bebek...bebek... yine bebek :)))-adet düzensizliği gebeliğe hazırlık mıdır?

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.753
8.268
398
42
kızlar çok merak ettiğim birşey var. gencinden tut yaşlı ninesine kadar bana hep aynısını soruyorlar;
adetin geciktimi eğer gecikerek geldiyse önümüzdeki ay hamile kalırsın. hamile arkadaşlarımız cevaplarsa sevinirim acaba düzenli adet gören bir kadının adetinin gecikerek gelmesi hamileliğe hazırlıkmıdır

benim normalde çok düzensizdi adetlerim bazen 30 bazen 36 günde gelirdi ama son 2 ay 28 günde geldi, ama son adetim çok az gelmişti 7 gün sürerken 2-3 gün o da azıcık azıcık gelmişti benim de kafama takılmıştı..yani bir farklılık vardı..

o da son reglim oldu :16:

benim normalde çok düzensizdi adetlerim bazen 30 bazen 36 günde gelirdi ama son 2 ay 28 günde geldi, ama son adetim çok az gelmişti 7 gün sürerken 2-3 gün o da azıcık azıcık gelmişti benim de kafama takılmıştı..yani bir farklılık vardı..

o da son reglim oldu :16:
benimde hep düzenli olurdu ilk defa 8 gün gecikti :) inşaallah hamile kalırım

GÜZEL BİR KONU.hEP MERAK ETMİŞİMDİR.gEÇEN AY BENİMDE BAŞIMA GELDİ DÜZENLİ OLAN ADETİM 5 GÜN GECİKTİ ÖYLE BİRŞEY BENDE DUYMUSTUM AMA NE KADAR DOĞRU BİLEMİYORUM.iNŞALLAH ÖYLEDİRDE EN KISA SÜREDE BEBİŞLERİMİZİN MÜJDESİNİ ALIRIZ. :)

benimde kasım ayında 5 gün gecikmeli gelmişti ...hatta bayaa bi seninmiştim çünküü hayatımda ilk kez gecikme yaşıyordum ....maleseff 5 gün sonra oldum ...aralıkta ümitliydim böle bi konu olduğundan dolayı amaa:(yine olmadı ......
bu ay ise hiiiçççç ümitli değilimmm................
allah hepimize yardım etsinnn....

aslında var böyle birşey ama bunu ancak deneyimli arkadaşlarımızdan öğrenebiliriz. eğer kesinliğini öğrenirsek ümitlen:16:iriz bizde

bu dediğinizi ben yaşadım benım adetlerım cok duzenlıdır.gecen ay adetım 7 gun gecıktı bu ay ıse hamıle kaldım vucut kendını hamılelıge hazırlıyormus falan dıe duymustum ve bendede oldu

bu dediğinizi ben yaşadım benım adetlerım cok duzenlıdır.gecen ay adetım 7 gun gecıktı bu ay ıse hamıle kaldım vucut kendını hamılelıge hazırlıyormus falan dıe duymustum ve bendede oldu
böyle duydukça ümitleniyorum

merhaba arkadaşım ben hamie kalmadan önceki 3 ay boyunca adetim hep 2-3 gün gecikerek geldi sat 20 nisan benim 17 martta olmuştum ondan önce 15 şubatta olmuştum halbuki ayın hep ya 14ünde ya 15inde olurum ben düzenliydi yani demek rahim ben farkında olmadan kendini hazırlamış inşallah Allah sanada hayırlı bir zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat verir

Merhaba canım benimde gebe kalmadan 2 ay önce 4 gün gecikmişti ama sonra hemen olmadı dediğim gibi 2 ay sonra oldu hayırlısı olsun inş.Allah sağlıklı sihhatli ve hayırlı evlat versin hepimize :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım ben hamie kalmadan önceki 3 ay boyunca adetim hep 2-3 gün gecikerek geldi sat 20 nisan benim 17 martta olmuştum ondan önce 15 şubatta olmuştum halbuki ayın hep ya 14ünde ya 15inde olurum ben düzenliydi yani demek rahim ben farkında olmadan kendini hazırlamış inşallah Allah sanada hayırlı bir zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat verir
amin canım inşaallah. benimde düzenliydi adetim 2 ay önce 4 gün geçen ay da 8 gün gecikti hayatımda ilk defa

Merhaba canım benimde gebe kalmadan 2 ay önce 4 gün gecikmişti ama sonra hemen olmadı dediğim gibi 2 ay sonra oldu hayırlısı olsun inş.Allah sağlıklı sihhatli ve hayırlı evlat versin hepimize :)
inşaallah canım benim hayırlısı olur hayırlı zamanda olur umarım

ayyy hadi inşallah gönlümüze göre olur ..bende böyle birşey duymuştum..benim bu ay 11 gün gecikti 12.gün adet oldum adetlerim düzenlidir hamileyim sanmıştım ama adet oldum ..inşallah bebiş yerini hazırlıyordur :emir_bebek: 1-2 aya hamile kalırsam gelir durumu belirtirim burda inşallah hepimize bebiş gelir en kısa zamanda :34:

aaaaaa ben bu konuyu ılk defa duyuyorum,ve cok sasırdım..!! benım de adetım gecen ay 17.gunde geldı..bu ay 10.gunum hala gelmedı..ama ıdrartestı negatıf dıyor hamıle deılım..
dedıgınız gıbı kendını hazırlıyor demekkı.. :) bız onumuzdekı aylarda dusunuyoruz oyuzden gerı cekme yontemıyle korunuyodum gecen gun ıse prezervatıfle korundum..
ben bıraz da dogum kontrol hapını bır ay kullanıp bıraktıgımdan dolayı duzensızlık yaptıgını dusunuyorum..
oyuzden prezervatıfle korunmaya basladım bakalım onumuzdekı ayın kacında adet olucam dıye..şubat mart gıbı başlayalım dıyoruz..tabı allah bılır nezaman gelecegını..!
hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar rabbım dıleyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın ınşallah.. :)))))))))))

bakalım benim önümüzdeki ay yada sonrasında hamile kalırsam bu doğru çıkacak

bende inanıyorum bu söylenimeee...

bende hamile kalmadan önceki son ayım da 16 kasımda adet olmam gerekirken 6 kasımda olmuştumm..
görümcem de bana rahim bebek istiyor..hamile kalacaksın demek ki demişti...
ben zaten o ay korunmayı bırakmıştım ki hamile olduğumu öğrendim..

3 aylıkken karnımda kalp atışları durdu..kucağıma almak nasip olmadı malesefff...

Back
X