Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Canm daaha hmen cikmaz oyle ses falan bakinca belli olur sadece cizik vardir yani oule bakmayla bilemezzsin
Kayıtlı Üye
Ya burada kar yok ama felakwt soguk var anlatamam su.karla bi ben oynayamadim yaa yagsin da bnde oynayac ins. :)
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
bakalim canim zaman gisterecek cikip cikmadigini...
insallah yagarda sende oynarsin:)
Kayıtlı Üye
İns.canm yni biraz buymesi lazim kasikla bakabilmen icin ttatlim ama cizik vardr olup olmadigini beli belirsizdir
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
hemen çıkmaz bizimkinin damakları 3 aydır şiş hala çıkmadı
Kayıtlı Üye
Kizlar kizlariniz babalarinami ilgili yoksa sizemi daaha cok ilgili
Kayıtlı Üye
tabikide banaaaaaa:) gozunu benden ayirmiyo babasindayken
Kayıtlı Üye
valla akşam baba gelince beni bi süre unutuyo babasıyla oynamak istiyo. bazen eşimle ikimiz çıkıyoruz geldiğimizde benden çok babasını gördüğüne seviniyo
Kayıtlı Üye
bebişleriniz tutup kalkmaya başladı mı kızlar. hayrunnisayı artık bırakamıyorum yatağına tutup kalkıyo bu ara ona merak saldı gözümü ayıramıyorum üzerinden heryerden tutup kalkmaya çalışıyo
Kayıtlı Üye
Aynen baharcim besiginden tutip kalmaya calisiyo ve dun yanima ezriyodum bi anda kalkti ve dustu hali burnunu biraz kizarti cok agladi ama bndr oyle artik cok korkar oldum
Bizim kizda baba geldginde beni unutuyo babasiyla oyunlar oyunar ama genede bnide ariyo gozler
Kayıtlı Üye
benimkisi babada gelse gozunu benden ayirmaz bana cok alisik. ama bi yere gidip babasina biraktigimda da aglamaz
Kayıtlı Üye
benimkisi dizimde oturken kalkiyo ayaga dikiliyo.
ama besikteyken hic hareket etmiyo yatarken tulum giydiriyom ustunu aciyo diye parasutcu gibi oluyo:) hareket edemiyo sizinkiler nasil besikteyken kalkabiliyo?
Kayıtlı Üye
valla heryerden tutup kalkmaya çalışıyo hiç düşme tehlikesi atlatmadık inşallah olmaz da gözümü ayıramıyorum üzerinden çok büyük bi topu var ondan bile tutup kalkıyo
Kayıtlı Üye
o kadar şebek oldu ki dilini dışarı çıkarıyo tükürüyo
çok komik oluyo ben ne yapsam taklıt ediyo
Kayıtlı Üye
Aynen baharcim besiginden tutip kalmaya calisiyo ve dun yanima ezriyodum bi anda kalkti ve dustu hali burnunu biraz kizarti cok agladi ama bndr oyle artik cok korkar oldum
Bizim kizda baba geldginde beni unutuyo babasiyla oyunlar oyunar ama genede bnide ariyo gozler
tabi canım gözler bende ama baba gelince bi cilveler şımarmalar bi görsen hareketleri neler yapıyo
Kayıtlı Üye
Ya ben besigine oturtuorm onda bile kalkiyo ayaga sonra bakiyo ne dicem diye yerde oturuyo kanepeye tirmaniyo vala isimiz var kizlar bizim kiz ck dustu ya bikere daha dusmustu kanepeden yerde otururken bile arkasina dusyuhu oluyo
Kayıtlı Üye
benim kizda daha oyle seyler yok
Kayıtlı Üye
valla heryerden tutup kalkmaya çalışıyo hiç düşme tehlikesi atlatmadık inşallah olmaz da gözümü ayıramıyorum üzerinden çok büyük bi topu var ondan bile tutup kalkıyo
oh masallah:)
Kayıtlı Üye
taklidimi cikartiyo dil hep disarda zaten. ben sarki soyleyonce ellerini kaldiriyo:) oynamaya calisiyo su icirirken oyun yapiyo yutmuyo gargara yapiyo cok komik:)
otomotik sallanan besigi var ayagini ittire ittire besigi yirtmis ayagini diger taraftan cikarmis kipirdamadan yatiyo gul gul gul olduk babasiyla:))) anlatamam yaa
Kayıtlı Üye
Ya ben besigine oturtuorm onda bile kalkiyo ayaga sonra bakiyo ne dicem diye yerde oturuyo kanepeye tirmaniyo vala isimiz var kizlar bizim kiz ck dustu ya bikere daha dusmustu kanepeden yerde otururken bile arkasina dusyuhu oluyo
otururken daha kolay kalkıyorlar