Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
tabiki her ailede olur ama bu sürekli olursa eşler birbirinden bile soğur.

canim biz kavga edince 10 gun tek kelime bile konusmayiz aramiz cok fena acilir. ama barisincada eskisi gibi oluruz. herzaman boyledir bu 10 gunluk konusmama suresi de 2-3 ayda bir olur.

ama aramiz duzeldi biraz once annemlerdeydik guzel gecti.

ayyy cok guzelmis gercekten benim esimde oyle seyler yok. surpriz falan hic yapmadi. dun gul almis bende pasta yapmistim ya sizinkiler?

kayinvalidem ben 5 aylik evliyken oldu. Kayinpederimin oldugunde esim 3 yasindaymis. allah rahmet eylesin. kaynvalidem cok cok cok iyiydi. iyiler yasamiyo bu dunyada

kiZlar benden size tavsiye insan degerini olunce a nliyor. kocanizin ailesinin kiymetini bilin. bi byram seyran oluyor gidecek kimsemiz yok bi benimkiler var o kadar koyuyo ki bana dusunuyorum gorumcem olsa eltim olsa kaynanam olsa gulus cumbus ne kadar guzel olirdu diyorum. tabi arada anlasmazliklar olur her ailede oluyo bi ama inanin bana keske olsalardi da kavga da etseydik. omrumuz boyunca boyle olacak dusunsenize. benim size tavsiye ettigim videoyu izlediniz mi? cok merak ettim lutfen izleyin. ve kiymetlerini bilin. ben kiymetini bilemedim.

kaynanam olsa birak cocugu kocanla gez dolas. zaten ben iside birakmazdim. mecburen biraktim annem bakamaz diye. birlikte carsiya cikardik. ona buna gezmeye gotururdu beni. akrabalariyla tanistirirdi. boyke oldugu icin kimseyi bilmiyorum e erkeklerde ne kadar akraba bilecek ki. boyle boyle akrabalik unutuluyo kimseyi tanimamaya basliyosun yanlizlasiyosun uzuluyosun. gercekten o kadar zor ki ailelerinizin kiymetini bilin.

allahima bin sukur ailem var annem babam sag. onlarda olmasa dusunemiyorum bile gozlerim doluyo. onlarsiz bir hayat dusunemiyorum benim icin cok zor koca tarafindan kimse yok benim tarafimdan da kimse olmasa psikolojim mahvolur gidecek kimsem kalmaz. arkadas aile asla bir tutulmaz. bir derdim olsa anneme anlatirim ana gibi yar da bulunmaz. bizim icin aglayacak olan tek insan bu dunyada ANNELERİMİZ...

allaha ne kadar sukretsek az..

çok doğru söylüyorsun canım. kayınvalidemi çok severim ama bazen kızmıyo da değilim ama görmezden gelirim.nereye gitse götürür beni bensiz ne güne gider ne gezmeye. o dediğin videoyu izledim ve onu aldım alışverişe çıkardım o gün 6 saat gezdik güldük eğlendik ona birkaç hediye aldım o kadar mutlu oldu ki anlatamam sana. hatasız kul yok benim de hatalarım vardır muhakkak ama bir kez bile kavga etmedik susmasını biliriz. herşeyden önce eşimin hatırı var. eşim olmasa ne ben onu bilirim ne de o beni bilir. saygı da sevgi de karşılıklı.

Kizlar olsa daha iyi falan diyosunizda olup da hergun onumu yapti buni yapti geldi surat asti gitti surat asti diye duaunmelten kafayi yemekdense birakin olmaisn ya bakin adanaya gittim geldim gorumcem gidecegimii biliyo sen nereye gidiyon drmiyon ordayken bi defa aramadi gldi aramdi dogum gunumu kutladik facedem gordu kutlamiyo bile bnde salak onun gogum gunundr gidip yaatk ortusu aliyorum yas pasta alip supri yapiyorum dusunun cekemiuo beni tabi her insan bi olmaz bziimki karaltersizin biri iste kayin validemi bemi sewer bunu komsularim dahi herkes soyler yani bndr saygiymi gosterrim yami ama boyledr olunca cok zoruma godiyo kizlar haa sengul diyon.olsada kavga etsek hadi gel boyle biri olsunda hergun kavga et gelir sadeve yer icer gider esim memur olsada hayirlica gitsrk surdan(kizlar pek duzgun yazmamis olabilirm affola)
Bu ardaaaa yaa ana gibi yar var mi yaa bnm anneanm wefat etti 4ay oldu annm cok coktu o oldukten sonra cok.kotu yani surakli agluyo hala annemi kendimin yerine koyuyorum bn.olsam napardim napacagumi bilmiyorum bide biz uzagiz bn psikolojilen cokerim yani tek.sirdasim o baska kimsrm yok ole cok uzicu kotu durum yaaa

iste arkadasim bu dunya boyle. olmayan yok diye yakiniyo olanda keske olmasaydi diye yakiniyo. ne diyim ki simdi ben dunyanin kanunu boyke iste. hakkimizda herseyin hayirlisi olsun diyorum. allah guzel hayirli insanlarka karsilastirsin....

çok ama çok haklısın elif annenin yerini hiçkimse tutmuyo.

kizlar sizden hemen yorum istiyorum bugun farkettim kizimin alt damagindan bir tanesinde cizik var boyle yarik gibi korkttum bu ne olabilir ki boyle?

Alt dmak derken dis de mi bu gordugun?
eger oyleyse cizik ayilmis gibiyse eger dis patlamis cikacaltir camim

elinle kontrol et veya cam bardakla tık tık yap oraya sesgeliyorsa dişi patlamıştır gelmiyorsa diş belirmeye başlar hayrunnisanın damakları da öyle hem şiş hemde beyaz çizgi var 3 aydır öyle

kızlar buraya bu sene daha yeni bolca kar yağdı dün akşam annem ablam kayınvalidem yiğenim dışarı çıkıp kar topu oynadık çok ama çok eğlenceliydi birbirimizi yuvarladık valla karlara

Alt dmak derken dis de mi bu gordugun?
eger oyleyse cizik ayilmis gibiyse eger dis patlamis cikacaltir camim
cizik ayrilmis gibi canim. hafif beyazlik var ama ilk bakildiginda dis var demezsin cizigi goruyosun. ama kesinlikle sislik yok anlamadim. dun gece yarum saatte uyandi normalde oykmle yapmaz agladi sonra dis jeli surdum rahatladi uyudu.

elinle kontrol et veya cam bardakla tık tık yap oraya sesgeliyorsa dişi patlamıştır gelmiyorsa diş belirmeye başlar hayrunnisanın damakları da öyle hem şiş hemde beyaz çizgi var 3 aydır öyle
simdi uyuyo uyaninca cag kasigiyka denicem. seninkinde pat pat ses cikiyo mu? 3 aydir oyle oldugina sasirdim. benimkisi ne kadar surcek bakalim.

kızlar buraya bu sene daha yeni bolca kar yağdı dün akşam annem ablam kayınvalidem yiğenim dışarı çıkıp kar topu oynadık çok ama çok eğlenceliydi birbirimizi yuvarladık valla karlara
buraya da yagdi hala yayiyo biraz once disardaydim bizde annemlerle oynadik cok eglenceliydi gercekten hemde yayiyodu oynarkende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…