Çok saol canm. Ben bunları hastahaneye ve ilk etapta eve gelenlere ikram edicem. Mevlüttede farklı bişey yapmayı planlıyorum 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende hastaneye ne yapcgmı bilmiyorum daha kararlaştıramadm :)
Cok begendim
Dilerim okuma zahmetinde bulunsun insanlar :) cunku gercekten cok guzel..
Bize mevlutte yaptirdiklarimiz 100 adet tam denk geldi buarada,az gelebilir gb geldi sana 2 kez yapacaksaniz canim..
Cok begendim
Bize mevlutte yaptirdiklarimiz 100 adet tam denk geldi buarada,az gelebilir gb geldi sana 2 kez yapacaksaniz canim..
Masallahh minnoslara
Allah bagislasin canim..
Mirac'in kakami al demesinede ayrica guldum,bayram aksami benzincide durup alt temizledik 5 dk sonra dayimda olacaktik ama durmadi hanimefendi :)))))
Sanirim buyuyunce pek farki olmayacak Mirac'tan :) Aferin pek temizler
Gecmis olsun canim..
Az daha sabir zor degil gececek inan ki
Cok begendim
Oyy..kotu olmus..Haberlesmek iyi olurdu iste o nasilsa sen gidecen diye sende o gidecek diye rahattiniz galiba..
dogru cnım olsun senin çkolatalrn güzel ve ağır duruyo bence deger her zaman olmuyo naslsa :)Genelde çikolata yapıyolar yada hazır alıyolar. Yeni doğan çikolataları varya üzerinde leylek resmi var ve hoşgeldin bebek yazıyo. Ben hazırdansa yapmayı tercih ettim. Hazırların fiyatı 35 falandı galiba 1 kutu. Benim yaptığım daha maliyetli oldu. Çikolatamızdan dolayı.
dogru cnım olsun senin çkolatalrn güzel ve ağır duruyo bence deger her zaman olmuyo naslsa :)
Evet canim oldu birkere biliyormusun buaralar canim cok SIkkin nedenini de bilmiyorumCok guzel olmus betulcum benim cikolatalar nerdeyse bitti malzeme alip tekrar yapmam lazim 80taneydi 20ye yakin kalmis magnetlerde az kalmis yakin cevreme dagitiyorm oda 35falan kalmustir yetmezse tekrar siparis vercm
Yildizim uzulme olur oyle seyler sikma guzel canini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklisin keske haberdar etseydim oldu iste birkere :)Masallahh minnoslara
Allah bagislasin canim..
Mirac'in kakami al demesinede ayrica guldum,bayram aksami benzincide durup alt temizledik 5 dk sonra dayimda olacaktik ama durmadi hanimefendi :)))))
Sanirim buyuyunce pek farki olmayacak Mirac'tan :) Aferin pek temizler
Gecmis olsun canim..
Az daha sabir zor degil gececek inan ki
Cok begendim
Oyy..kotu olmus..Haberlesmek iyi olurdu iste o nasilsa sen gidecen diye sende o gidecek diye rahattiniz galiba..
Iyi bayramlar kizlarrrrr bayram sekerleri benden hadi sizde bayram sekeri gonderingoz kirpmaya calisan abi ve kizkardes
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin .....inslah hersey yoluna girer ..cok sukur bende olmadi bazi hsmilelerde doguma kadar suruyormus...yengeminde 6.ci aydan sonra adet kanamasi gibi heray olurduMerhaba kızlar benim 2 yasında bit kızım var ikinci hamileliğim kese gelişmediği için kürtaj oldum 8 haftalıktan suan 9 haftalık tekrar hamileyim kahverengi kanamam oldu atlattım ilk haftalarda ama dün kırmızı normal adet kanaması gibi bir kanamam başladı doktora gittim bebek iyi dedi ama kanamam sürüyor çok korkuyorum birşey olacak diye istirahat dedi doktor brkliycrz bugün 2 gün kanamam hala var var mı böyle olan ve hamileliği devam rden
Kızlar bugün kontrolüm vardı hastahaneye gittim. Çatı muayenemi oldum. Açılmam yokmuş. Çatımda bi sorunda yokmuş gayet iyi dedi doktrum. Önemli olan artık bebeğin geliş pozisyonu dedi. Kanala girmemiş henüz. 10 gün sonra tekrar gidicez kan ve idrar tahlili yaptırıcaz. Nts ye bağlanıcaz. Bebişim 3 kilo olmuş. 😊 kasıklarımdaki şiddetli ağrının sebebide bebek çok fazla aşağıya baskı yapıyomuş.
