- Konu Sahibi Hesappasif
Sorma de.evlenmişsin ayrı bir bireysin seni bukadar yönlendirmelerine izin verme.özelliklede bu konuda.bebek iki taraf isteyince yapılır baskaları degil.esin ve sen hazır olmadan yapmayınSoruyor cünkü meraklı melahat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma de.evlenmişsin ayrı bir bireysin seni bukadar yönlendirmelerine izin verme.özelliklede bu konuda.bebek iki taraf isteyince yapılır baskaları degil.esin ve sen hazır olmadan yapmayınSoruyor cünkü meraklı melahat
Eşim çocuk istemiyor o kuma vs böyle şeylere karşı aileler problemli canımYani doguda buyumuş biri, anne babasından kumalığı normal gormuş biri , aldatmayı kuma getirmeyi ADAMLIK olarak oğretilmiş biri var onunuzde taşlanmak istemiyorum ama bence 3/4 yıl felan cocuk yapma. Bakalım ne yapacaklar. Sonrasında eğer aldatma vs bişi yokksa cocuk yaparsın tek tavsiyem bu
Zaten bosanacaksin,Daha 4 aylık evliyim annemle her konusmamızda aklını kullan bebek yap diyor yaşın geçmeden daha 23 yasındayım .relg olunca aptal salak mal diyor .çocuk gibi kafaya bir seyi taktı mı takıyor .kv bile bu kadar baskı yapmıyor onun da tek derdi erkek bebek erkek bebek olmayınca kuma getiriyorlar burda dedi yüzüme .başka bi yengem yine bak el oglu acımaz üstüne kuma getirir dedi .sanki 10 yıllık evliyim zaten eşim hiç istemiyor bebek şu an bende hazır değilim anneme 2 kere bağırdım mal dediğinde cok sinirlendim ama hala aynı hergün telde istisnasız bebek yap diyor bıktımmmmm siz hangi psikolojik baskılara maruz kalıyorsunuz ??
Eşim batıya gelmezse boşanıcam onun dısında eşimden memnunum boşanmam eşim o kafada değil aileler böyle uzaktalar cok görmüyorum yani görünce de tepemi attırıyorlarKuvvetle muhtemel
Zaten bosanacaksin,
Bebeğe yazık etme...
Ben daha hiçbir seyi oturtmadım düzene cocuk en son düşünecegim bi şey canım .en son öyle yapcam galiba üzülerek TeşekkürlerCanım bebek isteseydin kimseyi ilgilendirmez tabiki de yapabilirdin ama istemiyorken annelerin gereksiz korkuları yüzünden böyle bir adım atmak saçma. kayınvaliden annenin gözünü korkuttu sanırım ya da annende aynı düşüncede. seni garantiye almak istiyor tabi ne garanti... annelik hazır olduğun zaman güzeldir babalıkta öyle. ve bu konuyu konuşacaksan telefonlarını açmayacağını dile getir.
calısmıyorum canım başıma öyle bi şey gelmez eşim o tür seylere namussuzluk olarak bakıyor kuma vs .eşim istemediği sürece onlarda konusup duruyor ancakNe görüyorlarsa aynısını yapıyorlar, yazık
Sizin resmî nikahınız var ama KV ye göre eğer erkek bebeğiniz olmazsa eşiniz üzerinize kuma getirip ona mı erkek çocuk doğurtacakmış ben böyle anladım.ee o durumda siz hep birlikte mi yaşayacakmışsınız, benim beynim yandı ya
Bu Arada çalışıyor musunuz, Allah korusun başınıza böyle saçma saPan birşey geldi diyelim ne olacak
Yumuşak biriyim ama annemin huyunu bildiğim icin ona hiç yumuşak davranmam iki kere bagırdım özelime karışma dedim yok anlamıyor2005 de evlendim, 2012 de çocuk sahibi oldum,
bana mal diyecek kişi annem olsa ağzının payını veririm, kimin ne haddine benim özelime karışmak, benim zekama hakaret etmek, çok mu yumuşaksınız böyle höt höt konuşabiliyorlar?
bana annem sormaya cesaret edemezdi, sorana da bir burnunuzu sokmadığınız yatak odam kalmıştı derdim.
