Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
kac kisi gelecek canim cok sey yapmissin ben 3-4 cesit yapicam sadece ama ne yapayim bilmiyorum. kac kisi gelecekler onuda bilmiyorum.
valla dün tam 12 kişiydik canım hepsi de yendi bitti
Kayıtlı Üye
dogru soyluyosun canim ya. artik kafama takmicam. herseyi saglikli ya yavrumun varsin gec yapsin.
televizyonda neler duyuyoruz.
aynen öyle canım hiç takma o zamanı geldiğinde herşeyi yapar. sağlıklı olsun önemli olan bu
Kayıtlı Üye
Baharcim masalah ayni benim gibisin menu konusunda ark. Her defasinda az yap az yap diye tembihler ama ben dayanam
Bu ara sengulcum misafirlerin her zman gorustugun yada geleb kisilermi ilk defa mi geliyolar ona gore biselr yazayi
evet canım az yapamıyorum
benim herşeyim bol bol. bu arada benim misafırlarim ilk kez gelmiyorlardı her misafire özenirim ama ilk gelenlere deha fazla vefarklı şeyler yaparım. midye böreği de çok lezzetli oluyor canım
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Aynen bnde iyleyim cesit de cok olacak ikramlarda fazla fazla olcak senin bide ailen akrabalarin yaninda ya ondan gelwnin eksik olmuyi bnde adanada oksam senin gibi olurdum hos suan da pek farkli sayilmam ama
Kizlar bu arada bn yarin adanaya gidiyorum gezmeye:)
Kayıtlı Üye
Bugun kim geliyo sekerim misafir:)
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
kızlar 2 gundur annemdeyim dolu misafir vardı ancak vakit buldum.
eşimin akrabaları gelecek 5 kişi falan daha önce geldiler. ben en fazla 4 çeşit yapıyorum çünkü 2-3 kişi geliyor ve çoğu kalıyor. bir keresinde 13 kişiyi 1 gece misafir ettim yatacak yorganı zor buldum bir kenarda kıvrılıp yatmıştım hiç unutmuyom. eşimi evden sepetlemiştim yatak odamda da akrabayla yatmıştık çok komikti:))))
Kayıtlı Üye
Ne guzel anneleriniz yaninizda;(
Kayıtlı Üye
senin yaninda degil mi? uzakta mi oturuyo? benim 5 dakika uzagimda annem cok sukur.
Kayıtlı Üye
kizlar bebeklerinize fasulye nohut vermeye basladiniz mi?
Kayıtlı Üye
Adanada benim annem
Ben yemek olursa fasulye nohut veriyorum
Kayıtlı Üye
ne kadarda bir gorusiyorsunuz? ay cok zor olur ya bende ilk evlendigimde baska sehirde yasiyodum yarim saatlik mesafe vardi 3 haftada bir gpruyodum cok zor oluyodu daha dogrusu gormeye gormeye alisiyosun o ev hayatini unutuyosun kayinvalidem olunce buraya geldik 1 gun gormesem hemen ozluyorum.
i
internette bir video buldum "annenizin degerini olunce mi anlayacaksiniz" deyince cikiyo ikinize de onu izlemenizi tavsiye ediyorum hungur hungur agladik kari koca eger ki kayinvalidem yasasaydi muhakkak yapardim sizinde izlemenizi siddetle tavsiye ederim kizlar eger kayinvalidenize soguksaniz.....
Kayıtlı Üye
ne kadarda bir gorusuyorsunuz? ay cok zor olur ya bende ilk evlendigimde baska sehirde yasiyodum yarim saatlik mesafe vardi 3 haftada bir goruyodum cok zor oluyodu daha dogru gormeye gormeye alisiyosun o ev hayatini unutuyosun kayinvalidem olunce buraya geldik 1 gun gormesem hemen ozluyorum.
internette bir video buldum "annenizin degerini olunce mi anlayacaksiniz" deyince cikiyo ikinize de onu izlemenizi tavsiye ediyorum hungur hungur agladik kari koca eger ki kayinvalidem yasasaydi muhakkak yapardim sizinde izlemenizi siddetle tavsiye ederim kizlar. eger kayinvalidenize soguksaniz....
Kayıtlı Üye
Ekimde gelmistim 1aya kadar kaldim daha sonra kasimda annm geldi sonrada ben geldim simdi iste mayisdada gelecem dugun var oyle gitmm de sorun olmuyo esim saolsun hic kirmaz beni
Kayıtlı Üye
Ama tabi benim icin de annem ixinde cok zor oluyo tek kizim bide ben ne bilim iste idare ediyoruz napalim:/
Kayıtlı Üye
hmm gene gorusuyosunuz sevindim.
Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhaba yeni katildim araniza....
benim 6,5 aylik kizim var gunluk beslenme tablosu su sekilde
sabah ihlamur cayi ve bu cayla seyreltilmis yarim yumurta sarisi biraz tuzsuz lor peyniri ve keci boynuzu ozu hepsini ayri sekilde cay ile seyreltilmis olarak.
Oglen sebze puresi brokoli karnabahar havuc kabak patates kereviz vb
ikindide yogurt
bazi gunlerde yogurt yerine muhallebi yapiyorum yogurtun icine kendi elimde yaptigim bebe biskuvisi katiyorum..
isteyenlere tarifi verebilirim cok saglikli
gec aciktigi icin butun bi gunu bunlarla bolusturebiliyorum sizce nasil?
Ve de bu kis ayinda ne meyva verecegimi bilemiyorum mandalina portakal greyfurt kivi bunlar asitli oldugu icin 8. 9 aya kadar vermeyin diyorlar. Kizima 2 haftadir meyva puresi veremiyorum bu yuzden armut veriyordum en son o da kalmadi.....
canım tariflerini verirsen çok sevinirim
Kayıtlı Üye
canım tariflerini verirsen çok sevinirim
hangi tarifi istiyorsunuz?
Kayıtlı Üye
ne kadarda bir gorusuyorsunuz? ay cok zor olur ya bende ilk evlendigimde baska sehirde yasiyodum yarim saatlik mesafe vardi 3 haftada bir goruyodum cok zor oluyodu daha dogru gormeye gormeye alisiyosun o ev hayatini unutuyosun kayinvalidem olunce buraya geldik 1 gun gormesem hemen ozluyorum.
internette bir video buldum "annenizin degerini olunce mi anlayacaksiniz" deyince cikiyo ikinize de onu izlemenizi tavsiye ediyorum hungur hungur agladik kari koca eger ki kayinvalidem yasasaydi muhakkak yapardim sizinde izlemenizi siddetle tavsiye ederim kizlar. eger kayinvalidenize soguksaniz....
kuzum açamadım ben bunu yaaa
Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
hangi tarifi istiyorsunuz?
Oglen sebze puresi brokoli karnabahar havuc kabak patates kereviz vb yazmışsınız bunları ne şekilde yapıyorsunuz benim doğuma az kaldı o yüzden bunları defterime not ediyorum tarif arıyorum yararlı sebze tarifleri
Kayıtlı Üye
kuzum açamadım ben bunu yaaa
neden ki video mu acilmiyo