Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Çok saol canm. Ben bunları hastahaneye ve ilk etapta eve gelenlere ikram edicem. Mevlüttede farklı bişey yapmayı planlıyorum 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende hastaneye ne yapcgmı bilmiyorum daha kararlaştıramadm :)

bende hastaneye ne yapcgmı bilmiyorum daha kararlaştıramadm :)

Genelde çikolata yapıyolar yada hazır alıyolar. Yeni doğan çikolataları varya üzerinde leylek resmi var ve hoşgeldin bebek yazıyo. Ben hazırdansa yapmayı tercih ettim. Hazırların fiyatı 35 falandı galiba 1 kutu. Benim yaptığım daha maliyetli oldu. Çikolatamızdan dolayı.

Cok begendim
Dilerim okuma zahmetinde bulunsun insanlar :) cunku gercekten cok guzel..
Bize mevlutte yaptirdiklarimiz 100 adet tam denk geldi buarada,az gelebilir gb geldi sana 2 kez yapacaksaniz canim..

İlgilerini çekeceğine eminim. 😉 hesaplamalarımıza göre yeticek gibi. Yetmezsede takviye yaparız diye düşünüyorum. İlk mevlütten sonra belli olur kalanlardan ☺️

bugünden itibaren doğum temizliğine başladık. Annem geldi misafir odasının koltuklarını sildi. Halısını suda yıkadı. Yatak odasının halıları yıkandı. Yarında eşim mutfakla koridorun halısını yıkıycak. Sonra camlar tüller perdeler fayanslar mutfak dolapları dökülücek. 😰 iş çok yani.

Cok begendim
Dilerim okuma zahmetinde bulunsun insanlar :) cunku gercekten cok guzel..
Bize mevlutte yaptirdiklarimiz 100 adet tam denk geldi buarada,az gelebilir gb geldi sana 2 kez yapacaksaniz canim..

İlgilerini çekeceğine eminim. 😉 hesaplamalarımıza göre yeticek gibi. Yetmezsede takviye yaparız diye düşünüyorum. İlk mevlütten sonra belli olur kalanlardan ☺️

bugünden itibaren doğum temizliğine başladık. Annem geldi misafir odasının koltuklarını sildi. Halısını suda yıkadı. Yatak odasının halıları yıkandı. Yarında eşim mutfakla koridorun halısını yıkıycak. Sonra camlar tüller perdeler fayanslar mutfak dolapları dökülücek. 😰 iş çok yani.

Gercktn temiz cocuk mirac o konuda sansliyim eve pek zarar vermz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dogru cnım olsun senin çkolatalrn güzel ve ağır duruyo bence deger her zaman olmuyo naslsa :)

dogru cnım olsun senin çkolatalrn güzel ve ağır duruyo bence deger her zaman olmuyo naslsa :)

Aynen öyle canm. Teşekkr ederim. Babamız osmanlı ile ilgili herşeye aşık olunca mevlüt kıyafetinide şehzade takımı alıcakmış. 😁😍😊 muhtemelen mevlüte 1 hafta kala falan kilosuna göre alırım.

Merhaba kızlar benim 2 yasında bit kızım var ikinci hamileliğim kese gelişmediği için kürtaj oldum 8 haftalıktan suan 9 haftalık tekrar hamileyim kahverengi kanamam oldu atlattım ilk haftalarda ama dün kırmızı normal adet kanaması gibi bir kanamam başladı doktora gittim bebek iyi dedi ama kanamam sürüyor çok korkuyorum birşey olacak diye istirahat dedi doktor brkliycrz bugün 2 gün kanamam hala var var mı böyle olan ve hamileliği devam rden

Kızlar bugün kontrolüm vardı hastahaneye gittim. Çatı muayenemi oldum. Açılmam yokmuş. Çatımda bi sorunda yokmuş gayet iyi dedi doktrum. Önemli olan artık bebeğin geliş pozisyonu dedi. Kanala girmemiş henüz. 10 gün sonra tekrar gidicez kan ve idrar tahlili yaptırıcaz. Nts ye bağlanıcaz. Bebişim 3 kilo olmuş. 😊 kasıklarımdaki şiddetli ağrının sebebide bebek çok fazla aşağıya baskı yapıyomuş.

Evet canim oldu birkere biliyormusun buaralar canim cok SIkkin nedenini de bilmiyorum
Haklisin keske haberdar etseydim oldu iste birkere :)
Iyi bayramlar kizlarrrrr bayram sekerleri benden hadi sizde bayram sekeri gonderin goz kirpmaya calisan abi ve kizkardes

Oy oyyy Rabbim korusun inslah cok tatlilar :)

Canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin .....inslah hersey yoluna girer ..cok sukur bende olmadi bazi hsmilelerde doguma kadar suruyormus...yengeminde 6.ci aydan sonra adet kanamasi gibi heray olurdu

Masallah bebisine:) inslah. Hic bir sorun olmaz....kasik agrisi simdiden bende var...

Haydi baby kafa dikleme bekliyoruz seni :))
Sevindim herseyin yolunda olmasina..masallah minise
Kasiklar kuyruk sokumu catirtilar ozledim be :)
Hele gece lavaboya kalkinca ne kitirdardi..
Haydi bi bebisi daha beklemeye basladik..Ne kadar kaldi?

