- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.588
- 53
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Bu kadın pavyonda filan çalışıyosa karnı burnunda nasıl çalışıyor anlayamadım.
Saçma...
Saçma...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olan olmus bir kere. İnsallah bakabilir cocuguna. Adamdan hayir cikmaz belli2 yıldır bırlıkteler .hıc korunmamıslar.Ilk bebegı dustu.Bu ıkıncı .kız pısman aslında ama bellı etmıyır
Adamla gece bide yalnızmı kalıcaksınız bunu kabul ederseniz pes derim vallahi2 yıldır bırlıkteler .hıc korunmamıslar.Ilk bebegı dustu.Bu ıkıncı .kız pısman aslında ama bellı etmıyır
Hayır.Bayadır işe gitmıyor .ama işe dönecek gerıBu kadın pavyonda filan çalışıyosa karnı burnunda nasıl çalışıyor anlayamadım.
Saçma...
Bu adam bu kızı cok aldattı.Uckuruna duskun.Kalırsam ılla basıma bısı gelır.Kalmıycam bebege de bakmıycamAdamla gece bide yalnızmı kalıcaksınız bunu kabul ederseniz pes derim vallahi
Parasizliktan calisacaktir pavyonda da zatenHayır.Bayadır işe gitmıyor .ama işe dönecek gerı
Evet gecen yıl bayaa parası vardı kızın da hep adama verdi.Bi de aılesıne de para verıyo kızParasizliktan calisacaktir pavyonda da zaten
Cok kazaniyorlar
Keske ailesine donse. Aileler evlatlarina kiyamaz. Anlatsa yaptigi seyleri. Kabul ederler bari bebek ortada kalmaz. Uzuldum yazik yaEvet gecen yıl bayaa parası vardı kızın da hep adama verdi.Bi de aılesıne de para verıyo kız
Pardon askari ücret diyecektim .Ne is yapıyor arkadaşınız.? Barda filan mi çalışıyor. Gece nöbeti olan Bı iz olsa anca aşkları ücret alır.
Tavuk fabrıkası dıyor ama bar gıbı bır yerde calısıyorNe is yapıyor arkadaşınız.? Barda filan mi çalışıyor. Gece nöbeti olan Bı iz olsa anca aşkları ücret alır.
yok annesı kalpten gıder.Kucagında bır bebek.Bebekte evlı adamdan bir de .şimdi cocugun anne adı kızın adı olunca kızın babası duyar mı acabaKeske ailesine donse. Aileler evlatlarina kiyamaz. Anlatsa yaptigi seyleri. Kabul ederler bari bebek ortada kalmaz. Uzuldum yazik ya
Tabi ki bakma oyuncak bebek mi canım bu düğmesine bas sussun.ağzı var dili yok.bi yeri ağrısa ağrıyo diyemez.ayrıca Yen'i doğan bebek çok gazlı olur.çok ağlar.derdini anlamazsın.çocuk bakmak dünyanın en zor şeyi.Ayyy Allah korusun.Bu kadar basit degıldır bakmak.Ben hep uyur mama verım susar dıye dusundum ama buyuk sorumluluk.Bakmıycam bebeege falan
Valla bilemiyorum cok ilginc bir ulkede yasadigimizdan. Kiziniz hamile diye babaya mesaj atan bir devletimiz var. Belli olmazyok annesı kalpten gıder.Kucagında bır bebek.Bebekte evlı adamdan bir de .şimdi cocugun anne adı kızın adı olunca kızın babası duyar mı acaba
Bir fabrikada çalışsa tas ikiye bolunse 2000 lira maaş alır
Bu arkadaş pavyonda mi çalışıyor gece ?
Bana nerde calıstıgını soylemedı.Fabrıka dedı sadece
Tam emın degılım ama bence o kons falan dıyolar ya masalara oturup ıckı falan ıcırıyorlar erkeklere.O ısı yapıyor.Cunku baya makyajlı gıdıyor ıse.Adamda ızın verıyor buna.Ben rahat edemem kı koca adamla nasıl kalayım
Tavuk fabrıkası dıyor ama bar gıbı bır yerde calısıyor
Ben burda yazmak ıstemıyorum aslında pavyonda calıstıgını.Ama herkes anladı zaten gece ısı olunca.Bütün sayfaları okudum anca bu kadar uydurulur. Önce ne iş yaptığını bilmiyorsunuz paraya ihtiyacı var çalışmak zorunda diyorsunuz. Paraya ihtiyacı olan nasıl 1500 versin? Sonra tavuk fabrikası çıktı? Fabrika doğum izni verir, ve en fazla 2000 maaş verir. Hadi doğru diyelim kalkıp makyajlı işe gidiyor diyorsunuz. Tavuk fabrikasına ne makyajı?
Milleti keriz falan mı sandınız?
Bebeği bakmayı orda kalmayı geç görüşme bileBu adam bu kızı cok aldattı.Uckuruna duskun.Kalırsam ılla basıma bısı gelır.Kalmıycam bebege de bakmıycam