Bebek baskısı

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Daha 4 aylık evliyim annemle her konusmamızda aklını kullan bebek yap diyor yaşın geçmeden daha 23 yasındayım .relg olunca aptal salak mal diyor .çocuk gibi kafaya bir seyi taktı mı takıyor .kv bile bu kadar baskı yapmıyor onun da tek derdi erkek bebek erkek bebek olmayınca kuma getiriyorlar burda dedi yüzüme .başka bi yengem yine bak el oglu acımaz üstüne kuma getirir dedi .sanki 10 yıllık evliyim zaten eşim hiç istemiyor bebek şu an bende hazır değilim anneme 2 kere bağırdım mal dediğinde cok sinirlendim ama hala aynı hergün telde istisnasız bebek yap diyor bıktımmmmm siz hangi psikolojik baskılara maruz kalıyorsunuz ??

Aklını kullan ve şuan sakin bebek yapma. Çünkü zaten o masum melek sen isteyince veya başkası isteyince degil Allah nasip edince olur. Kulaklarını kapat ve esinle evliliginin tadını çıkar. Ta ki sen ve esin gerçekten buna hazır olana dek. Asla şimdi yapma. Bak ben 3 yıl bekledim. Ilk bebeğim i kaybettim. Şimdi hamileyim ve Allah'ıma şükürler ede ede yumuyorum gözlerimi. Kıymetini biliyorum. Korkuyorum ,şükür ediyorum,heyecanlaniyorum. İnsanların bu duyguları sana zorla dayatmalarina yasatmalarina izin verme sakin.

Annen neden reglini biliyor.

3 yıl ideal bence tebrik ederim sizi .ben şu an düşünmüyorum zaten evlilik bile oturmadı daha eşimde istemiyor canım baskılar sıkıyor

Onlar ne biçim anneler öyle? Sen nerede nasıl yaşıyorsun aşiret gelini falan mısın? Anan ve kaynanan az gelişmiş, cahil kadınlar galiba (özür dileyerek söylüyorum). Biri regl olunca aptal salak mal diyor, öteki bebek erkek olmazsa kuma gelir diyor. Allah sabır versin.

Aşiret değil ama doguluyuz allahtan eşim istemiyor cocuk onların aklına uyup kafamıza gmre takılıyoruz baskılar sıkıyor

Maleseffff eşim hiç istemiyor ben olgun değilim evlilik oturmadı birde bu cahillikleri dinliyorum
Buyrun siz yapın
Çocuk için beni gözden çıkaran buyursun
Kuma olayı hiç olmayacak ya ben ya başkası
Anne ben senin kadar zeki değilim sana bu zeka ile başarılar cevaplarım arasında olurdu

Hayır söyleme. Bilmesin. Evliliginize bu kadar da dahil olmasına izin verme. Elalemin kocası öyle yaptı diye senin kocan da yapar sanma sakin. Kocanda bikar bu baskidan ve ailenle araniz ciddi bozulur
Eşim zaten hiç istemiyır cocuk kuma falan hikaye yani sırf beni sinir etmek icin .annemi susturamıyorum iki kere bagırdım bile sonra vicdan yaptım ama laftan anlamıyor

Pardon senin annenmi diyor bunu sana aptal mal diye ve aklini kullan cocuk yapmi diyor heuz 4 aylik evli 23 yasindaki kendi öz kizina eee pesssssss. .. kayinvalidenizde bir tuhaf o ne oyle erkek bebek olmassa kuma getirirler burda demek nedirr nerde yasiyoorsunuz siz? Bence Esinizle birgun kayinvalidenizdeyken bebek konusunu acin bende oglunuzda istemiyor henuz erken zaten deyin ve sunuda ekleyin aa bu arada hayatim erkek bebek olmassa buralarda kuma getiriyorlarmis sen ne dusunuyorsun bu konuda de ve sorarsa kim dedi diye annem ve yengem demisti dimi anne diye ekleyin ve umarim yengeside orda olurr..

Bebeğin cinsiyetini erkekten gelen kromozom belirler.
Kadınlar xx erkekler xy kromozomları taşırlar. Erkek sperm ve kadın yumurta hücrelerinde bunlardan birer tane bulunur, dolayısıyla kadınlardaki bütün yumurtalar x’tir, erkeklerde xy bölündüğünden dolayı spermler x ve y kromozomları taşıyabilir.

Y kromozomu taşıyan sperm yumurtaya ilk ulaşan olursa xy yani erkek, x kromozomu taşıyan ulaşırsa ise xx yani kız bebek meydana gelir.

Kaynananızın oralardakilere bunu bilimsel olmayan bir yolla açıklamak gerekirse, tarlaya buğday ekersen buğday yetişir, arpa ekersen arpa yetişir.

Yazıl bu devirde hala kuma ne demek.

Buyrun siz yapın
Çocuk için beni gözden çıkaran buyursun
Kuma olayı hiç olmayacak ya ben ya başkası
Anne ben senin kadar zeki değilim sana bu zeka ile başarılar cevaplarım arasında olurdu
Kuma eşim yapmaz cünkü eşim de cocuk istemiyor kv beni sinir etmek icin sacmalıyor .bosanırım bende dediğimde de boşaan demişti kv cahil

Eşim öyle bir şey yapmaz kv beni sinir etmek icin demişti küçük aklıyla burada 3 kadınlı adamlar gördüm allahtan eşim o kafada değil

Hamile kaldığımda 26 yaşı daydım annem hamile olduğumu öğrenince kızdı biraz

hayatını yaşasaydın evliliğinin tadına varsaydın dedi yaşın daha çok genç eşinle gez eğlen görmediğin yerleri gör annenizede daha çok erken biz biliriz ne zaman olacağını dersiniz kv nize de allah akıl fikir versin dicem verecek olsaydı buzamana kadar verirdi o yüzden size sabır versin

Dogudayım burda 3 kadınlu adamlar gördüm eşim o kafada biri değil kv beni sinir etmek ici boş boş konusuyor eşim yüzlerine de istemiyorum dedi ama nato kafa nato mermet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…