Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Sistiyse kesin dis patlicak..
Huzursuzlugu en fazla 1 hafta surermis canim sonra gececek. ilk dis ciksin gerisi kolaymis. ne zaman sisti? cok huzursuz olup aglama krizlerine giriyorlarmis gece yarisi bile
Kayıtlı Üye
Dolaptan soguk havuc pirasa ver o onu cok rahatlatacak soguk sulu bezle masajda yapabilirsin . agri icin dis jelleri satiliyor eczanede uyusturuyo o da olabilir canim
Kayıtlı Üye
Sana bisey daha sorucam canim yaa yeniyim ya o yuzden..
Birine yorum yazdim gecti gitti benden sonra o konu ile ilgili yazilan hersey bildiri olarak geliyor gelsin iste.iyorum ne yapicam?
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
O.malesef oluyo canim ya bise yazmassan gelmeZ sonra
Kayıtlı Üye
İki gundur gece surekli aglayarak uyaniyo huzursu yani3 4 gundr belli jel suruyorum rahatlatiyo ewet ama cok sis ya bi kac oncede hafif atesi vardi kucakda bile huzirsuz desene zor gunler beni brkliyo,(
Kayıtlı Üye
Once elliyodum yumusakdi.simdi cok serrt elletmiyoda
Kayıtlı Üye
Tamam tamam canim bak gor bugun yarin cikcak dis ay masallah kuzuma ne guzel ama senin icin zor tabi..
Benim kizimin bakiyorum kucuck bisey yok ortada daha seninki bi anda mi sisti?
Ates ishal hersey olabilir..
Kayıtlı Üye
Benim kiz yurutece yaklastirinca bile agliyo ya titriyo korkudan nasil alistiricam bilmiyorum binsin gezinsn istiyorum..
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
muz yapar evet ama 2 günde bir kayısı haşla püre yap öğlen kalkınca aç karnına ver uzerine su içir kabızlığa iyi gelir. yürüteç kullanıyorum 1 haftadır o da önündeki müzikden korktu pilini çıkardık sorun kalktı. bizim damaklar da çok şişti.
Kayıtlı Üye
Zamnla olur canim o aya bizimki korktukdan tam 1 ay sonra alisti ve bimdi binincede cok hosuna gitti kessin diye halilari kaldiriyodum oyle suruyodu baktim halidada gidiyo alisti oyle
ama daha erken ya bana gore bi.ay daha gecseydi en azindan saglikli olmasi icin
uzun suredir yeri var.ama bugun farkettim sistigini ve yaklasik bi haftadir huzrsuz
Kayıtlı Üye
Zamnla olur canim o aya bizimki korktukdan tam 1 ay sonra alisti ve bimdi binincede cok hosuna gitti kessin diye halilari kaldiriyodum oyle suruyodu baktim halidada gidiyo alisti oyle
ama daha erken ya bana gore bi.ay daha gecseydi en azindan saglikli olmasi icin
uzun suredir yeri var.ama bugun farkettim sistigini ve yaklasik bi haftadir huzrsuz
Kayıtlı Üye
Daha erken baharcim yaaa ona uzuluyorumm;(
Kayıtlı Üye
Ya ogelneleri corba rutinini olusturamadim ben yaaa su disimiz hayirlica ciksaydi darisi sizee...
Kayıtlı Üye
yok be kuzum ne erkeni benim arkadaşın yiğeni 3 aylıkken çıkardı
Kayıtlı Üye
sen başla çorbaya bence dişi bekleme kuzum
Kayıtlı Üye
bizimkinin damaklarda şiş diş şeklini almış resmen
Kayıtlı Üye
Ya iste erken.cikan dis ilerde curuyo cocuk dis cikarma konusunda anne babadan alirmis onlar erken yada gec cikardiysa cocukdada oyle olurmus bilmiyorum gec cikan dis saglikli olur..
Kayıtlı Üye
Suan icin ates yada isal yok uyuyo ama kontrol ediyorumm genede bakalim artik cesit olarak ne corba yapip veriyon kuzucuk yada veriyonmu ?
Kayıtlı Üye
çok çeşitli yapıyorum da yiyen kim
. karnıbaharlı mercimek çorbası yapıyorm. yoğurt çorbası yapıyorum. tarhana yapıyorum. ilk zamanlar yiyordu ama şimdi ne versemyemiyor sadece meyve verirsem yiyo
Kayıtlı Üye
karnıbaharı da hiç sevmedi çorbanın içine de koysam biliyo dilini çıkarıp ööö diyor