Bebek baskısı

Hamile kaldığımda 26 yaşı daydım annem hamile olduğumu öğrenince kızdı biraz

hayatını yaşasaydın evliliğinin tadına varsaydın dedi yaşın daha çok genç eşinle gez eğlen görmediğin yerleri gör annenizede daha çok erken biz biliriz ne zaman olacağını dersiniz kv nize de allah akıl fikir versin dicem verecek olsaydı buzamana kadar verirdi o yüzden size sabır versin
İşte anneniz akıllı kadınmıs valla .kv cok sık görmüyorum gitmiyorum bile evine düzgün gidincede sacmalıyorlar işte

İşte anneniz akıllı kadınmıs valla .kv cok sık görmüyorum gitmiyorum bile evine düzgün gidincede sacmalıyorlar işte
Saçmalamak göbek adları valla hatta oğlum üç yaşında ikinciyi istiyorum annemden korkuyorum hele oğlanı biraz daha büyütseydin diyecek diye geçen ay hamile kaldığımı zannettimde dedim anama ne dicem tabi benimkide abartı aman bi bıraksalar bizleri kendi başımıza

Dogudayım burda 3 kadınlu adamlar gördüm eşim o kafada biri değil kv beni sinir etmek ici boş boş konusuyor eşim yüzlerine de istemiyorum dedi ama nato kafa nato mermet :)
Esiniz ve sizin hayatiniz bu ve siz nezaman hazir hissederseniz ve rabbimde izin verirse ozaman yapin bebeginizi.. henuz 4 aylik evlisiniz bosverin bunlari gerekirse annenize gitmeyin bana bunlari soyleyip böyle davranicaksan anne gelmem birdaha diyin .. kayinvalidenizede henuz dusunmuyoruz bebek icin erken ve ALLAHIN isine karisilmaz anne evladin kizi erkegi yok diyin. . Daha erken zaten bu konular icin ve ben sevmiyorum bu tür konularin acilmasini konusulmasini diyin. Simdiden bu konuda tavrinizi belirleyin..

Nerde duracagını bilmeyen bir anne malesef :)

Sana da komik gelmesin
Mal ne demek ?
Sözlerine dikkat et ,ayıp insan kızının cinsel hayatını bu kadar irdeler mi
Böyle devam ederse mesafe koyucam sana de .
Bırak o düşünsün...
Ayrıca ister 10 yıllık ister 25 yıllık evli olsun
Çocuğu olmasın kuma ne demek ?
2018 e giriyoruz ya ...
Millet uzay cağında
Bizimkiler uçkur...
Az edep yani !!!!
Ben anneme regl olduğumu bile söyleyemedim
Kaldı ki sex anlatıcam
Dağlara taşlara...

Saçmalamak göbek adları valla hatta oğlum üç yaşında ikinciyi istiyorum annemden korkuyorum hele oğlanı biraz daha büyütseydin diyecek diye geçen ay hamile kaldığımı zannettimde dedim anama ne dicem tabi benimkide abartı aman bi bıraksalar bizleri kendi başımıza
Büyüdüğümüzi kabul edemiyorlar :) bence istiyorsan yap ama duyacagın laflarada simdiden alıstır kendini :)

Sana da komik gelmesin
Mal ne demek ?
Sözlerine dikkat et ,ayıp insan kızının cinsel hayatını bu kadar irdeler mi
Böyle devam ederse mesafe koyucam sana de .
Bırak o düşünsün...
Ayrıca ister 10 yıllık ister 25 yıllık evli olsun
Çocuğu olmasın kuma ne demek ?
2018 e giriyoruz ya ...
Millet uzay cağında
Bizimkiler uçkur...
Az edep yani !!!!
Ben anneme regl olduğumu bile söyleyemedim
Kaldı ki sex anlatıcam
Dağlara taşlara...
Anlatmıyorum ki soruyor her ay dizenli olaraj oldun mu günümü bende daha iyi takip ediyor bana mal salak dediğinde cok sinirlenip bagırmıstım burda güldüme bakmayın bir kac gğn sormadı sonra hopp tekrar aynı

Esiniz ve sizin hayatiniz bu ve siz nezaman hazir hissederseniz ve rabbimde izin verirse ozaman yapin bebeginizi.. henuz 4 aylik evlisiniz bosverin bunlari gerekirse annenize gitmeyin bana bunlari soyleyip böyle davranicaksan anne gelmem birdaha diyin .. kayinvalidenizede henuz dusunmuyoruz bebek icin erken ve ALLAHIN isine karisilmaz anne evladin kizi erkegi yok diyin. . Daha erken zaten bu konular icin ve ben sevmiyorum bu tür konularin acilmasini konusulmasini diyin. Simdiden bu konuda tavrinizi belirleyin..
Annem uzakta telefondan yapıyor bu sacmalıgı götmüyorum yani .kv de baskı yapmıyor ama erkek cocuk istiyor 4 .5 tane cocuklu kadınlar kumalı kadınlar var gerçekten cok iğrenc bir yer

