Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Benim 11 de canim zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Son adet tarihin ne zaman?

Benimki 21 ekim işte cuma gnü test yaptrdım sonra 1000 çıktı bi doktora görün dedi benim doktor ameliyattaymş bende çok merak ettim başk bi doktora gittim oda ulturasona tuttu kese daha oluşmamş rahim duvarın kalınlaşmış bir hafta sonra ancak görünür dedi işte yarın gidecem durum ne bilmiyorm seninki ne zamandı

Benimki 9ekimdi en son. 20 kasımda doktora gittim 1500 çıktı beta hcg kese 4mm göründü. Değer düşük dedi doktor ama ben 35gunde adet görüyorum o yüzden adetten sonra 21. Gün yani 30ekim yumurtlama tarihim o tarihe göre normal dedi benim kendi doktorum.

Kese zaten 1500den önce görünmüyor canim sadece rahim duvarı kalinlasiyor yarın görürsün keseceği Allahın izniyle rahat ol:)

Kese zaten 1500den önce görünmüyor canim sadece rahim duvarı kalinlasiyor yarın görürsün keseceği Allahın izniyle rahat ol:)

Ayy gerçektenmi canım ya inan çok korkuyorum bu 9 ay bişey olmazsa tabî nasıl geçecek bilmiyorm benmkide aynı seninki gibi düzensiz oluyodu adetim baklım yarın ne yaşayacaz inş mutlu oluruz :)

Ayy gerçektenmi canım ya inan çok korkuyorum bu 9 ay bişey olmazsa tabî nasıl geçecek bilmiyorm benmkide aynı seninki gibi düzensiz oluyodu adetim baklım yarın ne yaşayacaz inş mutlu oluruz :)

Allahın izniyle yarın görürsün inşallah canim gayet normal 1000 de gorunmemesi. No stres

Merhaba arkadaşlar bende 9 ekim son regli tarihim 2 inci bebisimi bekliyorum kısmetse .....hayırlısıyla rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ...

Merhaba arkadaşlar bende 9 ekim son regli tarihim 2 inci bebisimi bekliyorum kısmetse .....hayırlısıyla rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ...

Maşallah canım hayırlı olsun bebeğin inş güzel bi hamilelik geçiririz

Canım gittim doktora kese göründü bişey olmazsa 2 hafta sonra kalp atışı duyulacak of çok tedirgin oldm

12.7mm olmus kese cnm bebis görünmedi henüz inşallah haftaya onu da görürüz de rahat bi nefes alirim

7 mm benmkide küçüçük daha ya işte iki hafta sonra bişry olmazsa gel dedi

5+2 günlük o zaman bebisin Canim. :) hadi hayırlısı günde 1.1 mm büyüyecek kese karından ultrasonla 16mm kese olunca gorunuyormus bebis yani sen 9gun sonra görürsün inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…