İnş dediğin gibi olur da eşin böyle bir yanlışa düşmez.calısmıyorum canım başıma öyle bi şey gelmez eşim o tür seylere namussuzluk olarak bakıyor kuma vs .eşim istemediği sürece onlarda konusup duruyor ancak
Sakin baskilara aldanıp çocuk yapma o eşinle senin kararın daha dört ay ne olmusta çocuk olmuş erkek bebek isteyen kvde deki erkek ne ekerse onu biçer cinsiyeti oğlunuz belirliyo kadınla ne ilgisi varda kuma geliyor hangi devirde yaşıyoruz sen nasıl bu saçma sapan laflarla cvplarini vermiyosun kuma getircekmis mis o iş öyle olmuyo artık sen pisirikmisin ayy sinir oldumDaha 4 aylık evliyim annemle her konusmamızda aklını kullan bebek yap diyor yaşın geçmeden daha 23 yasındayım .relg olunca aptal salak mal diyor .çocuk gibi kafaya bir seyi taktı mı takıyor .kv bile bu kadar baskı yapmıyor onun da tek derdi erkek bebek erkek bebek olmayınca kuma getiriyorlar burda dedi yüzüme .başka bi yengem yine bak el oglu acımaz üstüne kuma getirir dedi .sanki 10 yıllık evliyim zaten eşim hiç istemiyor bebek şu an bende hazır değilim anneme 2 kere bağırdım mal dediğinde cok sinirlendim ama hala aynı hergün telde istisnasız bebek yap diyor bıktımmmmm siz hangi psikolojik baskılara maruz kalıyorsunuz ??
Eşim kuma getircej jadar geri kfalıİnş dediğin gibi olur da eşin böyle bir yanlışa düşmez.
Bende boşarım öyle durumda dedim sadece kadın gülerek söylediği icin şaka yapıyorum diyor gülerek her lafı sokuyorSakin baskilara aldanıp çocuk yapma o eşinle senin kararın daha dört ay ne olmusta çocuk olmuş erkek bebek isteyen kvde deki erkek ne ekerse onu biçer cinsiyeti oğlunuz belirliyo kadınla ne ilgisi varda kuma geliyor hangi devirde yaşıyoruz sen nasıl bu saçma sapan laflarla cvplarini vermiyosun kuma getircekmis mis o iş öyle olmuyo artık sen pisirikmisin ayy sinir oldum
Bunları eşim söylemiyor ailesi ve benim ailem geri kafalı hepsinden uzak yasıyoruz ayda bir görüyorum eşimin ailesini onda da sinir bozuyorlar eşim kafada değilAklını kullan ve boşan.
Eğer aklını kullanmak istiyorsan bu akıllıca olur sadece.
Seni kuma getirmekle tehdit eden insanlarla yaşamak niye?
Nasıl insanlarla evleniyorsunuz nasıl ortamlarda yetişiyorsunuz ya inanmıyorum.
Ulan köyse köy, cahillikse cahil akraba bizde de var 29 yaşımda evlendim bir kere evde kaldın diyen olmadı.
Aman çocuk yapma daha kızım, gez toz hayatını yaşa eşinle zamanı gelince istersen olur diyorlar. Annem sakın ha kızım aptallık etme diyor. Yani bu insanlar nerde yetişiyor nasıl bir hastalık bu gerçekten anlamak mümkün değil.
Erkek çocuğun olma ihtimali de sadece erkekten kaynaklanır. Erkek çocuğu kadın yapmaz erkek yapar bunu da biyolojik olarak bir zahmet anlatın o cahillere. Erkek olunca sanki noluyor ne faydası varsa. Yıl 2018, ingiliz kadın astronot uzayda şarkı söyleyip size el sallarken siz yok bebek yok kuma getir, yok erkek olmazsa kuma gelir muhabbeti..
Yeminle yüzyıllaca geriyiz.
Eşim kuma getircek kadar geri kafalı değil klavyenin aziziliği kusura bakmayı :) Teşekkürler güzel yorumlarınız icinİnş dediğin gibi olur da eşin böyle bir yanlışa düşmez.