Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kizlar bu kadar nedenin sirri ne doğuma yaklastiniz korkmuyomusunuz:) masallah

Kizlar bu kadar nedenin sirri ne doğuma yaklastiniz korkmuyomusunuz:) masallah

İnsan sonlara yaklaştıkça artık bi an önce bebeğine kavuşmak istiyo. Ve eski halime dönmek istiyorum 😔 bu güne kadar haftalar nasıl geçti anlamadım ama artık günler bile geçmiyo. Ağrılar oluyo sıcak bunaltıyo insan ağırlaşıyo vs. Kısaca artık bebeğimi kucağımda istiyoruuuummm 😍🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğumun normalmi olucak canim. Yani senin tercihin hangi sinden yana. Bu arada haftalar cidden çok cabuk geciyo.. Gozumu actim kapatim 5 aylik oldum bende bebeğimi özlüyorum onunla uyumak ilgilenmek gezmek istiyorum o benim herşeyin ama korkuyorum. Bu korkuyu da nasil yenicm bilmiyorum

Henüz çatı muayenesi yapılmadı. Ben normal istiyorum. Doktorumda yapabileceğimi söyledi. Bakalım tabiki hakkımıza hangisi hayırlıysa o şekilde olsun.

Amin canim. sey sormak istiyorum. Ben gecen ay cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde bana bacak arazi bos dedi koz gibi dedi. Sonra içim rahat etsin diye ertesi güne başka bir hastaneye randevu aldim o doktora kiz gibi dedi. ama garip olanda ikili taramaya girdigimde oradaki doktor demistiki erkek gibi. Simdi bayramda randevum var acaba erkek olup ta gizlemiş olabilirim yada kesin kizmi

Tam emin olamamış doktorlar. Bi dahaki kontrolüne kesinleşir bence 👍☺️

Tam emin olamamış doktorlar. Bi dahaki kontrolüne kesinleşir bence 👍☺️

umarım ya aslında kız cunku ıkı doktorda yanılıcak değildir heralde:) benım kendı kuruntum hamılelıgımden berı en ufak seyı kuruntu halıne getırıyorum benım hormonlar arada fena azıyo sendede oylemı yoksa atlattınmı

K

kızlar 7+3 günlük hamileyim dün biraz kanamam oldu zaten progestan kullanıordum bide 2 tane iğne verdi kanamam dün durdu bugün çok az yine war peçeteye gelior sadece çok korkuyorum 2. gebeliğim ilkinde böyle bişey hiç yaşamamaıştım aranızda benim gibi olan varmı

Ben yapı olarakda çok sakinim. Hamilelikdede bişey değişmedi. ☺️

kendimi bildim bileli spor yapiyorum yaptiriyorum. Ama inanki 5. Ayimdayim okadar titiz olduğum halde işlerimi aksatiyorum sanki kaya gibiyim kilomda fazla değil ay canim cok farklı psikoloji içindeyim. Senin ikinci cocukmu

Ne kadar guzel zaten vucudun alisikmis..
Bazen boyle oluyor daha cok dusunmek yerine keyif aldigin seyleri yapmaya calissan buara ise yarar mi ki? :)
Ben 10 Mayista kavustum kizima Allahin izniyle,cok sukur..ilk bebegim..
Darisi basiniza..

Buarada cinsiyet icin sonra soylenenler dogrudur bence de,kizdir yani,erkek olsa daha bariz belli olur..

Ben hep diyorum ki biri de dememis ki hazir ol bak dogumdan sonra cok degisik okiyor gunler :) hatta hamileyken bile rahatsin :) umitsizlige kapilma sabirli ol :) deselerdi yanii :)
Eski gunlerime donmek istiyorum dedin ya ona istinaden soyluyorum canim,hazirlikli ol karmasaya :)

Olan arkadaslar oldu tabi yaziyorlar arada,kimisinde sorun olmuyor..Doktorunuza danisin en kisa surede tekrar bence.

Kızlar bugün gittim doktora sancım çıktı ama doğum olacak kadar değil dedi yarın 9 da girecem sezeryana bakalım neler olacak haberiniz olsun

Kızlar bugün gittim doktora sancım çıktı ama doğum olacak kadar değil dedi yarın 9 da girecem sezeryana bakalım neler olacak haberiniz olsun

Anneeeemm bi bebiş daha geliyoo 👶 hakkında hayırlısı canm. İnş sağasağlim bebişini kucağına alırsın. 😊

Allah razi olsun canim cumlemizin inslah...
Evet ben varim 1 haftadir cok stresli ve agresifim ...herseyden sIKiliyorum...

Canim keske bekleseydin ..dicem ama kismerin boylemis inslah hakkinda hayirlisi olur.....bebisini saglikla.kucagina alirsin ..bizi bilgilendir :)

Plojoom cenazemizi defnettik cok aci vericiydi o haric hersey guzellesiyor tam rahatladim nefes aldm derken aci haber yikti beni..annemle ayni evde kaliyolardi benim babam yok teyzeminde esi yok her anneme gittigmde o yardmci olurdu beraber yemek yapar yerdk miracla ilgilenirdi hamileligmn ilk dort ayinda bana ve ogluma teyzem bakti...ama rabbimin sevdigi kuluymus cok guzel bi gunde cagirdi yanina....onun disinda hersey cok guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sedaaa kiz cok az kalmis vakit ya heycan basti beni haberdar et bizi..bebisin resmini istiyorz yarin kuzuna kavuscaksn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok saol canım seninde kandlin mübrek olsun tüm annelermzn mübrek olsun sen naslsn iyisindr inş kızce nasl havalar çok sıck kaç gundr kendmi blmıyorum hele bugun yatsam olmuyo kalksam olmuyo otramyorum elm ayagm tutmyo basım kalkmyo çok halszm allah hepmzn yardmcısı olsun inş bir an önce kurtlurz tüm hamileler kolay atlatrz inş dayanamyorum artk isyankarda olmak istemyorum ama hç halm yok . bi kaç gündr aksattm burayı yeni gelenler hoş geldnz bebişlernz hayrlı olsun inş hayrlsyla kucgmza alrz bebişlermzi :)

ay cnım hayrlı haberlerni beklyoruz inş kolay atlatrsn ne guzel bebegne kavşcksn çok heycnlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…