- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Görmüş ama yelekle gormus.Kadın anlasa kalpten gıderOha gormuslermi yani.. vay anasini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmüş ama yelekle gormus.Kadın anlasa kalpten gıderOha gormuslermi yani.. vay anasini
Varda biraz karısıkAnnesi babası yok mu arkadaşa bebek emanet etmek nasıl bi cesarettir yanlış anlamayın
Yeni bebek uslu olur. Icinizden nasil geliyorsa oyle yapin. Kuzum yaa icim gitti.Arkadasım dogum yapıcak bır haftaya.Dogumdan bır hafta sonr aıse gırıcek.Gecelerı bebegi size bırakayım işe giricem ben diyor .sen bebege bak dıyor.Basta aklıma yattı ama bakamam yenı dogmus olucak.Hayatımda hıc bebek bakmadım ayrıcaşimdide gel bızde kal hem rahat ders calısırsın diyor.İşin kötüsü ona hayır dıemıyorum.Nasıl hayır dıyebılırım ki
![]()
Vay arkadaş ben doğumdan sonraki göbeği saklayamıyorum millet koca bebeği saklıyor. O saçma ya. Belli olmaması için bu kadının zaten çok göbekli çok kilolu biri olması lazım. Öyle de o işi yapamaz. Fiziğinin az biraz düzgün olması lazım. Zayıf insanda da o göbek şişkinlik gibi durmaz, top gibi çıkar, annesi ya görmemiştir yada umursamıyodur.Bol yelek gıyıyo.Ic karnı buyukmus bebek 4 aylık gıbı.Bende sasırdım annesı karnın sısmıs demıs.rahatsızım demıs.
Kız cok kılo almamıs.Hep bebege almıs.Karnı var top gıbı de asırı buyuk degıl.Annesı fark etmıyo bence.Annesı sısman baya.Onun yelegını gıyıyo kesın usuyorum dıye.Yataktanda cıkmıyormusVay arkadaş ben doğumdan sonraki göbeği saklayamıyorum millet koca bebeği saklıyor. O saçma ya. Belli olmaması için bu kadının zaten çok göbekli çok kilolu biri olması lazım. Öyle de o işi yapamaz. Fiziğinin az biraz düzgün olması lazım. Zayıf insanda da o göbek şişkinlik gibi durmaz, top gibi çıkar, annesi ya görmemiştir yada umursamıyodur.
Canım işte sorumsuzluk bu. Bi insan çocuğunun bu hallerini anlar, bol yelekler yataktan çıkmamalar anlaması lazım. Ne kadar ilgisizse demek ki umursamıyor.Kız cok kılo almamıs.Hep bebege almıs.Karnı var top gıbı de asırı buyuk degıl.Annesı fark etmıyo bence.Annesı sısman baya.Onun yelegını gıyıyo kesın usuyorum dıye.Yataktanda cıkmıyormus
Bırakıyor canım ben şahit oldum komşumdu kızın ailesi başka şehirdeydi erkek arkadaşıyla kalıyordu nişanlıyız dedi hepimize ,hergün dayak yiyorduKizin ailesi nasil herseyden bu kadar habersiz. Insan evladini bu kadar yalniz birakirmi ? Ne insanlar var ya !
