Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kızlar ben 5 ay önce kürtaj oldm çok kötü şeyler yaşadm şimdi hamile olduğumu öğrendim yine aynı şeyleri yaşıycam diye korkuyorm hamilelik boyunca neler yapıyosunuz yazarsanız sevinirim :)

Hayirliolsun canim.benimde 2dusugum war.enson bende senin gbi 5ay once 4aylik dusuk yapip kurtaj oldum.suan bende allahima sukurlerolsun 11haftalik hamileyim.mide bulantilarim halsizlik coktu.beyaz leblebi yedim.benimde surekli icimde korkum war.allahima signyrum.bugunde belimde bi sanci var.cok tedirgnim.ama bulantim azaldi.artik yemek yiyebilyrum ama genede yemek yapmak istemyrum.allahim yardimcimiz olsun

5+2 günlük o zaman bebisin Canim. :) hadi hayırlısı günde 1.1 mm büyüyecek kese karından ultrasonla 16mm kese olunca gorunuyormus bebis yani sen 9gun sonra görürsün inşallah :)

Hadi ya ozaman az kalmış of çok heyecanlı sağol canım hesapladığın için :) inş bişey olmazda görmek nasip olur ya

Seninkide hayırlı olsun maşallah diyim nazar değmesin :) seni çok iyi anlıyrm ya çok zor bişry hemde çok yine rabbim bize nasip etti umarım bu sefer iyi olur benimde belim çok ağrıdı bugün doktora söyledm belin ağrıyınca hemen uzan dedi corasprin iç ben içiyrm nede olsa bi zararı yok önlem amaçlı pregeston hapı al çok fazla yorma kendini bişry olmaz inş kucağımıza alırız :)

Coraspin ne için cnm? Bana ikinci dusugumde vermişti dr ama bunda vermedi bende icsemmi ki

Coraspin ne için cnm? Bana ikinci dusugumde vermişti dr ama bunda vermedi bende icsemmi ki

Banada vermedi ama ben aldm kanı cıvıltıyo pıhtılaşmayı engelliyo ben bugün doktoruma söyledm coraspirin içiyorm bişey olurmu diye onun bi zRarı yok iç aldığın iyi olmuş dedi istersen sende iç doktoruna soradabilirsin önlem amaçlı içmk istiyorm dersin zararı yok zaten

Canim benim 2dusugum oldugu icin zaten bu hamilelgmde coraspirin iciyorum we hergun karnimdan siwilastirici igne wuruyorum.bide folikasit...suanda baska bise kullnmyrum.2haftada bir kontrolum war

Canim benim 2dusugum oldugu icin zaten bu hamilelgmde coraspirin iciyorum we hergun karnimdan siwilastirici igne wuruyorum.bide folikasit...suanda baska bise kullnmyrum.2haftada bir kontrolum war

Hım evet bizim burda bi komşu var oda öle yapıyo 3 tane düşük yaptı sonradan bulundu kan pıhtılaşmasındanmış karnına iğne yapıyo seninkininde nedeni bulunmuş bişey olmaz benim dediğim komşu dığum yaptı senin tedavinin aynısında uygulayıp ikinciye hamile düşün sende öle olacaksın çok yorma kendini yeter

Bende iciyim ondan canim. Kocise söyleyim alsın gelirken

Ay kan pihtilasmqsi testi yaptırmadım ben. Ama kan pihtilasmasi olsa 6. Aya kadar gebeligim devam eder miydi ki

Ay kan pihtilasmqsi testi yaptırmadım ben. Ama kan pihtilasmasi olsa 6. Aya kadar gebeligim devam eder miydi ki

Canım karına sıvı kanı cıvık olması için yapılır başka neden yapılır bilmiyorm ama bildiğim o çevremdekilerden olsun o çok etkili iyi gelir merak etme

Benim dusuklerimin nedeni de belli dgl.ne rahim filmi cektirebildm ne pihtilasma testi yaptirabildim.supriz hamilelik benimki.biraz erken oldu yani.doktor onlem amacli werdi igneyi.4aylik dusen bebegmde bi anda dustu.bisey yoktu.kismetinde yokmus yasamak.ins bu bebeklerimizi sagsalim hayirlisyla aliriz kucagmiza.benim akinti sorunum war suan.fitil werdi.ama tekrar war.koyu sari gbi.sizdede akinti warmi

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar.
Okudukça heyecanlandım,sevindim :) Her zamanı ayrı bir heyecanmış bebişlerin..Tahmini doğum tarihlerinize göre topiklerede bakın bakmıyorsanız,bende Mayıs anneleri topiğindeyim sıkıntım,şikayetim olmadı hiç minik sağolsun ama birbirine çok yardımcı olan arkadaşlar oldu Tedirginlik hiç geçmiyor,hiç şikayetim olmadı 8-10. haftalarda sürekli uyudum sadece hep tedirgin oldum hiçbirşey olmuyor diye,rahim büyüdükçe ağrılar oluyor onlar olmaya başladıkçada farklı tedirginlik oturuyor insanın yüreğine,geçtiğimiz haftada ağrım oldu ara ara ama aynı hafta içinde karnım çıkmaya başladı,bebiş büyüyor diye ağrılarda yani :) Rabbim yardımcımız olsun.Tekrar tebrik ediyorum,Rabbim hep iyi haberlerini duyursun inşallah.

Son düzenleme:
Hım anladm canım inşş yaşamayız çok kötü bişey o akıntının sebebi iğnedendir bendede oluyo ama sürekli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…