Bebek bakmak

Keske ailesine donse. Aileler evlatlarina kiyamaz. Anlatsa yaptigi seyleri. Kabul ederler bari bebek ortada kalmaz. Uzuldum yazik ya
yok annesı kalpten gıder.Kucagında bır bebek.Bebekte evlı adamdan bir de .şimdi cocugun anne adı kızın adı olunca kızın babası duyar mı acaba

Ayyy Allah korusun.Bu kadar basit degıldır bakmak.Ben hep uyur mama verım susar dıye dusundum ama buyuk sorumluluk.Bakmıycam bebeege falan
Tabi ki bakma oyuncak bebek mi canım bu düğmesine bas sussun.ağzı var dili yok.bi yeri ağrısa ağrıyo diyemez.ayrıca Yen'i doğan bebek çok gazlı olur.çok ağlar.derdini anlamazsın.çocuk bakmak dünyanın en zor şeyi.

Bütün sayfaları okudum anca bu kadar uydurulur. Önce ne iş yaptığını bilmiyorsunuz paraya ihtiyacı var çalışmak zorunda diyorsunuz. Paraya ihtiyacı olan nasıl 1500 versin? Sonra tavuk fabrikası çıktı? Fabrika doğum izni verir, ve en fazla 2000 maaş verir. Hadi doğru diyelim kalkıp makyajlı işe gidiyor diyorsunuz. Tavuk fabrikasına ne makyajı?
Milleti keriz falan mı sandınız?

yok annesı kalpten gıder.Kucagında bır bebek.Bebekte evlı adamdan bir de .şimdi cocugun anne adı kızın adı olunca kızın babası duyar mı acaba
Valla bilemiyorum cok ilginc bir ulkede yasadigimizdan. Kiziniz hamile diye babaya mesaj atan bir devletimiz var. Belli olmaz

Bir fabrikada çalışsa tas ikiye bolunse 2000 lira maaş alır
Bu arkadaş pavyonda mi çalışıyor gece ?

Bana nerde calıstıgını soylemedı.Fabrıka dedı sadece

Tam emın degılım ama bence o kons falan dıyolar ya masalara oturup ıckı falan ıcırıyorlar erkeklere.O ısı yapıyor.Cunku baya makyajlı gıdıyor ıse.Adamda ızın verıyor buna.Ben rahat edemem kı koca adamla nasıl kalayım

Tavuk fabrıkası dıyor ama bar gıbı bır yerde calısıyor

Hiç bi yazfığın tutumlu değil.

Nerde bilmiyorum.
Sonra kons galiba ? Sonra barda çalışıyor

Be kardeşim saf aile kızısın konsu nerden biliyosun? Konsamatris kısaca kons denir onu bile biliyosun bulma kafa

Bütün sayfaları okudum anca bu kadar uydurulur. Önce ne iş yaptığını bilmiyorsunuz paraya ihtiyacı var çalışmak zorunda diyorsunuz. Paraya ihtiyacı olan nasıl 1500 versin? Sonra tavuk fabrikası çıktı? Fabrika doğum izni verir, ve en fazla 2000 maaş verir. Hadi doğru diyelim kalkıp makyajlı işe gidiyor diyorsunuz. Tavuk fabrikasına ne makyajı?
Milleti keriz falan mı sandınız?
Ben burda yazmak ıstemıyorum aslında pavyonda calıstıgını.Ama herkes anladı zaten gece ısı olunca.

Konu sahibi,kaç yaşındasınız??
Ya çok saf,iyi niyetlisiniz ya da kafa bulduğunuzu düşünücem artık.
Cidden sizin böyle insanlarla işiniz ne?
Yarın başınıza büyük bir bela açmayacağınızın garantisi ne?

Kadın tehdit altında,zorla yapıyorsa o işi şikayet edin.
Yok alan memnun veren memnunsa hayatınızdan çıkarın.
Başka seçenek mi var Allahaşkına.

Back
X