Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hayrunnisa sabahları hazırladığım püreyi sevmiyor peyniri yumurtayı parça olarak yiyor
öğle saatinde uykudan uyanınca çorba yiyor
ikindi de yoğurt yiyor
akşam bizimle sofraya oturunca da veriyorum bir iki lokma sonra meyve püresi yiyor
yatmadan yarım saat önce felan de muhallebi veriyorum ama bunu her zaman değil hergün yaparsam yemiyor
ve bu yazdıklarımı da az az yiyor dolu dolu değil

kızlar bebişleriniz konuşuyor mu hiç yani söylediği bir iki kelime var mı hiç. hayrunnisa anne baba dede abla mama diyor şimdilik

Sabah kahvaltsini yiyo
Bi saat sonra uyur
Oglen kalkar corba icer
Yatmadan meyve puresi yer uyur
Aksam yogurt
Sonrada beni emer
Artik gun icinde yemek ler dende wrdigim icn yatmadan once bise wermiyorum artik bnm porsiyonlar ne cok ne az kizlar
Bizim bu sekilde..
Cogunlukda baba
Az olarak anne
Dede
Vede mama acikinca ozellikle....

aaaa benim kiz hic oyle mama demez. zaten yazdiklarimida bilincsizce soyluyor.

ama biberonu karsidan daha gorur gormez agzini bes karis aciyo cok komik oluyo:)

anne kime denir baba kime denir bazı çocuklar öğreniyorlar. dede hani diyorum dedesine bakıyo baba hani diyorum babasına bakıyo. gündüz evde baba baba diye bağıra bağıra dolaşıyo örümcekte

Aynen baharcim nisada oyle babas inolmasn uyaninca baba der bazen esiimin adini soylerim eger yanimizdausa bakar guler

benim ki daha oyle yapmiyo ama ogreticem bende.

kizlar bugun kizimi doktora goturdum genel kontrole ilk kez. stetoskopta bakti kemikleri zayif dedi yogurt vermiyomusun dedi veriyorum dedim hergun veriyom dedim. cok uzuldum. hergun veriyorum ama icine ya biskuvi yada kayisi puresiyle karistiriyorum acaba etkisini mi kaybediyo. yogurdu yanliz yemeyi sevmiyo diye oyle yapiyodum ama artik yapmicam.

bacaklarında eğrilik felan var mı canım nereden anladı doktor kemiklerinin zayıf olduğunu ilaç felan verdi mi ne yapman gerekiyormuş

bacaklarında eğrilik felan var mı canım nereden anladı doktor kemiklerinin zayıf olduğunu ilaç felan verdi mi ne yapman gerekiyormuş
stetoskopla gogsunu dinledi sadece bacaklarinda egrilik yok ama bazen ayaga dikelttigimde sag ayagi yamuk basiyo bazen duz basiyo. devit 3 verdi kucuk bir ml lik tup bir tane sadece. bir de kocaman bir kalsiyum tozu verdi suya karistirip hergun vericem. ne yapmaliyim bilmiyorum.

Canim bence sen yogurdu sade yap oyle wer bn mesela sevmesine ragmrn sade weriyorum yani grcmis olsun

sen devit 3 kullanmıyor muydun zaten. yeni mi kullanmaya başladın. 15 günlükken başlamadılar mı onu

ama öyle etkisi gider mi ki yaa ben de sade veriyorum ama bazen meyve katıyorum.

sen devit 3 kullanmıyor muydun zaten. yeni mi kullanmaya başladın. 15 günlükken başlamadılar mı onu
tabiki kullaniyodum ama bir tane daha verdi farkliydi bir kullanimlikti.

valla etkisi gider diye dusunuyorum o gunden beri de sade veriyorum ve bir kase iciriyorum duzelir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…