Maşallah canm Rabbim analı babalı büyütsün inş. Aklımız hep sendeydi. Bebiş nasıl ? Sen kendine dikkat et iyi bak canm. Biz sabırsızlıkla hikayeni bekliyoruz 😊
ben kendi adıma ağrılıyım. Ağrılarım var. Gece uykudan uyandırıyo resmen. Hep uyumak istiyorum. Çok miskinleştim. 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin çok sağol canm darısı sana olsun inş :) bebek şükür iyi şimdilik bi sıkıntısı yok
Az kaldı senin haftanda canım az daha sabret inş sende doğum yaparsın güzelce :)
hadi hayrlı olsun canım allah analı babalı büytsun cok geçmş olsun sana inş bir an önce iyileşırsin bebişte iydr insKızlar perşmbe sabh sezeyan oldm şimdi evdeym geldk yeni çok kötüym ağrılarm var gögsüm su topladı emzirmkte zorlanıyorum doğum hikayemi bi ara yazıcam şükür kurtuldm ya ona şükür sizler nasılsınz nasl gidiyo
Sezeryan yapan arkadaşlar bugün ikinci günüm ağrım var sızlıyo yaram bide oturup kalkamıyorm aşırı canım yanıyo sizdede öle oldumu ne zaman geçti bide doktor size ağrı kesici verdimi bsna vermedi evde kullanmak için çok zordaym ya
Teşekkür ederim :)
Evet paylaştım orda da ama oraya takılan yok artık 😕
oo massallah pasayla baya ilerlemissinz hazirliklar ne alemde ay benim kizce minik dogdu ya oyuzden o 5li zibinlar ve minik minik kiyafetlere cok ihtiyacim oldu sendr bikac minik kiyafet al..bende 3ay sonra hamis kaldm korunmayi biraktktan sonra cok panik oldk niye olmuyor diye :)) benim adam cok hirs yapmisti o ayda olmasaydi doktora gitcektik :)) sutum biraz uzuntuden biraz mastitten bide cok asiri istahim yok ondan gitti galiba 50kiloya dusmusum
Sagol cnm ben 30cc olarak gunde 3defa veriyorum bazen 2 gece surekli emziriyorm mama vermiyorm yuzunde gozunde heryeri sarilik plojom bakalim nereye kadar
Cnm massallah artik ayaklandm bugun 200kisilik toplu iftar veriyoruz kapimizn onunde bahcede kizim icin :)) oturdugumz yerdeki tum herkes davetli yemekler masa sandalye sirketten gelck zahmetsiz olck hayirlisi artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar perşmbe sabh sezeyan oldm şimdi evdeym geldk yeni çok kötüym ağrılarm var gögsüm su topladı emzirmkte zorlanıyorum doğum hikayemi bi ara yazıcam şükür kurtuldm ya ona şükür sizler nasılsınz nasl gidiyo
Gozunuzaydiiin :)))
Cook sevindiimm canim kavustunuz sagliklaa..
Daha 2. gun cok erken kizce sabir..o bosluk hissi ve sezeryan tabi ki sizliyor..
Bana vermisti ama kullanmadim agri kesici normal birazda sonucta..dus aldiginda cok rahatlarsin sutunde degisecek..
Ucu su topladi sanirim emmesi iyi bebisin o emdikce sutun gelir gogsunede zeytinyagi surebilirsin..biraz sutunle nemlendirip verirsen daha az acir ilk alista..ya da ben karbonatli su yapmistim pamukla degdiriyordum eczaci soylemisti hem nemleniyor hemde pamukcuk olmasin diyeydi.
Sana en buyuk tavsiyem hersey kabullendikce daha kolay oluyor..
Canim...herseyin yolunda gitmesine cokkk sevindim...insalh daha daha iyi olacaksiniz..
Rabbim saglik versin sana ve yavruna :) saglikla buyut inslah :)
Amin canm yaaa inş. Valla sağasağlim bebişine kavuşanları duyunca çok duygulanıyorum ve seviniyorum. Hele o doğum hikayelerini okurken gözyaşlarıma engel olamıyorum. Neyse az kaldı benimde inş. Allahım hepimize yardım etsin inş. 🙏
Aynen öle çok acı eziyet çekiyosın ama sonu iyi oluyo bide sağlıklı olunca şükür diyosun sanada az kaldı inş sen benim gibi olmazsın çok kolay olur
Kızlar perşmbe sabh sezeyan oldm şimdi evdeym geldk yeni çok kötüym ağrılarm var gögsüm su topladı emzirmkte zorlanıyorum doğum hikayemi bi ara yazıcam şükür kurtuldm ya ona şükür sizler nasılsınz nasl gidiyo
Ayy inş ya çok zor durmdaym bi rahatlasaydm sende kendine dikkat etİnş canm.
En kısa zamandada ağrıların geçer inşallah. Kendine çok dikkat et.
