayanamıyorum panikte çarpıntı oluyo uyuyamıyor rahatça arkadaşım napcam akıl ver 3 ay kaldı ama böyle nasıl gecireyim
canim istersen bunun icin bir destek al bazen dogumdan sonrada boyle kaygi oluyor. ama bence bebis gelsin dunyaya kimseye. muhtac olcagini sanmiyorum ise gidecen daha sonra ama dogum parani al istersen onu bakici icin kullanirsin 10 bine yakin para alacaksin bak bebis bereketiyle geliyor keske elimden gelse seni rahatlacak. seyler desem ama sen anne ne bile bakma. kendin uatesinde gelisin hem kizin da var

11 gün önce ilk bebeğimi kucağıma aldım çok zor günler geçiriyorum bebeğim uyumuyor uyusa da kucağımdan bırakır bırakmaz uyanıyor sürekli emmek istiyor hiç bişe yapamaz oldum yemek dahi yiyemiyorum uyku zaten yok hep böyle mi olacak
Anne olmak öyle birşey tabiki olacak bunlar. Merak etme birkaç ay sonra bunlar bitecek başka sorunları dert edineceksin. Ay keşke olsa da uykusuz kalsam ben . Allah bağışlasın yavrunuzu.

canim istersen bunun icin bir destek al bazen dogumdan sonrada boyle kaygi oluyor. ama bence bebis gelsin dunyaya kimseye. muhtac olcagini sanmiyorum ise gidecen daha sonra ama dogum parani al istersen onu bakici icin kullanirsin 10 bine yakin para alacaksin bak bebis bereketiyle geliyor keske elimden gelse seni rahatlacak. seyler desem ama sen anne ne bile bakma. kendin uatesinde gelisin hem kizin da var
Herkes boşuna evham yaptığımı söylüyor psikoloğa gittim zaten ama farklı bişey demiyor oda sizin dediklerin iz gibi yani annem vakar diyo herkes doğumdan sonra vermez sana dediker

Merhaba cnm nasılsın ben biraz daha iyim ama Hala şaka gibi bi türlü inanamıyorum beklemiyorum çünkü Allah basıp oldu geliyor ya bişey sorcam hayatımda pek birşey degişmeyecek degilmi yani rutin hayat devam edecek evin şekli düzeni vs sadece koşturma vs olacak birde zaten oda vs yapmicam bebeğe zaten yanımızda yatacak kızım 17 yaşında ve ben okumaya giderim okul bitinceye iş güç kardeşim benim odama geçer dedi bizede mantıklı geldi yanımızda okusa bile iş için gidecek belli olmaz sence yenidoğan işte kusar devamli uyumaz sabaha kadar uğraştığın olur gündüz devamli uyur sen uyandırır emziririsin ve doğumdan sonra kendini kollaman gerekir göğsünü üşütme vs geriliyorum ve annemde önce sen bebeğini iste ben arkandayım diyo doğru diyo aslında sence seviniyordur degilmi torunu olacağı için degilmi ve oda konusunda ne düşünüyorsun cnm yorumunu bekliyirum

Back
X