:) aynen öle ya yok canım yada ben anlamıyorm bi tuaflık var diyorm acaba omu oluyo pazartesi nasip olursa 14 hafta olacak ne zaman hissedilirki
Benimkide cumartesi oluck 14haftalik ne zaman oldugunu bilmyrum ama sanki karnimda damar atiormus gbi gelyo bna bnde emin dqlm
Benimkide cumartesi oluck 14haftalik ne zaman oldugunu bilmyrum ama sanki karnimda damar atiormus gbi gelyo bna bnde emin dqlm
Hı ne güzel ya yavaş yavaş hissediyosun demek bakalım ben ne zaman hissedecem
Hı ne güzel ya yavaş yavaş hissediyosun demek bakalım ben ne zaman hissedecem
yawas yawas oluck InsalLah hepsini yasicz aramizda fzla bi gun yok snin dogum tarihn ne zman
yawas yawas oluck InsalLah hepsini yasicz aramizda fzla bi gun yok snin dogum tarihn ne zman
Aynen inş o günleride görmek nasip olur ben temmuzda doğuracam bi sıkıntı olmazsa ama gününü hesaplamadm :)
Aynen inş o günleride görmek nasip olur ben temmuzda doğuracam bi sıkıntı olmazsa ama gününü hesaplamadm :)
Bende temmuz 26 hadi bkalm :)
Bende 11 haftalik hamileyim. 5. Haftadan sonrabulantim bbaşladı doktorum onzyd 4 mg verdi doguma kadar kullanabilirsin dedi bu ilac hakkında bilgisi olan var mı
Bende 11 haftalik hamileyim. 5. Haftadan sonrabulantim bbaşladı doktorum onzyd 4 mg verdi doguma kadar kullanabilirsin dedi bu ilac hakkında bilgisi olan var mı
Bende temmuz 26 hadi bkalm :)
:) ay inş o günleri görürz ay hayali bile güzl :)
:) aynen öle ya yok canım yada ben anlamıyorm bi tuaflık var diyorm acaba omu oluyo pazartesi nasip olursa 14 hafta olacak ne zaman hissedilirki
Cnm nerefon napiyosn ya ben yarin doktorA gitcem dayanamadim belki cinsiyetini soyler bide cok kasintim var asiri akintim var onu sorcam
Cnm nerefon napiyosn ya ben yarin doktorA gitcem dayanamadim belki cinsiyetini soyler bide cok kasintim var asiri akintim var onu sorcam
İyim canım yemek hazırlıyorm sen napıyosın iyide yarın cumartrsi nasıl olacak bak canım burda çok arkadaşla konuşuyorm artık bu olayı anladm eğer düşük yada başka bişey olscaksa en fazla iki gün içinde oluyo sonrasında olmuyo zaten geçiyo bak sende ne kadar oldu şükür bişry olmadı olsa şimdiye olurdu akıntı bende var canım baştan beri o normal sıkıntı yok
Akıntı bende de başladı doktoruma sordum hamilelikte normal dedi. sadece rengi koyuysa ve kokuyorsa o zaman tehlikeli dedi öyle bir durumda doktoruna bildirmelisin gerekli testler yapılıp tedaviye başlanmalı.
Kızlaar merhaba,
ben de hala bulantı başlamadı acaba başlamayacak mı? umarım olmaz çok zor bir durum.
Oh ne güzel canım olmasın tabi kaç haftalık oldun bendede hiç bulantı olmadı şükür şanslıyız :)
Ya benimki cok fazla yesile donuk bide surekli kaşiniyor elim oraya gidiyor valla :)Akıntı bende de başladı doktoruma sordum hamilelikte normal dedi. sadece rengi koyuysa ve kokuyorsa o zaman tehlikeli dedi öyle bir durumda doktoruna bildirmelisin gerekli testler yapılıp tedaviye başlanmalı.
İyim canım yemek hazırlıyorm sen napıyosın iyide yarın cumartrsi nasıl olacak bak canım burda çok arkadaşla konuşuyorm artık bu olayı anladm eğer düşük yada başka bişey olscaksa en fazla iki gün içinde oluyo sonrasında olmuyo zaten geçiyo bak sende ne kadar oldu şükür bişry olmadı olsa şimdiye olurdu akıntı bende var canım baştan beri o normal sıkıntı yok
Yok cnm telaslancak bisi degil benim akinti cok fazlalasti artik ic camasiri dayandiramiyorum oyle bebisle ilgili agrim sancim yok sukur hem merak hemde cok kaşiniyor benim kuş :)
Ya benimki cok fazla yesile donuk bide surekli kaşiniyor elim oraya gidiyor valla :)
Yok cnm telaslancak bisi degil benim akinti cok fazlalasti artik ic camasiri dayandiramiyorum oyle bebisle ilgili agrim sancim yok sukur hem merak hemde cok kaşiniyor benim kuş :)
oov o zaman en kısa zamanda doktorunuza görünün enfeksiyon var gibi. umarım hemen geçer. geçmiş olsun.
7. haftadayım tatlım. doktorum 8. haftadan itibaren bt hcg arttığı için artabilir bulantıların dedi tırsıyorum o yüzden işalla böyle devam ederiz :) senin kaçııncı haftası?
Bebisin hayirli olsun tatlim insallah mide bulantin olmaz sus nazar degdirme ben 2ayda 5:6kilo vrdm halen daha felaketim
İnsallah cnm kuşlar bu zamanda hassas oluyolar oyuzden bi soylememde fayda vR doktoraYa benimki cok fazla yesile donuk bide surekli kaşiniyor elim oraya gidiyor valla :)
oov o zaman en kısa zamanda doktorunuza görünün enfeksiyon var gibi. umarım hemen geçer. geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?