cnim Dikkat et sende ltfn sende hep yat dinLen alLahm buyuktur
Aman ben artık yatma psikolojisini kaldıramam diğerinde bir ay yattm hep aklıma ogünler geliyo boğulacak gibi olıyorm onda kendimi çok aşırı esirgedm bunda fazla esirgemiyorum olacağı varsa olır diyorm napıym
sen yinede dikkat et agir fln kaldirma cok ayakta kalma bebise Dikkat et
Bende bugün ikinci ayima girdim migde bulantim mahvediyor beniiii ama değer diye dusunuyorum
kizlaar benim gobek deligimden asagiya kahverengi cizgi olusmus koyu degil ama daha erken degilmi 7haftalik icin
Hayırlı olsuun :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Çok aç kalmamaya dikkat et canım kraker fln bulundur başucunda çantanda ve istifra ediyorsan dişlerini daha çok dikkat etmelisin unutma
Ten renginle alakalı olabilir erkenciliği :)
Yok canım ağır kaldırmam zaten ediyorum işte elimdn geldiği kadar bakalım ne olacak inş hayırlısıyla kucağımıza alırız
Aynen katlanacaz artık bebekler için :) biraz daha iyiyim şükür ama arada bıçak kesiği gibi bi ağrıyo yokluyo tabi
Ara ara arıyo işte canım ya belimde ağrıyo bazen sen naptın yatıyonmu
Bende aynan yatyrum cnim ck skLyo ve bu hc iyi olmuyo esimle atisiorum cnim skildkca ve onu uzuyorum Galiba yatmak hc iyi gelmedi bna napicm
cnm hayirdir neyin var kiyamam bebisede sanada dikkat et lutfen doktorundan rapor al biraz dinlen
Korkma aklina iyi şeyler getir bence bebege de yansir senin stresin.. bende daha 6 haftalik gebeyim yorgunluk halsizlik idare ediyorum. . Ne kadarlik minnosun ;-)
Sancım ve bel ağrım oluyo arada ben kürtaj olduktan 2 ay sonra hamile kaldm ya 4 ayı bitirene kadar riskliymiş tutunma sıkıntısı oluyomş zaten çalışmıyorm canım bünyem çok zayıf bununda etkisi var tabi herşeyi dinlenerek yapıyorm bakalım ne olacak çokta esirgemiyorm Allaha emanet napıym sen napıyosın nasl gidiyo
Ben hala kokulardan ve midebulantisindan muzdaribim gecen hafta ikili test icin olcum ve kan vrtmistm bugun sonuclari alcaz sukur iyiyiz..cok fazla ayakta kalma dinlen rabbim hayirlisiyla nasip eder kucagina almayi..bak sana ne anlaticam oglum 2011de 14subatta dunyaya geldi esimin teyze kizida 3seneugrasti ve benden 1ay once hamile kaldi ikimizinde erkekdi herseylerini aldik benim son iki ayim onun son ayiydi sabahi haber geldi kontrole gitmis ve bebek hayatini kaybetmis cok uzulduk benim bile pskolojim bozuldu evde ogluma aldigim ne varsa sakladim ustlerini kapattim sankibanada aynisi olcak gibi ve hayorlisyla dogum yaptm bebegim 15gunluktu teyze kizi bebek gormeye geldi ve dediki ben test yaptm hamileyim:):) hem cok sevindik hem sasirdik 2ay icinde ikinci hamilelik ve 2011in son aylarinda dogum yapti kizi oldu ve pesine kaza kursunu geldi :) 20gun once oglunu dogurdu :))) sana diyecgim kurtaji hic sikinti yapma rabbim neyi nasip ediyorsa onu veriyor zaten zor zamanini atlattin risk az kaldi dikkatli ol ama uzulme minnak bebisde uzuluyor
Slm canm nerelerdesn görünmüyosn sayfada[/QUOTE
Burdayım okuyorum ama pek yazmiyorum siz nasilsiniz nasil gidiyor
Tmm cnm haber veririm ama ben pek inanmiyorum testlere yaptirmicaktm hatta sonra vazgectim rabbim neyi nasip ederse onu veriyor.bulantim icin surekli limonata iciyorm daha once limon yiyodum simdi limonata :) decavit iciyorum ya onu ictigimde daha enerjik oluyorm sanki..cinsiyeti belli olmadi seninkinin hala dimi ben 15haftada gircem ultrasona gecen hafta 15 20gune belli olur demisti bakarsn kesin olsun diye bekleyebilirsm 16hftada giderim :) ah bi istahim acilsa yemek yapmaya baslasam tombis olsamBende miğde bulantısı hiç olmadı o yüzden bi formülüm yok malesef ama geçer bi kaç haftaya sanırım biraz daha sabır sonra iki saate bi acıkıyosın şimdi yiyemediklerini ozaman yiyiyosun bebeğinde besleniyo :) tarama sonuçu çıkınca haber ver kesin
Ya örnek çok duygusalmış ya üzüldm ama rabbim büyk geri nasip etmiş eğer nasipse zaten olur dediğin gibi o yüzden bu sefer diğeri gibi çok fazla esirgemiyorum olacaksa olur diyorm bakalm hayat neler göstereck
Biliyorm o durumu seni en iyi ben anlarım moral mutsuzluk ruhu daralır insanın ben bir buçuk ay yattım eşime çatardım sürekli yatmak istemiyorm derdim kavga edrdim ağlardm hiç yüzüm gülmezdi ne yaparsa yapsın sanırım sende aynı bölesin ama bak senin bebeğin büyüdü onunla yatıyosın sen hissediyosun onu yakında kucağına alacaksın bunları düşün bebeğine yelek ör bence sonra netten oyun oyna kafanı dağıt bi şekilde kalkacağın günü düşün kuaföre gidersin alışveriş yaparsın gezersin o zamanları düşün iyi gelir emin ol bide randevuna kaç gün kaldı
Slm canm nerelerdesn görünmüyosn sayfada[/QUOTE
Burdayım okuyorum ama pek yazmiyorum siz nasilsiniz nasil gidiyor
Neden yazmıyosun canım paylaş yaşadıklarını merak ediyorm ben iyiym şimdilik bskalım bi sıkıntı yok 13+3 oldm senin bebiş ne kadar oldu :)
Tmm cnm haber veririm ama ben pek inanmiyorum testlere yaptirmicaktm hatta sonra vazgectim rabbim neyi nasip ederse onu veriyor.bulantim icin surekli limonata iciyorm daha once limon yiyodum simdi limonata :) decavit iciyorum ya onu ictigimde daha enerjik oluyorm sanki..cinsiyeti belli olmadi seninkinin hala dimi ben 15haftada gircem ultrasona gecen hafta 15 20gune belli olur demisti bakarsn kesin olsun diye bekleyebilirsm 16hftada giderim :) ah bi istahim acilsa yemek yapmaya baslasam tombis olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?