Haklısınız dogru.Bi de kadın şimdi anneme gıdıcem falan der bana bırakır hep bana kalır.O gel bıze kıtap falan alırız dedı.Kıtap kac lıra tutcak sankı.Hanı 1500 lira falan yalan olucak bir de Bir sene kaybetmek ıstemıyorum sınav ıcın ben.Bu yuzden gecıstırıcem ıse gıdıyorum dıycem
Evde olucak o da.Aslında o bakabılır nolucak.Ama kadını gece almaya adam gıdıyor
Yaa kadın öyle planladı.Kirayı bıle zor vermısler ıse gıtmesı lazımmıs
Bu kızın evının ust katında tek oda var kız orda kalıyodu.Odası orası.Bend ekıza sordum baban nasıl ızın verıyo dıye.Annem bılıyo .babam gece gelıp odamda uyudugumu sanıyo dıyo
Gece mi çalışacak bu kadın? Sadece gece bakman için 1500 verecek. İyi para... çok maaş alacak demek ki. Ne ise girecek merak ettim? Güzel para ama ben de hiç bebek bakmadım yorum yapamıyorum, yeni doğan gece kalksa annesini istemez mi? Aç mı altini mi pisletti gazı mı var ağrısı mi var ne biliceksin? Dünyaya yeni gelmiş hiç bişey bilmeyen bi masumcuk. Allah korusun ya hastalansa ne yapicaksin? Boşver, kendi baksın ele avuca bi getirsin ne işiymiş böyle lohusa kalkıp gidiyorBana gecelerı bak.1500 bin maas verıcem dedı.Ben de basta o parayla kursa gıderım dıye dusundum.Hıc bebek bakmadım.Ama o gel bızde bak.Kıtap falan alırız dıyor.Hayır dıyemıyorum kı
Abi şaka mı bu?Bebeği yaparken size mi güvenmiş acaba?Saçmalık bence kesinlikle hayır deyin.Arkadasım dogum yapıcak bır haftaya.Dogumdan bır hafta sonr aıse gırıcek.Gecelerı bebegi size bırakayım işe giricem ben diyor .sen bebege bak dıyor.Basta aklıma yattı ama bakamam yenı dogmus olucak.Hayatımda hıc bebek bakmadım ayrıcaşimdide gel bızde kal hem rahat ders calısırsın diyor.İşin kötüsü ona hayır dıemıyorum.Nasıl hayır dıyebılırım ki
![]()
Hep uyur derken :) sanırım sizin bebeğiniz yok ya da kendisi mekanik falan.Yeni doğan ilk zamanlar da heo uyur zaten yedir temizle gazini cikarsan ibaret ilk iki ayi
1603 tl maas alicak 1500 unu size mi verecek?Bana gecelerı bak.1500 bin maas verıcem dedı.Ben de basta o parayla kursa gıderım dıye dusundum.Hıc bebek bakmadım.Ama o gel bızde bak.Kıtap falan alırız dıyor.Hayır dıyemıyorum kı
Bir kere senin için ders çalışmak hayal olur öyle bir dünya yok maalesef. Cok agliyor ders calisamazsin ben akşam işten gelince yeğenimi biraz tutup oynatıyorum 1 2 saatte çok yoruluyorum sonradan kötü olmaktansa şimdi kabul etme . Yada kabul edersen de arkadasinin evinde sadece bebege bakacagin kadar dur geceleri bakacaksan gece dur gunduz kendi evine gec yoksa ders çalışamazsın kiBana gecelerı bak.1500 bin maas verıcem dedı.Ben de basta o parayla kursa gıderım dıye dusundum.Hıc bebek bakmadım.Ama o gel bızde bak.Kıtap falan alırız dıyor.Hayır dıyemıyorum kı
Kizin ailesinin haberi olmadigini falan bilmiyordum onu ogrendikten sonra demin yaptigim yorumu gormezden gel lutfen .Canım bak sonradan bu iş senin başına da iş acar ailesi de bilmiyormuş bırakıp kaçabilir bile bir kaç kez sana bıraktıktan sonra . Girme boyle bir ise mumkun oldugunca da uzak dur . Bence hic karisma yorum bile yapma tv de goruyorsun dimi neler neler oluyor. Sana vereceği ücretle bakıcı tutabilir zaten . Karışma lütfen avm lerdeki mağazalar part time eleman alıp saatleri de okula göre ayarlıyorlar bilgin olsun .Vala cok karısık.Galıba oyle bı ıs.Ama benım bıldıgımı bılmıyo.İşi bana soylemedı.Tavuk fabrıkası dıyor bana.Ama hep gece gıdıcek ıse
Adamla birlikte yaşamıyorlar mıydı? Gece konu sahibiyle adam aynı evde olacaktı. Kaçırdığım bir yer mi var?Annesinin babasının ust katında tek oda da kalıyo ? Adamı girip çıkarken görmüyolar kızı işe giderken görmüyolar kirayı zor veriyo
Bebek ağladığında duymuycaklar hııı
Öğretmen hn hikaye kitabı mı yazıcaksınız?