Bebek bakmak

Arkadasım dogum yapıcak bır haftaya.Dogumdan bır hafta sonr aıse gırıcek.Gecelerı bebegi size bırakayım işe giricem ben diyor .sen bebege bak dıyor.Basta aklıma yattı ama bakamam yenı dogmus olucak.Hayatımda hıc bebek bakmadım ayrıca :KK43: şimdide gel bızde kal hem rahat ders calısırsın diyor.İşin kötüsü ona hayır dıemıyorum.Nasıl hayır dıyebılırım ki :KK43:
Ne alaka ya hayır de tabiki:oha:

Arkadasım dogum yapıcak bır haftaya.Dogumdan bır hafta sonr aıse gırıcek.Gecelerı bebegi size bırakayım işe giricem ben diyor .sen bebege bak dıyor.Basta aklıma yattı ama bakamam yenı dogmus olucak.Hayatımda hıc bebek bakmadım ayrıca :KK43: şimdide gel bızde kal hem rahat ders calısırsın diyor.İşin kötüsü ona hayır dıemıyorum.Nasıl hayır dıyebılırım ki :KK43:
bbek varken ders calısamazsın bu bır..
bebege bırsey olsa senden bılır bu ıkı.
acelesı neymıste hemen ıse donuyor zaten toplanması bır hafta en az ...
hıc bulasma bu da dort.

Arkadasinizin kocasiyla ayni evde kalmayi dusunecek kadar rahat ve cesursunuz.
Bir de bebegin geceleri uyuyacagini dusunuyorsunuz.Bence siz bu bebege bakmayin.Kendi iyiliginiz icin.

Yeni doğan ilk zamanlar da heo uyur zaten yedir temizle gazini cikarsan ibaret ilk iki ayi

Her bebek bir değil bence yanlış yönlendirmeyin. Ayrıca uyandığı anda meme ister bebek. Ben önce altını temizleyeyim sonra emzireyim uyusun diyemezdim kıyameti koparırdı çünkü emzirmeyince..
Üstelik konu sahibinin emzirme gibi bir rahatlığı olmayacak. O kadar küçük bebek emzik de tutamaz istemez hemen.

P Portakalli ordek bence böyle bir sorumluluğun altına girme. Hayır diyemiyorum diye bir şey olamaz. Senin hayatın sen karar ver..

ilk 2 ay bebekler hep uyur muymuş?

tanıdığım kimsede böyle olmadı. aman konu sahibi sakın. 1500 vericem demesine kanma, nasıl anne o ya?

Tam emın degılım ama bence o kons falan dıyolar ya masalara oturup ıckı falan ıcırıyorlar erkeklere.O ısı yapıyor.Cunku baya makyajlı gıdıyor ıse.Adamda ızın verıyor buna.Ben rahat edemem kı koca adamla nasıl kalayım

Anlamadım karnı burnunda mı gidiyor işe?
Her yorumda önce bilmiyorum deyip sonra başka bilgiler veriyorsun??

Görüştüler.Kız evdeyken odadan cıkmıyor.Baya bol yelek gıymıs.Bi de ıc karnı cok buyukmus bebek 4 aylık gıbı.Elı falan da sısmemıs kızın.Annesı falan hıc anlamadı hamıle oldugunu

Yoo kız ıkı uc gun once son kez annesının yanına gıttı.Uzun sure gıtmuycek cunku

Yok artık. 8-9 aylık göbek 4 aylık gibi durmaz. Hadi dursun 6 aylık gibi ki normalde herkes anlar kendi kızını.
Umarım trollsündür. Böyle bir hayata bebek getirilmemeli..

Bir haftada kendisi bile toparlanamaz bir de bebeği bırakacak. Hem de gece. Arkadaşının eşi ikinci bir iş bulsun çalışsın. Yazık ya hem bebeğe hem anneye çok üzüldüm.

Hiç bi yazfığın tutumlu değil.

Nerde bilmiyorum.
Sonra kons galiba ? Sonra barda çalışıyor

Be kardeşim saf aile kızısın konsu nerden biliyosun? Konsamatris kısaca kons denir onu bile biliyosun bulma kafa

Önce aileden gizli evlilerdi, sonra beraber yaşıyorlar oldu, sonra adam evli dendi.. :işsiz:

Kadının ne iş yaptığı bilinmiyordu, sonra tavuk fabrikası oldu, sonra gece kulubü mü diye soruldu galiba dendi, sonra kons oldu..

Arada daha da çok tutarsızlıklar var..

