Bebek başının iki hafta önde gitmesi...

seninkisi genetik demekki canım.ama büyük bi ihtimal benimkiside değişmez.benimde genetik diye düşünüyorum.hayırlısı olsun artık.sağlıkla gelsinler yeter...

Evet canım sanırım genetik. Annem beni doğururken çok zorlanmış.Ama kardeşimde hiç sorun olmamış. Doktor bazen kafa ilerde olsa da eşitlenebiliyor son hafta dedi. Bakalım görücez...

bak canim bunlara takipta strese girme
benim ablamada bebgin kafasinin gelisimi iki hafta geride demisti ablam dogurana kadar psikolojisi alt üst olmustu
ama bir dogdu masallah turp gibi kafasida herseyide gayet normaldi

Evet canım sanırım genetik. Annem beni doğururken çok zorlanmış.Ama kardeşimde hiç sorun olmamış. Doktor bazen kafa ilerde olsa da eşitlenebiliyor son hafta dedi. Bakalım görücez...

Doğru canım benim doktorumda son zamanlara doğru ölçüler eşitlenebilir demişti. 3 gün önce bi arkadaşım normal doğum yaptı daha önceden doktoru biraz iri bir bebek normal d.zor olabilir demişti yinede sancılarını bekledi bebeğin doğum anında omzu çıkmış ya 1 hafta hastanede kaynamasını bekliceklermiş. Bende korkmaya başladım şimdi

Ay kıyamam ya, hiç riske atmaya değmez. Doktor son haftalarda da büyük kafası derse sezaryen isteyeceğim hemen. Önemli olan bebeğimin sağlıklı doğması. Allah korusun omzu çıkması ne kötü

bak canim bunlara takipta strese girme
benim ablamada bebgin kafasinin gelisimi iki hafta geride demisti ablam dogurana kadar psikolojisi alt üst olmustu
ama bir dogdu masallah turp gibi kafasida herseyide gayet normaldi

saol canım.stres yapmıyorum aslında ama bi endişe işte.birde normal doğum zorlaşcak ondan korkuyorum.hayırlısı inşallah.

canım yaa.işte diretmemek lazım dr uygun görmezse.benim tanıdığımdada aynı şey olmuştu ve şimdi çocuk kolunu tam olarak kullanamıyor.bi an önce iyileşir inşallah

banada dr um başı büyük dedi
yapısal dedi
ama doğumla ilgili bişey demedi
zaten bizim bey ters durumda dönmzse Allah kerim
hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşalım inşallah

benim zuzununda kafası hep önde gidiyo en son dün knotrolümüz vardı iki hafta önde ,bacakboyuda bir hafta geride. bende babasıda küçüküz bise benziyecek yapacak bişey yok. gerçi dr. umuz hiç yorum bile yapmadı gelişimi gayet ii dedi. bişey olsa söylerdi.üniversitede doçent kendisi gayet bilgili bir doktor.bende ara ara çok stres yapıyorum ama içinizi ferah tutun sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza inşallah allah büyük...:)

slm arkadaşlar.. bnmde bebeğimin kafası 3 hafta önde gidiomuşş.. korkulcak bişe yok dedi ama bn yinede ister istemez takıyorum.. sizinde başınıza böle bişe geldimi.. yani doğduğunda çok mu byk oluyo merak ediyorum .. cevaplarınız içn teşekkrker şimdidenn...

sonlara doğru haftasını buluyor canım bana da öyle demişti ama şu an öyle değil

Az once kontrolden geldim 33 haftaligim kilosu 2000 gram kafasi gelisim olarak onden gidiyo biraz buyuk dedi su birikmesi falan yoktur deilmi babasinin baasi da buyuk bm normal oldugunu dusunuyorum sizce ?

benim oğluşumun kafası da 2 hafta önden gidiyormuş göbüşü ve bacakları da 1 hafta önden gidiyormuş.sanırım iri bir bebek olacak 4 kg ve üzeri olursa dr. sezeryan öneriyoruz dedi.zaten bir de tüp bebek olduğu için geneli risk almıyor.Allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…