Aaayyyy hadi inş. 2 hafta var 37 olmama zaten 40 hafta beklemek çok zor geliyo bana. Sıcaklarda hiç bişey çekilmiyo maalesef 😣
Cümleten hayırlı kandiller kızlar dualarınızda bizleride unutmayın ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bu kadar nedenin sirri ne doğuma yaklastiniz korkmuyomusunuz:) masallah
İnsan sonlara yaklaştıkça artık bi an önce bebeğine kavuşmak istiyo. Ve eski halime dönmek istiyorum 😔 bu güne kadar haftalar nasıl geçti anlamadım ama artık günler bile geçmiyo. Ağrılar oluyo sıcak bunaltıyo insan ağırlaşıyo vs. Kısaca artık bebeğimi kucağımda istiyoruuuummm 😍🙏
Doğumun normalmi olucak canim. Yani senin tercihin hangi sinden yana. Bu arada haftalar cidden çok cabuk geciyo.. Gozumu actim kapatim 5 aylik oldum bende bebeğimi özlüyorum onunla uyumak ilgilenmek gezmek istiyorum o benim herşeyin ama korkuyorum. Bu korkuyu da nasil yenicm bilmiyorum
Henüz çatı muayenesi yapılmadı. Ben normal istiyorum. Doktorumda yapabileceğimi söyledi. Bakalım tabiki hakkımıza hangisi hayırlıysa o şekilde olsun.
Amin canim. sey sormak istiyorum. Ben gecen ay cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde bana bacak arazi bos dedi koz gibi dedi. Sonra içim rahat etsin diye ertesi güne başka bir hastaneye randevu aldim o doktora kiz gibi dedi. ama garip olanda ikili taramaya girdigimde oradaki doktor demistiki erkek gibi. Simdi bayramda randevum var acaba erkek olup ta gizlemiş olabilirim yada kesin kizmi
Tam emin olamamış doktorlar. Bi dahaki kontrolüne kesinleşir bence 👍☺️
KAyni gunde de 10 gunde de dogurabilirsin nisan geldiginde..aslinda ne kadr normal ilerliyor herseyin..
Endiselerinde gereksiz yere neselenmende normal,hormonlar altust durumda :)))
Dogum korkusu icin olumlu hikayeler okumani tavsiye ederim,dogum surecini dogru duzgun anlatan bilgiler edinmelisin..
Ve unutmamalisin ki hickimseninki birbirine benzemez nasil olursa olsun..
umarım ya aslında kız cunku ıkı doktorda yanılıcak değildir heralde:)benım kendı kuruntum hamılelıgımden berı en ufak seyı kuruntu halıne getırıyorum benım hormonlar arada fena azıyo sendede oylemı yoksa atlattınmı
kendimi bildim bileli spor yapiyorum yaptiriyorum. Ama inanki 5. Ayimdayim okadar titiz olduğum halde işlerimi aksatiyorum sanki kaya gibiyim kilomda fazla değil ay canim cok farklı psikoloji içindeyim. Senin ikinci cocukmu
İnsan sonlara yaklaştıkça artık bi an önce bebeğine kavuşmak istiyo. Ve eski halime dönmek istiyorum 😔 bu güne kadar haftalar nasıl geçti anlamadım ama artık günler bile geçmiyo. Ağrılar oluyo sıcak bunaltıyo insan ağırlaşıyo vs. Kısaca artık bebeğimi kucağımda istiyoruuuummm 😍🙏
K
kızlar 7+3 günlük hamileyim dün biraz kanamam oldu zaten progestan kullanıordum bide 2 tane iğne verdi kanamam dün durdu bugün çok az yine war peçeteye gelior sadece çok korkuyorum 2. gebeliğim ilkinde böyle bişey hiç yaşamamaıştım aranızda benim gibi olan varmı
Kızlar bugün gittim doktora sancım çıktı ama doğum olacak kadar değil dedi yarın 9 da girecem sezeryana bakalım neler olacak haberiniz olsun
Allah razi olsun canim cumlemizin inslah...Yildiz derrin bacilarm hepinizn kandili mubarek olsn rabbim saglikla sihhatle bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin guze annelerimizin bebislerine cocuklarinada saglikli uzun omurler nasip etsin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet ben varim 1 haftadir cok stresli ve agresifim ...herseyden sIKiliyorum...Kozlar benim gibi olur olmadik şeylerde strest yapan varmi. İçime darlik giriyor bogulacak gibi oluyorum ve su an o haldeyim ne yapicam bilmiyorum. 5 aylik hamişim.. Doğum korkusu da cabasi lütfen aydinlatin benim durumunda olan varmi acaba
Kızlar bugün gittim doktora sancım çıktı ama doğum olacak kadar değil dedi yarın 9 da girecem sezeryana bakalım neler olacak haberiniz olsun
Allah razi olsun canim cumlemizin inslah...
Evet ben varim 1 haftadir cok stresli ve agresifim ...herseyden sIKiliyorum...
Canim keske bekleseydin ..dicem ama kismerin boylemis inslah hakkinda hayirlisi olur.....bebisini saglikla.kucagina alirsin ..bizi bilgilendir :)
Yildiz derrin bacilarm hepinizn kandili mubarek olsn rabbim saglikla sihhatle bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin guze annelerimizin bebislerine cocuklarinada saglikli uzun omurler nasip etsin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?