Amin çok sağol canım darısı sana olsun inş :)
Çok sağol canım ya çok ağrım var tek başıma kalkamıyorm oturamıyorm bile canım aşırı acıyo nefesim kesiliyo artık çok kötüyüm bi düzelseydm gögsüm çok kötü oldu su topladı hep küçük kabarcık gibi emzirmek benim için bi eziyet kendimi yoluyorm acıdan lansolin sürüyorm etki etmedi bide ucu yok ya ondan zor oluyo kendimi sıkıncada dikişlerm ağrıyo bide karbonatı deneyim ozaman
oo massallah pasayla baya ilerlemissinz hazirliklar ne alemde ay benim kizce minik dogdu ya oyuzden o 5li zibinlar ve minik minik kiyafetlere cok ihtiyacim oldu sendr bikac minik kiyafet al..bende 3ay sonra hamis kaldm korunmayi biraktktan sonra cok panik oldk niye olmuyor diye :)) benim adam cok hirs yapmisti o ayda olmasaydi doktora gitcektik :)) sutum biraz uzuntuden biraz mastitten bide cok asiri istahim yok ondan gitti galiba 50kiloya dusmusum
Sagol cnm ben 30cc olarak gunde 3defa veriyorum bazen 2 gece surekli emziriyorm mama vermiyorm yuzunde gozunde heryeri sarilik plojom bakalim nereye kadar
Cnm massallah artik ayaklandm bugun 200kisilik toplu iftar veriyoruz kapimizn onunde bahcede kizim icin :)) oturdugumz yerdeki tum herkes davetli yemekler masa sandalye sirketten gelck zahmetsiz olck hayirlisi artik
Az sabir o zaman bizim cimcime 19. haftaya kadar beklettti :))
Sezen'e 1. ay da tahlil istemisti doktor neden uzadi diye sukur birsy cikmadi ama cabukta gecmedi..endiselenme sen zaten tecrubelisin :)
Yemeginiz ne guzelmis buarada Allah kabul etsin..
Ramazan ne cabuk bitti yine..
Sedaa aklimiz sende kaldi neguzel kavusmussun pasana resim bekliyoruz nasil iyimisinz ilk 4gun zor gecer sabret kolay degil sonucta ameliyat dikkat et kendinede bebisede kackilo dogdu pasa ismine ne karar verdiniz mis kokuluuu onlaarr...ciciklerin kotu olmus allah yardimcin olsn cok cektim mastitle ikisinden inan agliyodum chicconun gogus ucunu kullan ben onla rahatladim zeytinyagi garmastan lansinoh bebanthen hepsini kullandm ama gogus ucu kullaninca rahatlamistim..bide bana agri kesici parol plus kullandim vermisti dktr hatta gunde 3tane ictigimi bilirm hadi kuzum allah anali babali buyutsun
Tabi ki oyle oluyor ilk gunler senin kotu oldugundan degil canim korkma..zaten dinlen sen yavas yavas kalk lavabo ihtiyacini gor yeter..ara ara yurudukce rahatlarsin ama 1-2 gun zorlar..
Malesef gogusler bence istisnasiz herkesde oliyor cunku seklide degisiyor bebek emdikce..Kendi sutunlede nemlendirebilirsin ama sikmak canini yakacaktir,shrmiracin dedigi gb gogus kalkanida kullanabilirsin ama kahverengi kismi kavramasi onemli.
Toparlanacaksin :) cok sukur.
Ohhh o limon yokmu gunde 3.4tane yiyodum hatta 5bile oluyodu mis gibi tuzluyodum canim cekti bee :)) benim kiz 45cm 2900 dogdu 5gun sonra 2700 47cm oldu :)) minicik bi kizce :)) simdi 18gunluk oldk en son 3000grdik ya nebileym oglan cabuk toparladi tam 3000 dogdu ilk ay 4800 grdi :)) ama bu kiz pek buyumuyor :))bitmek üzere canım bayramdan snra yıkayıp ütülcem sonrada çantamı hazrlamayı düşünüyorum :) ne kdar doğdu senin kızçe canım bende aldım çok değil 2 3 takım falan küçük aldım herkez çabuk büyüyo çok küçük alma diyolar onun için biz de öle canım 1 2 ay daha olmasaydı eşimle dr gtcektik oda korkmuştu niye olmuyo diye :) tabi bizim 7 ay sonra falan oldu adam biyandan haklı olmuyo diye bende adetm düzensiz diye olmaz sanıyodum ama olmuş allahın işi öğrendiğimde 8+3 günlüktü hiç anlamamıştım geç oluyorum diye ha bu gun ha yarın olurum diye beklerken benim limonu çatr çatr tuzlayıp yememle şüpelendik galiba oldu diye nasip işte böylece hayrlısıyla bi oğluşum olcak çok sabırsızlanıyorum :) olsun canım inş kısa sürede toplarsın kendini :)
Ah canım ya ne zormş sezeryan çok kötüyüm oturup kalkarken ölüyorm ağrıdan yürürkende aynı şekilde hep bi destekle ne zaman geçecek bu halim benim çok kötüyüm gögsüm beni mahvediyo yok böle bi acı napacağımı şaşırdm karbonat zeytinyağı lansinoh kullanıyorm ama geçmiyo ateşlendi su topladı bide gögüs kalkanını deneyim bide benim gögsümden sarı şeyler akıyo çocukta öle kusuyo neden olurki o renk parol gögüs ağrılarınada iyi gelirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?