Hayirli olsun bebiis,gecmis olsun buarada..
Benimde olmadi cok sukur ama duydugumuz okudugumuz cok tabii..
Bebek iyimis sukur

Haydi baby kafa dikleme bekliyoruz seni :))
Sevindim herseyin yolunda olmasina..masallah minise
Kasiklar kuyruk sokumu catirtilar ozledim be :)
Hele gece lavaboya kalkinca ne kitirdardi..
Haydi bi bebisi daha beklemeye basladik..Ne kadar kaldi?

İnş. Şuanda doğum pozisyonunu almış. Ama kanala girmemiş dedi. 36+4 olduk bugün.

Aslında ben ramazanda oruç tuttuğum için az almıştır 2.700 olsa yeter diyodum. 3ü duyunca çok mıtlu oldum. Çok fazla fazla ve hızlı alıyo böyle giderse ben nasıl çıkarıcam okadar bebeği dedim doktorumda artık senide doğurtamazsak ayıp bize kemik yapın çok müsait dedi. Kimisi 2 buçuk kiloyu zor doğururken kimiside 4 kiloyu çok kolay doğurur dedi. Bakalım şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo ☺️

Artik hergun supriz cok az kalmis canim..
Insallah gonlune gore olur..masallah minige
Simdi daha da hizli alir kilo artik sadece buyuyor,haftasini tamamlasa zaten 4 hafta eder ki alirda,saglikli olsunda saglikla kavusunda insallah hic onemli degil kilo hemencik buyuyecek zaten Allah'in izniyle :)

Instagrami olup eklemek isteyen olursa ozelden yazin kizlar,yildiz,shrmirac,nerefon ve sen betul :)
Devamli gelen cok az kisiyiz sanirim.

Betul ben cok aradim burda o cikolatalardn bulamadim koska nin para cikolatasiyla yaptim bide altin gibi duruyor ya guzel oluyor ayrica madlen cikolatada aldim bi kisminida oyle susledim uzerlerinede nazar boncugu taktim..seninkide cok agir ve guzel olmus bide gumus tepsi susle onlari koymak icin harika olur biz mevlut yapmiyorz besik mevlutu istemiyor kv dem....buarada bu msji 3.kez yaziyorm siliniyo boyna vay be 37ye adim attin az kaldi holeeeyy hayirlisiyla kurtulursn insallah bak gor en gec 38+diyorm okdar bile beklemicek senin pasa gelesi gelcek massallah kilosuna da tombis pasa :))

Yildizim canin sikkin olmasi cok nornal havalar sicak hamilelik agir geciyor bide calisiyosun ustelik bitanede buyuk pasa var sorumlulugunda..allah yardimcin olsn dayan biraz daha

Plojommm napiyosun kizce nasil derinnn nevar ne yok :)

Nerefonn nerelerdesin nasilsin pasan nasill?

Yarin aksama okadar kalabalik misafirim varki sormayin esim mangal yapalim dedi..nerdeyse bi 20kisi oluruz benim ev kalk gidelim diyor :)) mutfak dolaplari banyolar toz camlar camasirlar tavan yapmis durumda bakalim yetisecekmi :)) saldim cayira yapmisim resmen :))

Misafirlerden sonra nasilsa temizlik yapacaksin bence simdiden kalkisma :))))
Allah kolaylik versin :)

Biz iyiyiz canim sagol,3. ay bitiyor Allahin izniyle cok sukur :)
Daha iyi anlasiyoruz :) sadece cok fazla sicak ve nem,memnuniyetsizlik degil ama bazen isyan tadinda oluyor :)))

Kiz bana sonra pis hatun derler :)) massallah sezen ablaya buyudu buyudu kac kilo oldu simdi boyu kac oldu baya farkettimi minik kizce..o sicaklara bende isyan ediyorum inan sadece kizi yikarken iyi sonrasi azcik serin olsa iyi olur :)) klima taktircaktk nasil olsa kullanamiycaz sulu sogutucu aldik hem havayida temizliyor ama onu bile cok nadir aciyorm bu sene nem cok yuksek yapis yapis oluyorz...bide ne sorcaktm sana mama olarak ne veriyosun bide kac cc

Teşkkr ederim canm. İnş yaa artık fazla bekleyesim yok. Sıcaktan eriyip yok olucam valla. Zaten 4 kilo olmadan doğurmam lazım bence 😁 dediğin gibi çikolataları tutmak için ayaklı bi gondol tarzı bişeyim var aynı benekli tülden onuda süsliycem. 😉👍

Benim evi görsen korkarsın halılar yok perdeler yıkanıyor koltuklar siliniyo. Evin altı üstüne geldi yani. Eşim halıları suda yıkadı maşşallah hiç bi halı yıkamacı bu kadar temiz edemezdi. 😆😆 inş doğurmadan temizliğimi bitiririm 🙏

Sende şöyle bi derine girmeden evi temizle. Misafirler gidince daha detaylı yaparsın. Şimdi yorma kendini bence 😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…