Kızlar bugün kontrolüm vardı hastahaneye gittim. Çatı muayenemi oldum. Açılmam yokmuş. Çatımda bi sorunda yokmuş gayet iyi dedi doktrum. Önemli olan artık bebeğin geliş pozisyonu dedi. Kanala girmemiş henüz. 10 gün sonra tekrar gidicez kan ve idrar tahlili yaptırıcaz. Nts ye bağlanıcaz. Bebişim 3 kilo olmuş. 😊 kasıklarımdaki şiddetli ağrının sebebide bebek çok fazla aşağıya baskı yapıyomuş.
Merhaba kızlar benim 2 yasında bit kızım var ikinci hamileliğim kese gelişmediği için kürtaj oldum 8 haftalıktan suan 9 haftalık tekrar hamileyim kahverengi kanamam oldu atlattım ilk haftalarda ama dün kırmızı normal adet kanaması gibi bir kanamam başladı doktora gittim bebek iyi dedi ama kanamam sürüyor çok korkuyorum birşey olacak diye istirahat dedi doktor brkliycrz bugün 2 gün kanamam hala var var mı böyle olan ve hamileliği devam rden
Haydi baby kafa dikleme bekliyoruz seni :))
Sevindim herseyin yolunda olmasina..masallah minise
Kasiklar kuyruk sokumu catirtilar ozledim be :)
Hele gece lavaboya kalkinca ne kitirdardi..
Haydi bi bebisi daha beklemeye basladik..Ne kadar kaldi?
İnş. Şuanda doğum pozisyonunu almış. Ama kanala girmemiş dedi. 36+4 olduk bugün.
Aslında ben ramazanda oruç tuttuğum için az almıştır 2.700 olsa yeter diyodum. 3ü duyunca çok mıtlu oldum. Çok fazla fazla ve hızlı alıyo böyle giderse ben nasıl çıkarıcam okadar bebeği dedim doktorumda artık senide doğurtamazsak ayıp bize kemik yapın çok müsait dedi. Kimisi 2 buçuk kiloyu zor doğururken kimiside 4 kiloyu çok kolay doğurur dedi. Bakalım şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo ☺️
Masallah bebisine:) inslah. Hic bir sorun olmaz....kasik agrisi simdiden bende var...
Genelde çikolata yapıyolar yada hazır alıyolar. Yeni doğan çikolataları varya üzerinde leylek resmi var ve hoşgeldin bebek yazıyo. Ben hazırdansa yapmayı tercih ettim. Hazırların fiyatı 35 falandı galiba 1 kutu. Benim yaptığım daha maliyetli oldu. Çikolatamızdan dolayı.
Yarin aksama okadar kalabalik misafirim varki sormayin esim mangal yapalim dedi..nerdeyse bi 20kisi oluruz benim ev kalk gidelim diyor :)) mutfak dolaplari banyolar toz camlar camasirlar tavan yapmis durumda bakalim yetisecekmi :)) saldim cayira yapmisim resmen :))
Misafirlerden sonra nasilsa temizlik yapacaksin bence simdiden kalkisma :))))
Allah kolaylik versin :)
Biz iyiyiz canim sagol,3. ay bitiyor Allahin izniyle cok sukur :)
Daha iyi anlasiyoruz :) sadece cok fazla sicak ve nem,memnuniyetsizlik degil ama bazen isyan tadinda oluyor :)))
Betul ben cok aradim burda o cikolatalardn bulamadim koska nin para cikolatasiyla yaptim bide altin gibi duruyor ya guzel oluyor ayrica madlen cikolatada aldim bi kisminida oyle susledim uzerlerinede nazar boncugu taktim..seninkide cok agir ve guzel olmus bide gumus tepsi susle onlari koymak icin harika olur biz mevlut yapmiyorz besik mevlutu istemiyor kv dem....buarada bu msji 3.kez yaziyorm siliniyo boyna vay be 37ye adim attin az kaldi holeeeyy hayirlisiyla kurtulursn insallah bak gor en gec 38+diyorm okdar bile beklemicek senin pasa gelesi gelcek massallah kilosuna da tombis pasa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?