- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
benim kizda anne dede baba diyor bazen bilincsizce..kızlar bebişleriniz konuşuyor mu hiç yani söylediği bir iki kelime var mı hiç. hayrunnisa anne baba dede abla mama diyor şimdilik
aaaa benim kiz hic oyle mama demez. zaten yazdiklarimida bilincsizce soyluyor.Sabah kahvaltsini yiyo
Bi saat sonra uyur
Oglen kalkar corba icer
Yatmadan meyve puresi yer uyur
Aksam yogurt
Sonrada beni emer
Artik gun icinde yemek ler dende wrdigim icn yatmadan once bise wermiyorum artik bnm porsiyonlar ne cok ne az kizlar
Bizim bu sekilde..
Cogunlukda baba
Az olarak anne
Dede
Vede mama acikinca ozellikle....
o nasil oluyo ya? 8 aylikken mi konusmaya basliyorlar kafam karistiBizimki beni gorunce der anne diye babayida oyle
61 kiloyum canımBahar eski kilona dondun galiba kac? kilosun suan
stetoskopla gogsunu dinledi sadece bacaklarinda egrilik yok ama bazen ayaga dikelttigimde sag ayagi yamuk basiyo bazen duz basiyo. devit 3 verdi kucuk bir ml lik tup bir tane sadece. bir de kocaman bir kalsiyum tozu verdi suya karistirip hergun vericem. ne yapmaliyim bilmiyorum.bacaklarında eğrilik felan var mı canım nereden anladı doktor kemiklerinin zayıf olduğunu ilaç felan verdi mi ne yapman gerekiyormuş
oyle yapiyorum artik. sagolasin canimCanim bence sen yogurdu sade yap oyle wer bn mesela sevmesine ragmrn sade weriyorum yani grcmis olsun
sen devit 3 kullanmıyor muydun zaten. yeni mi kullanmaya başladın. 15 günlükken başlamadılar mı onustetoskopla gogsunu dinledi sadece bacaklarinda egrilik yok ama bazen ayaga dikelttigimde sag ayagi yamuk basiyo bazen duz basiyo. devit 3 verdi kucuk bir ml lik tup bir tane sadece. bir de kocaman bir kalsiyum tozu verdi suya karistirip hergun vericem. ne yapmaliyim bilmiyorum.
tabiki kullaniyodum ama bir tane daha verdi farkliydi bir kullanimlikti.sen devit 3 kullanmıyor muydun zaten. yeni mi kullanmaya başladın. 15 günlükken başlamadılar mı onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?