Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayyy çok guzel olmus cok beğendim güle gül e kullan sormasi ayip ne kadar verdin? Bende senin gibi esmerim bana da yakışırmi acaba?

valla kuaför, eşimin arkadaşının eşi o yüzden indirimli yaptı bana sağolsun 200 tutuyodu 150 ye yaptı. ama çok memnun kaldım valla bence yaptır yakışır

Sende esmersin di mi bende öyleyim kömür gibi saçlarım da ne dedin tarif ederken saç modelini? Benim saçlarım da seninkinin boyu kadar olmadı biraz kestiririm bir de canım kaç saat sürdü? Valla çok beğendim bende yaptirabilirim

Ben daha once boyatmayi düşündüm kızıla boy adim ama olmadı siyah oldu. Tekrar gittim bu sefer vişne curugu kattilar ici ne öyle boyadilar oldu ama çok aktı. Sarı ya boyatmaya zaten cesaret edemedim. Ama bu renk çok güzel. Açıcı kullandilarmi aşamaları anlatsana canım

ben buğday tenliyim cnm çok esmer değilim ombre bu modelin adı. kızıl çok çabuk akıyo evet. saçım kızıl olduğundan önce açma islemi yaptı sonra küllü kumrala boyadı sonrada sarılarını yaptı ama çoookkk uzun bir işlem 3 de bıraktı eşim kuaföre akşam 9 da çıktım :) ama değdi valla

Anladım cnm eee nisa nasıl kızım bu arada her duyduğunu söylüyor kar yağıyor diyor:))
1 2 3 diyor 2 kere dedi bunu
Her şeyi anlatıyor 2 heceli kelimelerle:))
Misafir geldiğinde ayrı odada oynuyor.
130 kelimemiz oldu.
Adını yaşını baba adını sorunca söylüyor.
Benim kız ne zaman konuşur ki
Bize biri geldiğinde gittikten sonra kim geldi bize bugün diye soruyorum yanlış kisileri söylüyor

şengülcüm daha ne istiyorsun ne kadar gelişme var ervada farkında değil misin bak zaman geçtikçe daha da gelişiyo

şengül hayrunnisa düştü burnunu kalörifer peteğine vurdu iki dikiş attılar o kadr moralim bozuk ki (((

şengüüüll nerelerdesin sen hep buralarda olurdun hasta falan mı oldunuz yoksa

Canım ban yedim 10 gün kadar giremedim
. Aaa nasıl oldu nisa nasıl dustu kuzum ya?? Geçmiş olsun

Canım ban yedim 10 gün kadar giremedim
. Aaa nasıl oldu nisa nasıl dustu kuzum ya?? Geçmiş olsun

neden giremediğini anlamadım cnm.
dışarıda kar yağıyodu ona bakacaktı kanepeden bakıyordu. kanepeyle petek arasında yastık varmış yastığa dirsekleriyle bastırınca yastık boşluğa düşmüş bu peteğe çarpmış ne kadar kanadı varya :)burun kanadı makasla kesmiş gibi kopmuştu

Ayyyy sen ne yaptın cnm ya eyvah eyvah offf çok üzüldüm aglamıştır bayağı. Nasıl dikiş attılar uyttularmi? Şimdi nasıl ayy çok üzüldüm büyük geçmiş olsun

Ayy icim bi tuhaf oldu canım ya ne dediler peki eskisi gibi olacak mı burnu? Ahh ya gözlerim doldu vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…