Ben konu sahibine inandım çünkü (cidden çok iyi) bir arkadaşımın ailesi de bu sekilde. Teyzesi pavyonda çalışıyor, üç çocuğu da başka başka adamlardan, diğer teyze evli bir adamla beraber, bu evli adam pavyonda bekçi, sevgilisinin gelinini ikna ediyor, kadin 'hem eglenicem hem para kazanicam' diye kadın konsomatris olarak ise başlıyor, çoluğu çocuğu bırakıp. Oradan bir adam ev açıyor - onun kapatması oluyor. Başka bir akraba hapiste, çocuklar esrarkeş...
Filmlerde izlesen 'yok artık, amma abartmişlar' dersin ama Allah bilir daha neler var söylenmemiş...
O yüzden konu sahibi haklı olabilir. Ama en iyisi hiç bulaşmaması.
Aslında daha da iyisi çocuğu esirgeme kurumuna vermek. Ben bazen takip ediyorum kadınlar kulübündeki evlat edinenler sayfasını. Yıllardır hasretle sira bekleyenler, çocuk esirgemeden ev ziyaretine gelecekler diye heyecandan uyuyamayanlar... O kadar çok insan var ki ailesinin terkedecegi bir çocuğa hasret kalan.
Çocuk bunların elinde sersefil olacağına, tacize hakarete maruz kalacağına, belki uyuşturucuya bulasacagina en azından yolunu hasretle bekleyen bir aileye sahip olur...
Poff...bilemiyorum ki

çocuk için en doğrusunu yaparlar umarim