Bebek bakmak

Arkadasım dogum yapıcak bır haftaya.Dogumdan bır hafta sonr aıse gırıcek.Gecelerı bebegi size bırakayım işe giricem ben diyor .sen bebege bak dıyor.Basta aklıma yattı ama bakamam yenı dogmus olucak.Hayatımda hıc bebek bakmadım ayrıca :KK43: şimdide gel bızde kal hem rahat ders calısırsın diyor.İşin kötüsü ona hayır dıemıyorum.Nasıl hayır dıyebılırım ki :KK43:
Yeni bebek uslu olur. Icinizden nasil geliyorsa oyle yapin. Kuzum yaa icim gitti.

Bol yelek gıyıyo.Ic karnı buyukmus bebek 4 aylık gıbı.Bende sasırdım annesı karnın sısmıs demıs.rahatsızım demıs.
Vay arkadaş ben doğumdan sonraki göbeği saklayamıyorum millet koca bebeği saklıyor. O saçma ya. Belli olmaması için bu kadının zaten çok göbekli çok kilolu biri olması lazım. Öyle de o işi yapamaz. Fiziğinin az biraz düzgün olması lazım. Zayıf insanda da o göbek şişkinlik gibi durmaz, top gibi çıkar, annesi ya görmemiştir yada umursamıyodur.

Vay arkadaş ben doğumdan sonraki göbeği saklayamıyorum millet koca bebeği saklıyor. O saçma ya. Belli olmaması için bu kadının zaten çok göbekli çok kilolu biri olması lazım. Öyle de o işi yapamaz. Fiziğinin az biraz düzgün olması lazım. Zayıf insanda da o göbek şişkinlik gibi durmaz, top gibi çıkar, annesi ya görmemiştir yada umursamıyodur.
Kız cok kılo almamıs.Hep bebege almıs.Karnı var top gıbı de asırı buyuk degıl.Annesı fark etmıyo bence.Annesı sısman baya.Onun yelegını gıyıyo kesın usuyorum dıye.Yataktanda cıkmıyormus

Kız cok kılo almamıs.Hep bebege almıs.Karnı var top gıbı de asırı buyuk degıl.Annesı fark etmıyo bence.Annesı sısman baya.Onun yelegını gıyıyo kesın usuyorum dıye.Yataktanda cıkmıyormus
Canım işte sorumsuzluk bu. Bi insan çocuğunun bu hallerini anlar, bol yelekler yataktan çıkmamalar anlaması lazım. Ne kadar ilgisizse demek ki umursamıyor.

Biraz okudum yazıları ya yemin ediyorum şuan bebeğe çok aşırı derecede üzüldüm kurban olurum ya. Inşallah bahtı açık olur inşallah bi zarar gelmez olması gerektiği gibi buyur sevgi içinde. Ama pek mümkün gozukmuyor bilmiyorum ama sevgilisi evlenmeyi düşünmüyor mu şikayet mi edilse bilmiyorum ki ya çok kotu oldum

Bu arada ben hiç bebek bakmadım bu büyük bi sorumluluk ve ben bu sorumluluğu almak istemiorum çok düşündüm ama kusura bakma ona senin bakman lazim falan filan deyin

Kizin ailesi nasil herseyden bu kadar habersiz. Insan evladini bu kadar yalniz birakirmi ? Ne insanlar var ya !
Bırakıyor canım ben şahit oldum komşumdu kızın ailesi başka şehirdeydi erkek arkadaşıyla kalıyordu nişanlıyız dedi hepimize ,hergün dayak yiyordu :( 5 yıl oturdu ailesi bir kez bile gelmedi kız neler cekti oyle boyle evlendiler tasindilar meslek sahibi ayaklari uzerinde duran bir kızdı adamda hanzonun teki hep derdik ne bulmus bu kız bunda.Istanbula gelmis ilk onu tanımış kurtulamamış zavallı Allah evlatlarımızı korusun

Haklısınız dogru.Bi de kadın şimdi anneme gıdıcem falan der bana bırakır hep bana kalır.O gel bıze kıtap falan alırız dedı.Kıtap kac lıra tutcak sankı.Hanı 1500 lira falan yalan olucak bir de Bir sene kaybetmek ıstemıyorum sınav ıcın ben.Bu yuzden gecıstırıcem ıse gıdıyorum dıycem

Evde olucak o da.Aslında o bakabılır nolucak.Ama kadını gece almaya adam gıdıyor

Yaa kadın öyle planladı.Kirayı bıle zor vermısler ıse gıtmesı lazımmıs

Bu kızın evının ust katında tek oda var kız orda kalıyodu.Odası orası.Bend ekıza sordum baban nasıl ızın verıyo dıye.Annem bılıyo .babam gece gelıp odamda uyudugumu sanıyo dıyo

Annesinin babasının ust katında tek oda da kalıyo ? Adamı girip çıkarken görmüyolar kızı işe giderken görmüyolar kirayı zor veriyo
Bebek ağladığında duymuycaklar hııı

Öğretmen hn hikaye kitabı mı yazıcaksınız?