Evet bı dogsunda bır kez gıdıcem bır daha gıtmem.Cok ıstıyordu bebek sımdı baksın bakalım
Hepsini okumadım sanırım ailesinden bebeği gizliyor. Size de saçmalamayın demek için geldim. Ailesinden gizliyorsa daha önce hiç bebek bakmadiysa ve tek başına bakmayı planlıyorsa bu çocuk çok büyük ihtimal ölecek. Çünkü kendisi dünyanın en salakça planını yapmış 1 hafta sonra ise gireceğim diyor. Bu kadının çocuğu geceleri tek bırakıp gitme ihtimali var gibi geldi. Eğer öyle bir şey olursa çocuk büyük ihtimal ölür. Allahım akıl fikir ver insanlara. Bir de anlamadım niye gece çalışıyor pavyonda mi çalışıyor. Arkadaşınız ne garip bi karakter. Üstüne siz de öyle.

Siz de doğum bebek bakımı konusunda belli ki hiçbir şey bilmiyorsunuz. Doktorun doğumun kolay olacak demesi hiç bir şey ifade etmiyor. Doğum kolay olacak der açılma olur bebek aşağı inmez der haydi ameliyata. Açılma olmaz bebek strese girdi der haydi ameliyata böyle onlarca senaryo olabilir.

Neyse bir masumun hayatı söz konusu en kötü 183 u arayıp kadının çocuğa bakmadığını söyleyin. Bunu çocuk için yapın lütfen.

Yok yenı ıse gırıcek.Ben gece uyur uyanmaz dıye dusundum cunku.Gunduz alıcak bebegı.Cok haklısınız ben bu ıse hıc gırmıyeyım

Yenidogan bebek bu. O uyusa bile siz 2 saatte bir uyandirip beslemek zorundasiniz. O bebegin tum gece uyumasi demek sekerinin dusmesi demek. Hatta Allah korusun komaya bile girebilir bu sebeple. Siz bu dusunceyle o ise hic girmeyin.
Zaten bir insan yeni dogmus 1 haftalik bebegini hicbir bebek bakim tecrubesi olmayan birine birakip nasil calisir onu hic anlamadim. Onu da gectim madem bu kadar maddi ihtiyaci var bebek dogurmak niye. Yazik simdiden uzuldum bebege.

Bebek bakmak ve ders çalışmak mümkün değil. Arkadaşın bebek bakımını ne sanıyor acaba. Sabah işe gideceği için bebeğini gece size verebilirmiş! Hiç öyle şey duymadım. Arkadaşın izin alamıyor mu. Nasıl bir işte çalışıyor. Süt izni diye bir şey var. Çalışanlar için bildiğim kadarıyla belli bir süre devlet desteği var. Bence arkadaşın alt yapıyı hazırlamadan bebek getirmiş dünyaya.

Bebek bakmak ve ders çalışmak mümkün değil. Arkadaşın bebek bakımını ne sanıyor acaba. Sabah işe gideceği için bebeğini gece size verebilirmiş! Hiç öyle şey duymadım. Arkadaşın izin alamıyor mu. Nasıl bir işte çalışıyor. Süt izni diye bir şey var. Çalışanlar için bildiğim kadarıyla belli bir süre devlet desteği var. Bence arkadaşın alt yapıyı hazırlamadan bebek getirmiş dünyaya.

Sabah işe gidiyorsa gece icin degil sabah icin bakici bulmasi lazim. Kadın belliki pavyon gibi bir yerde çalışıyor. Kendi de bir yerlerde kons diye yazmış zaten. İşin kötüsü hamile haliyle de çalışıyor galiba. Neyse 183 u arayın. Sosyal politikalar bakanlığı gelsin şu çocuğu alsın yazık yavruya. Belli ki ölüp gidecek bunların elinde.

Ben abd de doğum yaptım. Hastaneden çıkacağımız gün sosyal hizmetlerden geldiler eşimi odadan çıkarıp benimle konuştular. Cocuk icin herhangi bir risk var mi buna yönelik bir konusmaydi. Çok güzel bir uygulamaydi. Keşke bizde de yapılsa, pek çok bebeğin hayatı kurtulur. Biz de vicdansız anne, baba haberleri okumaktan kurtulurduk.

insanlık namına bakamayacağınızı söyleyin. o kadar minik bebek annenin anından bir dakika bile ayrılmamalı!
oğlumun ilk doğduğu zamanı hatırlıyorum da yapışık ikiz gibiydik, hatta afedersin evde süt ineği modunda geziyordum. bebek sürekli memedeydi, üsteli mama da yiyordu!
arkadaşınız çıldırmış herhalde. bir de loğusa haliyle geceleri nasıl çalışacakmış acaba??
yaşlar küçük sanırım, bilinçsiz hamile kalmış belli ki.

Back
X