Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bu verdiğin ismi yazdım o çıkmadı birsürü değişik video çıktı

brokoli havuc patates pirinc bunlari haslayip blendirdan gecirip en son zeytinyagi katiyorum. degisik sebzelerle ayni tarifi yapiyorum canim.

biraz once gittiler ya bizim kiz hic rahat vermedi kabiz olmus hep agladi fitil verdim sonra yapti yorgunluktan olmek uzereyim.

hemem menumu sayayim bakalim begenceniz mi?

patatesli gul boregi
kisir (meshurrr guzel yaparim)
uzumlu cevizli kurabiye
islak kek

kisirdan 2-3 tabak yediler:)

kizlar ya kizim usutmus cok fena. sumukleri akiyo 2 gundur surekli hapsiriyo ne yapacagimi sasirmis durumdayim ondan bana gecti...

kizlar bugun kizimi saglik ocagina goturdum 8 kilo ve 70 santim olmus. valla cok agladi olcumler yapilirken. eskiden hic boyle yapmiyodu buyudukce kendine ellettirmiyo.

Canm benim kizda oyle her kontrolde agliyo bizimde23 de kontrolumiz ins.

ya siz bebeklerinize gun icinde ne kadar su veriyorsunuz ben kasikla veriyorum zorla hic su icmek istemiyor bugun suluk aldik yine icmiyor.

kizlar birde tum gun boyunca neler yedirdiginizi tekrar yazarmisiniz? bayagi oldu. bana sanki kizima cok ek gida veriyomusum gibime geldi. bi gozden gecirelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…