Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
amaaan kızlarher sıkıntı gelir geçer eşlerimizin kıymetini bilelim hayatı onlara da kendimize de zehir etmeyelim. kapıyı kapatınca herkez herşey dışarda kalıyo eşlerimizle biz başbaşa kalıyoruz. benim hayatımda bi eşim bi de çocuğum var geride kalan hiçkimse hiçbirşey umurumda değil onların yüzündeki tebessüm beni hayata bağlayan. eşimin bana karşı düşüncesi de bu.

dogru soyluyon canim. yarinda sevgililer gunu. ben o yemek isini yapiyorun suslenme isi de hobimdir dogrusu:) bugun daha iyi hissediyom. gelip gecici oldugunu biliyodum zaten. sagolun destekleriniz icin.

Ay bnde motive oldum suan gercekten heleki bn suan annmdeyim gerckten esiyle huzurlu olmak cok farkli ewimi cok ozledim heraeyi cok kafaya takan bi insanim o onu bu bunu dedi oyle oldu boyle oldu cok.huzursuz ediyorum kndimide esimide ama gercektwn haksizluk yapiyorum esimede kizimada gercletne bunin frkndayim esim cok iyi bi insandir bana cok yardimci olur yani herseyde ama ewdeki buzur disardaki insanin soylediklerini yakinligini vermiyo bu ne kadar anne dr olsa baba da....
Galiba esimi ewimi cooooook ozledim bu arda esim hem dogum gunumu hem sewgililer gununi yarin kutlayacak :) cok merak ediyorum ne yapcagini

Geçen sene benim eşim bana çok güzel bir doğum günü sürprizi hazırlamıştı :)

dogru soyluyon canim. yarinda sevgililer gunu. ben o yemek isini yapiyorun suslenme isi de hobimdir dogrusu:) bugun daha iyi hissediyom. gelip gecici oldugunu biliyodum zaten. sagolun destekleriniz icin.
Ne demek tatlım her zaman her konuda yardımcı olurum

Benim eşim ve çocuğum bu dünyada herkezden önce gelir. Onların mutluluğu için herseyi yaparim. Arada eşiniz işteyken seni seviyorum gibisinden msjlar atın bu basit bir msj bile aranızdaki bağ için önemli

İste bn bunlari cocuk olmadan once surekli yapardim mesajlari ozellikle cok atardim ne bilim suslnrdim yemk hazirlrdn fln ozen gosterirdim ama artik o ozenim yok bunun esimde bnde farkindayiz ewet ama bn bi turlu silkeleniyorim nedense bklm degisim icin birseer yapmam laxim galiba

neden çocuk olunca herşeyden elinizi eteğinizi çekiyorsunuz ki çocuk sizin aşkınızın en büyük meyvesi evinizin neşesi. bunları çocukla da çok rahat yapabilirsiniz seni seviyorum diye yazıp göndermek 5 saniyenizi anca alır :). güzel yemekler yapın şahane bir sofra kurun süslenin hatta bebişlerinizi de süsleyin babayı o da güzel karşılasın. bence kacalarımızın bu kadarına hakkı var hanımlar . doğru mu????????

hanımlar kayınvalidelerinizle aranız nasıl bu arada nasıl insanlar

Yani ewet haklisin ewet de ne bilim ya
Kayinvalidemle aram iyim bnm 4.geliniyim bi beni.sewer yada bn oyle dusumuyorum bilmiyorum bndr olabildigince iyi dawranirim yege cagirim.surekli hediyelerini eksik etmem bayramda saygimida sewgimide korurum . Hersey bikenara kisi knedi fedakarluk yapmali yani guzrl dawraniyorum karsilik aliyorum bnm sikinti gorumce ve elti :/

al benden de o kadar canim ya..

cocuk olmadan bende oyleydim hazirlik mazirlik ooooo ama simdi yok o yuzden midir nedir hep tartisiyoruz ya biraz once yine oldu normalde 2-3 ayda bir kavga ederiz 10 gunde jonusmayiz. simdi noldu bilmiyorum. mesaj konusuna gelince cok haklisin. ama ben ondan bekliyorum hatta hep soyliyorum neden hic mesaj atmiyin diye. ama sevgiliykende oykeydi mesaj atmazdi hic arardi sadece.

benim kayinvalidem kayinpederim gorumcem eltim hicbiri yok. sadece kaynim var o da uzakta ogretmen.

tatlım bu tartışma konusuna bi çözüm bulmanız lazım aranız bi açılırsa durum gittikçe zorlaşır

ne hazitrlamisti meraklandirdin.
geçen sene hamileydim doğum günümde. bizim bi bağ evimiz var pazar ayaklarının altında yeri çok güzel. bu arada eşim ilde çalışıyor biz ilçede oturuyoruz neyse. eşim o gün erken gelmiş bana da dedi ki bugün sivastan bi misafirim var ben 2 saat geç çıkacam dedi tamam dedim. akşam oldu misafırımızde var eşimin dayısı hanımı felan. kaynım geldi eve bana dedi ki hadi bağ evine gidelim arkadaşlar hanımı felan var seni de istiyorlar dedi eşim göndermiş onu da ben gitmyorum samet gelsin eve yemeğini felan yesin gideriz diyorum kayınvalidem diyo ki git işte ne olacak oraya gelirsamet diyo ben yok diyorum neyse eşimi aradım sen git ben gelirim oraya dedi neyse gittim ki herkez orada mangal felan yanmış. içeri girdim oturuyoruz arkadaşların hanımlarıyla bi de 5 dakika sonra eşim elinde pastayla girdi içeri ama hiç beklemiyordum o kadar sevindim ki. eşim de işten çok önce gelmiş bütün hazırlıkları yapmış yan odada beni bekliyormuş ben gidince çıktı. yedik içtik sonra da dilek feneri uçurduk birkaç tane çok güzeldi ama.

siz anlasabiliyonuz mu?
ben ilk geliniyim zaten eltim görümcem felan yok bi tane kaynım var o da istanbulda çalışıyo.kayınvalidem beni sever gezmeyi süslenmeyi sever rühü geçntir kendi de genç 48 yaşında arkadaş gibiyiz ama arada beni deli etmiyo da değil. ama bazen görmezden gelmesini bileceksin

Ohoo kizlar rahatsiniz vlala ne guzl biz cok tartismayiz arafa bi yani en fzla iki gun fln konusmayiz sonra otirur srnin hata bu snrin hatam su diye konusuruz yani yanlislatimizi yani cok sukut aramiz cok kotu deil bizim ya

öyle olmalı zaten canım biz de öyleyiz kolay kolay aramız açılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…