Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

:) maşallah canım ya çok sevindm inş hayırlısıyla kucağına alırsn çok stresli bi dönem hele ki benm için heran tetikteym korkuyorm yine aynı şeyler olacak karnımın büyüdüğünü göremiycem diye arada belim ağrıyo bilmiyorım normalmi ilk zamanlar sendede oluyomuydu çok nadirde kasıklarm ağrıyo

4. Ayda düşen bebisin nasıl bi anda düştü canim dogum mu başladı?

Amin inşallah sağlıcakla kucagimiza aliriz benim tahmini dogum 16 temmuz Allah kısmet ederse:)benim karnimin içinde kaşıntı gibi biseyvvar sade e birde sabah bulantilari çok kötü Ama minigim için değer:)

Kızkar ben 2.5 aylık hamileyim iki gündür sağ tarafımda böbreğimin oldugu yerde bir agrı var neden olabilir acaba.

Canim bendede ara ara oluyor ama hamilelikten öncede vardı böbreklerinden hastayım ben. Sendoktora git mutlaka ailenizde böbrek rahatsızlığı olan varmi?

kızlar merhaba bende yanei hamişlerdenim Allahım bebeklerimi korusun inşallah haftaya kalbini duymak için gidicez doktora umarım bi sorun çıkmaz

4. Ayda düşen bebisin nasıl bi anda düştü canim dogum mu başladı?

Ewet tatlim ewde gece bianda suyum geldi patladi daha dogrusu.hastaneye gittm we agza gelmsti bebek.cok kotu seyler.snra 3saat esi dusurmek icin sanci cektm sabahta kurtaj.allahm kimseye boyle bisey wermesin.

kızlar merhaba bende yanei hamişlerdenim Allahım bebeklerimi korusun inşallah haftaya kalbini duymak için gidicez doktora umarım bi sorun çıkmaz

Hayirli olsun tatlim.ins sagsalim kucagna alirsin.saabirsizsndir sen simdi.ilk gebelgn mi

Canım ya bende aynı şekilde daha çok yeni iki hafta sonra banada doktor gel ded kalp atışını duyacaz bişey olmazsa inş duyarız

Ewet tatlim ewde gece bianda suyum geldi patladi daha dogrusu.hastaneye gittm we agza gelmsti bebek.cok kotu seyler.snra 3saat esi dusurmek icin sanci cektm sabahta kurtaj.allahm kimseye boyle bisey wermesin.

Çok geçmiş olsun cnm rabbim birdaha yasatmasin çok iyi anlıyorum seni benim suyum gelmemişti ama açılma tamamlanmıştı kanamayla gece 3te gittim acil hastaneye doğuma aldılar hemen

Bana da kan sulandirici iğne verse doktorum o zaman ya bende testleri yaptırmadan hamile kalmak istemedim ama kısmet ışte inşallah sağlıcakla aliriz kucagimiza

Sat ne zaman cnm? Hayırlı olsun bizde haftaya pazartesi gideceğiz kalp atışlarını duyarız inşallahhhhhhhh

Evet test yaptırdım adete 4 gün Vardı 37 çıktı 2 gün sonra 150 olmuş 2 Aralıkta gel dedi ama meraktan ölücem

Hım artıyo yani kesin hamilesin dedikse sorun yok canım belirtiler varmı akıntın gögüste hassasiyet ağrı bel ağrısı sivilce ayak sızlaması bunlar ilk belirtiler

Hım artıyo yani kesin hamilesin dedikse sorun yok canım belirtiler varmı akıntın gögüste hassasiyet ağrı bel ağrısı sivilce ayak sızlaması bunlar ilk belirtiler

Akintim gogus hassasiyetim var canim ama bulanti vs yok ama daha erken sanirim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…