cnim yarin gidicem doktora randewum war InsalLah hayirLi hbrLer alirim bu gece ruyamda bebeqimi gordum ve beni cok etkileDi ne anlama geLyr biLmyorum ama alLahm buyuktur ... walLa yelek fln yapmasini bilmiyorum Hemde kaynanam bi suru yaptirmis onlari bile ne zaman giydircem die dusunuyorum kendi kendime :)
Neden yazmıyosun canım paylaş yaşadıklarını merak ediyorm ben iyiym şimdilik bskalım bi sıkıntı yok 13+3 oldm senin bebiş ne kadar oldu :)
Biz de 14+3 olduk dr kiz gibi dedi benim yeme icme sıkıntım yok ama belim cok ağrıyor senin nasil geçiyor
Ayy hadi bakalım inş geçmiştir risk çok merak ettim dua ederek ayetel kürsü okuyarak git hayırlı haberlerle gel boşver yeterki geçsinde örme örgüyüde :)
Yani orası öle ama inş bişey çıkmaz canım Allah gönlüne göre versin ben hep erkek hissediyorm kız istediğim halde doktorda geçen hafta erkek oluşumu dedi bende bu cuma gidecen bakalım görünecekmi :)
Ya bende o ilaçtan içiyorm banada bi enerji grldi kolumu bile kaldırmak istemezken demek ondanmş sölediğin iyi oldu :) benim iştahım normaldede yoktu bi kaç gündür iki saate bi acıkıyorm ama az yiyorm kilo almak istemiyorm çok fazla :)
esmerlerde oluyor diye biliyorum ben beyaz tenliyim şaşırdım görünce
ultrasona bugun girdim ve bebegimin kalp atisini goremedi doktor. 7haftalik hemde vajinadan bakti hic umudum yok. buda dieri gibi dusecek :-(
Bende esmer misin acaba diye düşünmüştüm ama değilmişsinde :) Benimde çıktı çizgi ama belli belirsizdi,bu son haftalarımda biraz daha belirginleşti,bende beyaz tenliyim..
Rabbim neylerse güzel eyler canım,vardır bir hayır..Sağlıksızsa kendiliğinden devam etmez zaten..Yine de az daha bekle derim..İnşallah güzel haberlerle gelirsin..
Biz de 14+3 olduk dr kiz gibi dedi benim yeme icme sıkıntım yok ama belim cok ağrıyor senin nasil geçiyor
Maşallah canım hep öle olsun iştahın inş benim daha ağrımadı canım bilmiyormki ama normal sanırım olsun başka sıkıntımız olmasında buna şükür
ultrasona bugun girdim ve bebegimin kalp atisini goremedi doktor. 7haftalik hemde vajinadan bakti hic umudum yok. buda dieri gibi dusecek :-(
Olsun cnm ye can bogazdan gelir :) ben hep acimvalla bana herkes bitane daha oglun olcak diyolar ama ben kizim olcak hissediyorum gecen gun kiyafet bile baktim :) almadigima pismanim erkek drse gider degistirirdm en azindan kiyafetlerini sverdk simdi ultrason resimlerini seviyoruz :)
InsalLah cnim ya Sizde dualarinzi eksk etmeyn InsalLah gecer ya ... alisweris yaptn mi sen hc
Etmez olurmuyum canım çok merak ediyorm inş geçmiştir
Yok daha yapmam ben canım 7 ayda falan ancak korkuyorm bişry olursa diye daha öle bide hevesim yok niyeyse :)
Bende kendimi zor tutyorum ya bide Cinsiyetini bekLyrum disari bile ckmyorum bseyLer alirm dye ama en iyisni sen yapyosun
Canım çok üzüldm ama keşke bir hafta daha beklesen hiç belli olmaz belki o anlık bişeydir peki bu duruma doktor ne dedi
bihafta sonra yine bakalim dedide umutlu konusmadi kanama olursa direk gel dedi.
Canım naptın gittinmi hastaneye
Canım naptın gittinmi hastaneye
yok cnim ewdym Dahaca gtmedm
yok cnim ewdym Dahaca gtmedm
Yürü git ne bekliyosun valla senden heyecanlıyım :)
Yürü git ne bekliyosun valla senden heyecanlıyım :)
Cnim randewum saat 2de bkaLim dur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?