Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ayy hadi bakalım inş geçmiştir risk çok merak ettim dua ederek ayetel kürsü okuyarak git hayırlı haberlerle gel boşver yeterki geçsinde örme örgüyüde :)

Ayy hadi bakalım inş geçmiştir risk çok merak ettim dua ederek ayetel kürsü okuyarak git hayırlı haberlerle gel boşver yeterki geçsinde örme örgüyüde :)

InsalLah cnim ya Sizde dualarinzi eksk etmeyn InsalLah gecer ya ... alisweris yaptn mi sen hc

Olsun cnm ye can bogazdan gelir :) ben hep acim valla bana herkes bitane daha oglun olcak diyolar ama ben kizim olcak hissediyorum gecen gun kiyafet bile baktim :) almadigima pismanim erkek drse gider degistirirdm en azindan kiyafetlerini sverdk simdi ultrason resimlerini seviyoruz :)

ultrasona bugun girdim ve bebegimin kalp atisini goremedi doktor. 7haftalik hemde vajinadan bakti hic umudum yok. buda dieri gibi dusecek :-(

esmerlerde oluyor diye biliyorum ben beyaz tenliyim şaşırdım görünce

Bende esmer misin acaba diye düşünmüştüm ama değilmişsinde :) Benimde çıktı çizgi ama belli belirsizdi,bu son haftalarımda biraz daha belirginleşti,bende beyaz tenliyim..

ultrasona bugun girdim ve bebegimin kalp atisini goremedi doktor. 7haftalik hemde vajinadan bakti hic umudum yok. buda dieri gibi dusecek :-(

Rabbim neylerse güzel eyler canım,vardır bir hayır..Sağlıksızsa kendiliğinden devam etmez zaten..Yine de az daha bekle derim..İnşallah güzel haberlerle gelirsin..

bende oyle avutuyorum kendimi. sagliksiz dogarsa hergun olurum boylesi daha hayirlidir belki. allahim kimseye yasatmasin. hep hevesim kursakta kaliyo

Canım çok üzüldm ama keşke bir hafta daha beklesen hiç belli olmaz belki o anlık bişeydir peki bu duruma doktor ne dedi

:) aynen yiyorm mecbur bakalm nasl olacam ayy ne güzel hastayım kız çocuğuna böle elbiseler etekler giydirecn saçlarını yapıp süsleyecen bayılıyorm :) ben daha almadm canım 7 aydan itibaren alırım heralde korkuyorm bişey olursa diye o yüzden alamıyorm evhamlıyım ya :)

InsalLah cnim ya Sizde dualarinzi eksk etmeyn InsalLah gecer ya ... alisweris yaptn mi sen hc

Etmez olurmuyum canım çok merak ediyorm inş geçmiştir
Yok daha yapmam ben canım 7 ayda falan ancak korkuyorm bişry olursa diye daha öle bide hevesim yok niyeyse :)

Etmez olurmuyum canım çok merak ediyorm inş geçmiştir
Yok daha yapmam ben canım 7 ayda falan ancak korkuyorm bişry olursa diye daha öle bide hevesim yok niyeyse :)

Bende kendimi zor tutyorum ya bide Cinsiyetini bekLyrum disari bile ckmyorum bseyLer alirm dye ama en iyisni sen yapyosun

Bende kendimi zor tutyorum ya bide Cinsiyetini bekLyrum disari bile ckmyorum bseyLer alirm dye ama en iyisni sen yapyosun

Öle olur tabi ben bakmıyorm mağazalara fslan baksam belki bende alırım şimdilik kendime hamilelikler alıyorm kafamı ona dağıtıyorm

bihafta sonra yine bakalim dedide umutlu konusmadi kanama olursa direk gel dedi.

Tmm işte ben kanamanda var sandm şükür kanaman yok bir hafta sonra daha git bakalım hiç belli olmaz brnim kaç tane tanıdığım senin gibi oldu sonra duydular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…