Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Bende 11 haftalik hamileyim. 5. Haftadan sonrabulantim bbaşladı doktorum onzyd 4 mg verdi doguma kadar kullanabilirsin dedi bu ilac hakkında bilgisi olan var mı

Bende 11 haftalik hamileyim. 5. Haftadan sonrabulantim bbaşladı doktorum onzyd 4 mg verdi doguma kadar kullanabilirsin dedi bu ilac hakkında bilgisi olan var mı

cnm senin dedigin ilac zofransa ben kullandim ondan dil ustunde eriyor bende pek faydasi yoktu insallah sende olur zarari yok ama surekli kullanma 3gunde bi ic

Kızlaar merhaba,
ben de hala bulantı başlamadı acaba başlamayacak mı? umarım olmaz çok zor bir durum.

Oh ne güzel canım olmasın tabi kaç haftalık oldun bendede hiç bulantı olmadı şükür şanslıyız :)

7. haftadayım tatlım. doktorum 8. haftadan itibaren bt hcg arttığı için artabilir bulantıların dedi tırsıyorum o yüzden işalla böyle devam ederiz :) senin kaçııncı haftası?

7. haftadayım tatlım. doktorum 8. haftadan itibaren bt hcg arttığı için artabilir bulantıların dedi tırsıyorum o yüzden işalla böyle devam ederiz :) senin kaçııncı haftası?

Bebisin hayirli olsun tatlim insallah mide bulantin olmaz sus nazar degdirme ben 2ayda 5:6kilo vrdm halen daha felaketim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…