Bana gecelerı bak.1500 bin maas verıcem dedı.Ben de basta o parayla kursa gıderım dıye dusundum.Hıc bebek bakmadım.Ama o gel bızde bak.Kıtap falan alırız dıyor.Hayır dıyemıyorum kı
Gece mi çalışacak bu kadın? Sadece gece bakman için 1500 verecek. İyi para... çok maaş alacak demek ki. Ne ise girecek merak ettim? Güzel para ama ben de hiç bebek bakmadım yorum yapamıyorum, yeni doğan gece kalksa annesini istemez mi? Aç mı altini mi pisletti gazı mı var ağrısı mi var ne biliceksin? Dünyaya yeni gelmiş hiç bişey bilmeyen bi masumcuk. Allah korusun ya hastalansa ne yapicaksin? Boşver, kendi baksın ele avuca bi getirsin ne işiymiş böyle lohusa kalkıp gidiyor

Arkadasım dogum yapıcak bır haftaya.Dogumdan bır hafta sonr aıse gırıcek.Gecelerı bebegi size bırakayım işe giricem ben diyor .sen bebege bak dıyor.Basta aklıma yattı ama bakamam yenı dogmus olucak.Hayatımda hıc bebek bakmadım ayrıca :KK43: şimdide gel bızde kal hem rahat ders calısırsın diyor.İşin kötüsü ona hayır dıemıyorum.Nasıl hayır dıyebılırım ki :KK43:
Abi şaka mı bu?Bebeği yaparken size mi güvenmiş acaba?Saçmalık bence kesinlikle hayır deyin.

Hiç bebeği olmamış bir insan yeni doğan bir çocuğa bakamaz bildiğin gibi bir şey değil bebek bu ölüme Allah korusun en yakın oldukları zaman anneler iç güdüleriyle o dönemi atlatıyor senin olmayan bir bebeğe merhamet beslersin güdü değil sakın böyle bir sorumluluğu alma çok tehlikeli

Bana gecelerı bak.1500 bin maas verıcem dedı.Ben de basta o parayla kursa gıderım dıye dusundum.Hıc bebek bakmadım.Ama o gel bızde bak.Kıtap falan alırız dıyor.Hayır dıyemıyorum kı
Bir kere senin için ders çalışmak hayal olur öyle bir dünya yok maalesef. Cok agliyor ders calisamazsin ben akşam işten gelince yeğenimi biraz tutup oynatıyorum 1 2 saatte çok yoruluyorum sonradan kötü olmaktansa şimdi kabul etme . Yada kabul edersen de arkadasinin evinde sadece bebege bakacagin kadar dur geceleri bakacaksan gece dur gunduz kendi evine gec yoksa ders çalışamazsın ki

Vala cok karısık.Galıba oyle bı ıs.Ama benım bıldıgımı bılmıyo.İşi bana soylemedı.Tavuk fabrıkası dıyor bana.Ama hep gece gıdıcek ıse
Kizin ailesinin haberi olmadigini falan bilmiyordum onu ogrendikten sonra demin yaptigim yorumu gormezden gel lutfen .Canım bak sonradan bu iş senin başına da iş acar ailesi de bilmiyormuş bırakıp kaçabilir bile bir kaç kez sana bıraktıktan sonra . Girme boyle bir ise mumkun oldugunca da uzak dur . Bence hic karisma yorum bile yapma tv de goruyorsun dimi neler neler oluyor. Sana vereceği ücretle bakıcı tutabilir zaten . Karışma lütfen avm lerdeki mağazalar part time eleman alıp saatleri de okula göre ayarlıyorlar bilgin olsun .

Sen zaten bakamazsin ki.
Yeni doğan bebekler sürekli uyumaz. En azından benim 8 aylik bebegim öyleydi. 2 saatte bir uyanirdi hala da uyanır.

Ki bebegim anne yani besiginde uyuduğu halde uyandiginda bir tek ben duyarim sesini esim duymaz cunku anneler cok duyarli oluyor Allah annelere böyle bir hassasiyet veriyor.
Mesela başıma gelen bi olayı anlatayım bebegim bir ayı doldurmamisti gece uyurken birsey durttu birden uyandım ve bebegimin yüzü ve başı battaniye ile kapanmış yavrum çırpınıyor sesi çıkmıyordu. Eğer farketmesem Allah korusun neler olurdu düşünmek bile istemiyorum. Sen anne değilsin böyle bu durumda uyuyup kalirsin çünkü o hassasiyet duyarlılık olmaz sende o yüzden bakamazsin ve sorumluluk da alma bence.

Annesinin babasının ust katında tek oda da kalıyo ? Adamı girip çıkarken görmüyolar kızı işe giderken görmüyolar kirayı zor veriyo
Bebek ağladığında duymuycaklar hııı

Öğretmen hn hikaye kitabı mı yazıcaksınız?
Adamla birlikte yaşamıyorlar mıydı? Gece konu sahibiyle adam aynı evde olacaktı. Kaçırdığım bir yer mi var?
Şu mesajı okuduktan sonra konu inandırıcılığını tamamen yitirdi. Tam senaryo. Konu sahibinin canı sıkılıyor galiba.

Back
X