bebek...bebek... yine bebek :)))-adet düzensizliği gebeliğe hazırlık mıdır?

bende inanıyorum bu söylenimeee...

bende hamile kalmadan önceki son ayım da 16 kasımda adet olmam gerekirken 6 kasımda olmuştumm..
görümcem de bana rahim bebek istiyor..hamile kalacaksın demek ki demişti...
ben zaten o ay korunmayı bırakmıştım ki hamile olduğumu öğrendim..

3 aylıkken karnımda kalp atışları durdu..kucağıma almak nasip olmadı malesefff...
ahhh canım benim çok üzüldüm. bende bundan korkuyorum hep okadar bebek isterken hayırlısı olanı istemeyi unutuyoruz malesef:43:

kızlar çok merak ettiğim birşey var. gencinden tut yaşlı ninesine kadar bana hep aynısını soruyorlar;
adetin geciktimi eğer gecikerek geldiyse önümüzdeki ay hamile kalırsın. hamile arkadaşlarımız cevaplarsa sevinirim acaba düzenli adet gören bir kadının adetinin gecikerek gelmesi hamileliğe hazırlıkmıdır

ben korunmayı bıraktım ilk ay reglim 5 gün gecikti ki benim 27-28 gn sürer enn fazla 29 u görmüşümdür hiç gecikmem olmaz
ertesi ay hamile kaldım, sonu dış gebelikle sonuçlandı gerçi
ama tezinize uygun bir örneğim
belirtmek istedim :1:

ahhh canım benim çok üzüldüm. bende bundan korkuyorum hep okadar bebek isterken hayırlısı olanı istemeyi unutuyoruz malesef:43:

evett bebek dilerken sağlıklı olmasını da dilemeyi unutuyoruz malesefff...
allah hepimize sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin inş...

cnmmmmm ben burayı yeni görüyorum:)güzel bi topik olmuş:)
hep derlerki normalde adeti düzneli olan bi kadının adeti gecikiyorsa düzensizleşiyorsa rahim kendini hamilelige hazırlarmış:)

canım,annem adet düzensizliği olunca rahim hamilelik arıyor derdi.
şaşırtmaca gibi sanırım.
bende bebek bekliyorum.hamile kalmadan önce 1,5ay adet görmedim.
sonra olduğumda uzun sürdü.ki önceden ben saatini felan tahmin ederdim.
sonra da hamile kaldım zaten.

hayırlısı olsun inşallah :)

cnmmmmm ben burayı yeni görüyorum:)güzel bi topik olmuş:)
hep derlerki normalde adeti düzneli olan bi kadının adeti gecikiyorsa düzensizleşiyorsa rahim kendini hamilelige hazırlarmış:)
herkes merak ediyormuş bunu bende açtım konuyu ama geneli hep aynı adetim gecikti ertesi ay hamile kaldım :))

canım,annem adet düzensizliği olunca rahim hamilelik arıyor derdi.
şaşırtmaca gibi sanırım.
bende bebek bekliyorum.hamile kalmadan önce 1,5ay adet görmedim.
sonra olduğumda uzun sürdü.ki önceden ben saatini felan tahmin ederdim.
sonra da hamile kaldım zaten.

hayırlısı olsun inşallah :)
benim halam da aynısını söyledi bana bende merak ettim. belki bizim göbüşlerde bebiş arıyordur .)))

kızlar gecikme derken komple gecikmeden mi bahsediyoruz, yani benim de geçen ay tam gününde ama damla damla geldi, 3-4 gün böyle devam etti ki hiç olmaz sonra olabildim. bu sayılır mı acaba ??

canım her türlü anormallikten bahsediyorum ben. senin dediğinde buna benzer

bu ay da çok erken geldi adetim ..........2 aydır anormallik var artık gelsin bebiş inşallah sağlıklı bir şekilde hepimize:12:

bakalım benim önümüzdeki ay yada sonrasında hamile kalırsam bu doğru çıkacak

bende inanıyorum bu söylenimeee...

bende hamile kalmadan önceki son ayım da 16 kasımda adet olmam gerekirken 6 kasımda olmuştumm..
görümcem de bana rahim bebek istiyor..hamile kalacaksın demek ki demişti...
ben zaten o ay korunmayı bırakmıştım ki hamile olduğumu öğrendim..

3 aylıkken karnımda kalp atışları durdu..kucağıma almak nasip olmadı malesefff...

canım çok büyük geçmiş olsunn :nazar:

benimde aynen gecikme değilde erken geldi bu ay 16 şubatta beklediğim adetim 11 inde 5 gün erken geldi ocak ayındada 3 gün erken gelmişti aynıı şekilde banada rahim kendini hazıtlıyor demişlerdi bu rahim 1 senedir hazırlanamadımı acaba :1:

bende duymustum böle birsey rahim kendini hazırlıyor diye benimde hep düzenli olan adetim gecen ay 8 gün gecikti.inşallah söylenildiği gibidirde bu ay bebiş müjdesi alırım inşallah:)

merhaba kızlar

ben 2 yıllık ewlıyım 4 aydır korunmuyorum.benım onceden adetım duzenlı olurdu ancak bebekk ıstedıgımızden berı adetım duzenlı degıl.tarıhlerı yazatım sıze

3 kasım
29 kasım
aralıkta adet olmadım
7 ocak
29 ocak
26 subat
bu ay 26 subatta adet olmayı bekledım ama olmadım.2 gun gectı hala olmadım.bugun test yaptım negatıf cıktı.

bebek dusundugumuzden berı adetın duzensız olması rahımın kendını hazırlaması anlamına mı gelıyo ? sızce erken mı test yaptım ? 31 martta tekrar yapmayı dusunuyorum acaba yıne erken mı olur? daha beklemeli mıyım

ayyy hadi inşallah gönlümüze göre olur ..bende böyle birşey duymuştum..benim bu ay 11 gün gecikti 12.gün adet oldum adetlerim düzenlidir hamileyim sanmıştım ama adet oldum ..inşallah bebiş yerini hazırlıyordur :KK46: 1-2 aya hamile kalırsam gelir durumu belirtirim burda inşallah hepimize bebiş gelir en kısa zamanda :KK34:
Canm varmi gelişmee peki bebek sahibi oldunmu ?

Back
X