Yatmaktan yoruldum ya 2gundur yatiorum bunaldm iyice .s bu arada isim dusundun mu :)
Bilirim o yatmayı bende hiç sevmem yok canım daha cinsiyeti kesin olsunda ya bu arada 10 dkkadır falan sancım var benim sol tarafımda sadece korkmaya başladım
Zaman ilerledikçe sancı,sızıda değişiyor canımTabi ki doktoruna danışmanda her zmn fayda var..Eskiyi hatırlıyorumda şimdi ki sızılarım daha kuvvetli,bnm ne zaman ağrım olsa karnımda bir fırlama oluyor,büyüyor :) Buarada bende gribimde,her zaman çok meyve yediğim sevdiğim için o zaten devam ediyor ama turşu suyunu duymamıştım :) Ama onuda gebelikte son aylara doğru pek önermezler tuzdan dolayı,aklında olsun canım..Ama canım turşu istedi valla,normalde hiç sevmem aslında
Bilirim o yatmayı bende hiç sevmem yok canım daha cinsiyeti kesin olsunda ya bu arada 10 dkkadır falan sancım var benim sol tarafımda sadece korkmaya başladım
Bilmiyorm canım ya korkmaya başladım bıçak kesiği gibi sancı inş normaldir bide karnımn biraz altı çok ağrıyo ne stresli bu hamilelik ya aman her an korkuyla yaşa dur bide benim ilk düşük oldu ya o yüzden tetikteyim gamlı baykış oldm :)
Valla o ağır gribimde turşu suyu beni ayağa kaldırdı ama bilmiyodm tabi zararını sende ozaman turşu ye oda iyi gelir içinde sarımsağı varsa onu ye faydasını görürsün :)
Dikkat et cnim ya doktora gtsene
Sırf onlara birşey olmasın diye, herşeyde normal mi acaba diye düşünüyoruz :) Rabbim dermansız dert vermesin inşallah..Şuan hareketleri bile öyle değişik ki canım acıyor bazen,ilerledikçe neler olacak acaba :) Ne yapalım içimizde bir minik insan büyüyor,değer herşeylerine :)
Evde yok şuan turşu dedim ya sevmiyorum diye,eşim gelsinde onu bekliyorum anneme geçecez orda yerim annem yapmıştı
Bilmiyormki biraz hafifliyo geri başlıyo normalmi diye düşünüyorm deilse bile acile gitmek istemiyorm korkuyorm ters bişey yaparlar diye sonuçta uzman değiller bide bakalım kadın dığum günümü bugün burda kapandı kadın dığum daha açılmadı acili
Aynen öle inş bişey olmaz hayırlısıyla kucağımıza alırız :) oo senin annendemi yakın ne güzel :)
Normeldir cnim merak etme bna kiziodun takma kafana die sen bendende beter ciktinhadi takma kafana bk o zman nasil gecio agrin
Amin canım..Yakın çok şükür,gidemedim bu hafta arıyorlar evdekiler :) Erken geçecektim ama uyuyakalmışım biara sonra da karanlıkta yalnız çıkmayım dedim :) Sen nerelisin?
benim bebeğim 7 haftalık oldu kalp atışınıda duyduk.ama erken değilmi bide erkek bebekler daha erken canlanıyomuş doğrumu?
Bilmiyormki arada çok fena ağrıyo aynen evhamlıym ben biraz nese tmm takmıyorm kafama örgü örüyorm beni çok rahatlatıyo :)
ne güzel canım hayırlı olsun benim 24. haftasında bebişim bir kızım vardı şimdi birde oğluşum olucak
ben belirtilerdende anlamıyorum ki 2 güne kadar çok iyiydim midem ağzımda sanki.senin belirtilerin nasıldı.hayırlı olsun oğluşun.
Hım anladm olsun eşinle gidersin kırkale bende annem alt katta kaynanam onun altında oturuyoz anne iyide kaynanayla bi arada oturmk kabus gibi kötü bişey
benim bebeğim 7 haftalık oldu kalp atışınıda duyduk.ama erken değilmi bide erkek bebekler daha erken canlanıyomuş doğrumu?
Neler ordun bakalim :)
Allah kolaylık veersinnn :) Zor iştir..
Hiç sorma çok zor :)
Düşük tehlikemin olduğunda yattığımda poşetlik ördm şimdide klozet takımı örüyorm simli tüylü ipten ya ben örgü delisiym çok seviyorm örmeden duramam sınava hazırlanırken bile örerm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?