Anlatmıyorum ki soruyor her ay dizenli olaraj oldun mu günümü bende daha iyi takip ediyor bana mal salak dediğinde cok sinirlenip bagırmıstım burda güldüme bakmayın bir kac gğn sormadı sonra hopp tekrar aynı

Saygısı yok .
Bizim anneler bir birey olduğunun farkında değil karşıdakinin
Sadece doğurduğu çocuk diye bakıyorlar
Cehalet ..
Bi daha sorarsa seni ilgilendirmez de
Kpss çalışıyorum ne çocuğu de
Sen mi doğuracaksın de
Gençliğimi yazicam de
Kocam kızıyor çocuk soranlara biz istemiyoruz de ..
Aaa sınır oldum;)

Saygısı yok .
Bizim anneler bir birey olduğunun farkında değil karşıdakinin
Sadece doğurduğu çocuk diye bakıyorlar
Cehalet ..
Bi daha sorarsa seni ilgilendirmez de
Kpss çalışıyorum ne çocuğu de
Sen mi doğuracaksın de
Gençliğimi yazicam de
Kocam kızıyor çocuk soranlara biz istemiyoruz de ..
Aaa sınır oldum:KK66:
Siz bile sinir oldunuz bide beni düşünün hergün telefonda aynı muhabbet terslemeden de anlamıyor

Arkadaşlar Batı'da yaşayanlar kiziyor haklı olarak bende kızıyorum Istanbul'da yaşayan doğan biri olarak.. Yasadigimiz iller gelismiş cogumuzun ama doğuda durum gerçekten farklı geleneklerine bağlılar onlar atalarından dedelerinden öyle görmüş bi kaç ayda çocuğu olmayan kadına kısır damgası yapıştırıp üstüne kuma getirebiliyorlar annesini suçlamayın konu sahibinin endisesinden tum yaptiklari haklı da..
Erkeklere erkektir yapar denilip geçiyor belki esinin amcasınin, dayisinin 2 3 eşi var ve gözümle gördügüm için söylüyorum tuhaf ama bu kadınlarda birbirleriyle iyi geçinenler var dusunsenize adam bi gece onla kalıyor obur gece diğer karısıyla ama kadınlar iyi anlaşmaya devam ediyor..
Malesef türkiye daha gelişemedi bu düşünce sisteminden cikamadi 40 yıl geriden geliyor dogumuz batıdaki gibi güllük gülistanlık değil hersey..Yollar bile kotu takıtı takıtı arabayla giderken ve malesef ki bunu sallayan oralara yatırım yapan iş adamları da yok teror yüzünden..

Arkadaşlar Batı'da yaşayanlar kiziyor haklı olarak bende kızıyorum Istanbul'da yaşayan doğan biri olarak.. Yasadigimiz iller gelismiş cogumuzun ama doğuda durum gerçekten farklı geleneklerine bağlılar onlar atalarından dedelerinden öyle görmüş bi kaç ayda çocuğu olmayan kadına kısır damgası yapıştırıp üstüne kuma getirebiliyorlar annesini suçlamayın konu sahibinin endisesinden tum yaptiklari haklı da..
Erkeklere erkektir yapar denilip geçiyor belki esinin amcasınin, dayisinin 2 3 eşi var ve gözümle gördügüm için söylüyorum tuhaf ama bu kadınlarda birbirleriyle iyi geçinenler var dusunsenize adam bi gece onla kalıyor obur gece diğer karısıyla ama kadınlar iyi anlaşmaya devam ediyor..
Malesef türkiye daha gelişemedi bu düşünce sisteminden cikamadi 40 yıl geriden geliyor dogumuz batıdaki gibi güllük gülistanlık değil hersey..Yollar bile kotu takıtı takıtı arabayla giderken ve malesef ki bunu sallayan oralara yatırım yapan iş adamları da yok teror yüzünden..
Bende gördüm birbiriyke kanka olan kuma annem boşa korkuyor cünkü eşim zaten cocuk istemiyor o kafada değil .yorumunuz cuk oturmus Teşekkürler

Ne bicim bi cevren varmis yazik ya...daha 23 yasindasin önünde koca bi omur var. Kimsenin lafina bakma. Esin de istemedigine gore ailene de susup oturmak duser.

Yani doguda buyumuş biri, anne babasından kumalığı normal gormuş biri , aldatmayı kuma getirmeyi ADAMLIK olarak oğretilmiş biri var onunuzde taşlanmak istemiyorum ama bence 3/4 yıl felan cocuk yapma. Bakalım ne yapacaklar. Sonrasında eğer aldatma vs bişi yokksa cocuk yaparsın tek tavsiyem bu

Back
X