Benim 2 20 de canım zaman geçmiyo bi türlü ölecem meraktan seninki saat kaçta
Benim 11 de canim zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Son adet tarihin ne zaman?
Benimki 21 ekim işte cuma gnü test yaptrdım sonra 1000 çıktı bi doktora görün dedi benim doktor ameliyattaymş bende çok merak ettim başk bi doktora gittim oda ulturasona tuttu kese daha oluşmamş rahim duvarın kalınlaşmış bir hafta sonra ancak görünür dedi işte yarın gidecem durum ne bilmiyormseninki ne zamandı
Benimki 21 ekim işte cuma gnü test yaptrdım sonra 1000 çıktı bi doktora görün dedi benim doktor ameliyattaymş bende çok merak ettim başk bi doktora gittim oda ulturasona tuttu kese daha oluşmamş rahim duvarın kalınlaşmış bir hafta sonra ancak görünür dedi işte yarın gidecem durum ne bilmiyormseninki ne zamandı
Kese zaten 1500den önce görünmüyor canim sadece rahim duvarı kalinlasiyor yarın görürsün keseceği Allahın izniyle rahat ol:)
Ayy gerçektenmi canım ya inan çok korkuyorum bu 9 ay bişey olmazsa tabî nasıl geçecek bilmiyorm benmkide aynı seninki gibi düzensiz oluyodu adetim baklım yarın ne yaşayacaz inş mutlu oluruz :)
Allahın izniyle yarın görürsün inşallah canim gayet normal 1000 de gorunmemesi. No stres
Öyle diyosan doğrudur canım çok sağol içimi rahatlattın yarın haberleşelim :)
Haberleselim canim hadi hayırlı haberlere inşallah <3
İnşşşş canım yarın grş iyi geceler <3
Merhaba arkadaşlar bende 9 ekim son regli tarihim 2 inci bebisimi bekliyorum kısmetse .....hayırlısıyla rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ...
Benim 11 de canim zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Son adet tarihin ne zaman?
birde benim hep tedaviyle oldu bebeklerim..o yüzden çok çok zor acısı....
canım dikkat et bende ilk hafta sürekli yattım sadece yemek yapmak için kalktım...
inanırmısın önceki bebeklerde sürekli süt içerdim dikkat ederdim şimdi saldım çayıra
bulantıların başlamadan süt,yoğurt,yumurta,peynir,ceviz tüketmeye özen göster...
ben balık yiyorum ve sebze ağırlıklı besleniyorumkahve ,kola vs. içmiyorum çayıda günde 1 bardak açık içiyorum
yarın burayada yaz canım inş. keseni görürsünn
Canım ne yaptın gittinmi doktora
Merhaba arkadaşlar bende 9 ekim son regli tarihim 2 inci bebisimi bekliyorum kısmetse .....hayırlısıyla rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ...
canım Allah korusun meleğini...
benim önceki 2 gebelikte gögüs ağrısı çok olmuştu ve sonra geçmişti ama öyle hemen düşük falan olmadı..içini ferah tut inş. kötü bişey olmamıştır..
mesela bu hamileliğimde hiç gögüs ağrım olmadı..hatta 6. haftada başladı gögüs ağrısı şimdide hafif sızlamalar var...
RABBİM meleğini sana bağışlasın inş. hiç bişey olmaz canım...burayada yaz doktordan gelincee aklıma takılıyor sonraa merak ederim seni
Gittim cnm 20kasimda 4mm kese görmüştük bugün 12.7mm olmus bebisi göremedik henüz haftaya yeniden gel dedi. Seninne kadardı kesecik
7 mm benmkide küçüçük daha ya işte iki hafta sonra bişry olmazsa gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?