Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bizim kiz dis cikariyo halimi dusunun cok kotuyum bi yndan sewiniyorum ama okadar agliyo ki size anlatamanmmmn

Sorma kuzucum yaa gorsen evin icinde halimzi sag salim cikarsaydik disimizi yaaaa

ne yapalım biz de sıkıntımız yemek işte zorla yediriyorum ama muzu görünce saldırıyo .

Saol canim ya ama galiba alerjisi var yumurta diye dsunuyorum yarimda kontrol edeyim doktora goturcem galiba

Geldim sonunda yogundum bayagi kizlar

ah canim cok gecmis olsun ins cikarir bir an once valla gozum korktu benim kiz gec cikarir ins oyle daha iyi diyolar.

Bugun benim kiza corba yaptim iki kase icti sasdim kaldim baharcim veriyorum tarifi ins senin kizda icer.

Biraz kereviz biraz havuc 1-2 cay kasigi kirmizi mercimek suda haslayip blensirdan gecirip zeytinyagi ekledim.

2 kase icti hep agliyodu sonra tadina baktim gercekten guzeldi cunku havucda tatli kerwvizde pazardan bugun almistim taze taze tatli oldugu icin yedi sanirim

baska zaman yaptigim seylerin tadina bakiyodum cok kotu oluyodu bilginize....

Himmm ne guzel ya yediyse.
Ewet canim simdi bide vucidunda kirmzii benekelr cikti doktora goturcem bakalim ne dicek

Yok canim yaa okadar sikinti cektii ama ikmadi esim diyoki okdar aglamaya ciksaydi keske diyo;(
Ama cikmadi iste yaa
İste vucudunda vardi simdi geci hic bise yok suan

Canim pazar gununden beri iste atesliydi ozamnlar neyseku suan ates yok yara faln oldu agzi ama cikmadi zor cikaracak galiba oyle gorunuyo

Canim iste vucudu aksam sadece ayaklari kuzardi sabah gecti yumyta diye dysunuyoerun ama en son cumartesi verdim ozamb olsa bile suan mi cikarki yani bilemedim

kuzum sen onu bi götür doktora bazı çocuklar dişi çok zor çıkarıyorlarmış bu durumda kemik tozu veriyormuş doktor bi arkadaştan duydum ağzı felan da yara olduysa bekleme götür derim sana yazık eziyet çekmesin çocuk. bir de yediği şeylere dikkat et gaz da yapar bizim kız her gece ağlıyordu ama şimdi geçti sebebi mandalinaymış vrmeyi kestim çok şükür rahatladı ona da dikkat et canım

Mandalina zaten bisde bile gaz yapar deilki bebeklerde yapmasin portakalda ayni sekilde
Goturdum canimda suan iyi bakalim

Sen nerelerdesin napiyosun canim nasil gudiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…