Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar.
Okudukça heyecanlandım,sevindim :) Her zamanı ayrı bir heyecanmış bebişlerin..Tahmini doğum tarihlerinize göre topiklerede bakın bakmıyorsanız,bende Mayıs anneleri topiğindeyim sıkıntım,şikayetim olmadı hiç minik sağolsun ama birbirine çok yardımcı olan arkadaşlar olduTedirginlik hiç geçmiyor,hiç şikayetim olmadı 8-10. haftalarda sürekli uyudum sadece hep tedirgin oldum hiçbirşey olmuyor diye,rahim büyüdükçe ağrılar oluyor onlar olmaya başladıkçada farklı tedirginlik oturuyor insanın yüreğine,geçtiğimiz haftada ağrım oldu ara ara ama aynı hafta içinde karnım çıkmaya başladı,bebiş büyüyor diye ağrılarda yani :) Rabbim yardımcımız olsun.Tekrar tebrik ediyorum,Rabbim hep iyi haberlerini duyursun inşallah.
:) oo sen erkencisn geç oldu ama günaydn ben 11 de ancak uyanıyorum :)
Kızkar ben 2.5 aylık hamileyim iki gündür sağ tarafımda böbreğimin oldugu yerde bir agrı var neden olabilir acaba.
:) Hım ondan aman dikkat et canım çok yorma kendiniBen erkenciym calistgm icim tatlim.
Benim dusuklerimin nedeni de belli dgl.ne rahim filmi cektirebildm ne pihtilasma testi yaptirabildim.supriz hamilelik benimki.biraz erken oldu yani.doktor onlem amacli werdi igneyi.4aylik dusen bebegmde bi anda dustu.bisey yoktu.kismetinde yokmus yasamak.ins bu bebeklerimizi sagsalim hayirlisyla aliriz kucagmiza.benim akinti sorunum war suan.fitil werdi.ama tekrar war.koyu sari gbi.sizdede akinti warmi
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar.
Okudukça heyecanlandım,sevindim :) Her zamanı ayrı bir heyecanmış bebişlerin..Tahmini doğum tarihlerinize göre topiklerede bakın bakmıyorsanız,bende Mayıs anneleri topiğindeyim sıkıntım,şikayetim olmadı hiç minik sağolsun ama birbirine çok yardımcı olan arkadaşlar olduTedirginlik hiç geçmiyor,hiç şikayetim olmadı 8-10. haftalarda sürekli uyudum sadece hep tedirgin oldum hiçbirşey olmuyor diye,rahim büyüdükçe ağrılar oluyor onlar olmaya başladıkçada farklı tedirginlik oturuyor insanın yüreğine,geçtiğimiz haftada ağrım oldu ara ara ama aynı hafta içinde karnım çıkmaya başladı,bebiş büyüyor diye ağrılarda yani :) Rabbim yardımcımız olsun.Tekrar tebrik ediyorum,Rabbim hep iyi haberlerini duyursun inşallah.
Kızkar ben 2.5 aylık hamileyim iki gündür sağ tarafımda böbreğimin oldugu yerde bir agrı var neden olabilir acaba.
4. Ayda düşen bebisin nasıl bi anda düştü canim dogum mu başladı?
kızlar merhaba bende yanei hamişlerdenim Allahım bebeklerimi korusun inşallah haftaya kalbini duymak için gidicez doktora umarım bi sorun çıkmaz
kızlar merhaba bende yanei hamişlerdenim Allahım bebeklerimi korusun inşallah haftaya kalbini duymak için gidicez doktora umarım bi sorun çıkmaz
Ewet tatlim ewde gece bianda suyum geldi patladi daha dogrusu.hastaneye gittm we agza gelmsti bebek.cok kotu seyler.snra 3saat esi dusurmek icin sanci cektm sabahta kurtaj.allahm kimseye boyle bisey wermesin.
Ewet tatlim ewde gece bianda suyum geldi patladi daha dogrusu.hastaneye gittm we agza gelmsti bebek.cok kotu seyler.snra 3saat esi dusurmek icin sanci cektm sabahta kurtaj.allahm kimseye boyle bisey wermesin.
Merhaba kizlar bende yeni hamisim daha kese bile gormedik
Kan testimi yaptırdın 500 olunca görünüyo
Evet test yaptırdım adete 4 gün Vardı 37 çıktı 2 gün sonra 150 olmuş 2 Aralıkta gel dedi ama meraktan ölücem
Hım artıyo yani kesin hamilesin dedikse sorun yok canım belirtiler varmı akıntın gögüste hassasiyet ağrı bel ağrısı sivilce ayak sızlaması bunlar ilk belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?