sapphire 💜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2007 759 48 298 İstanbul 9 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Prm.Oznur #21 bende huggies aldım bir paket 2numara 3-6kilo olanından 1numara prematüre bebekler için diyorlar ama gerek varmı acaba kararsız kaldım..
bende huggies aldım bir paket 2numara 3-6kilo olanından 1numara prematüre bebekler için diyorlar ama gerek varmı acaba kararsız kaldım..
yoruldum71 Evli, mutlu, çocuklu Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2007 4.225 5 358 9 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Prm.Oznur #22 sapphire .!.: bende huggies aldım bir paket 2numara 3-6kilo olanından 1numara prematüre bebekler için diyorlar ama gerek varmı acaba kararsız kaldım.. Genişletmek için tıkla... aldıgınız bu paket işinize yarar 1 numara uymaz bebeğinize güle güle ve sağlıklı bir şekilde alın kucagınıza bebeğinizi analı babalı büyüsün bebişiniz
sapphire .!.: bende huggies aldım bir paket 2numara 3-6kilo olanından 1numara prematüre bebekler için diyorlar ama gerek varmı acaba kararsız kaldım.. Genişletmek için tıkla... aldıgınız bu paket işinize yarar 1 numara uymaz bebeğinize güle güle ve sağlıklı bir şekilde alın kucagınıza bebeğinizi analı babalı büyüsün bebişiniz
M merve25 Guru Kayıtlı Üye 9 Şubat 2009 5 0 286 Bursa 9 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Prm.Oznur #23 bende huggies aldım bir paket 2numara 3-6kilo olanından 1numara prematüre bebekler için diyorlar ama gerek varmı acaba kararsız kaldım.. Genişletmek için tıkla... merhaba :) 1numara (yeni dogan) 2-5 kg içinmiş. ben de 1 paket huggies mini, 1 paket de midi aldim. simdilik yeterli diye dusunuyorum. yani umarim! fikir olmasi acisindan- huggies2 3-6kilo için, huggies3 5-8 kilo için.
bende huggies aldım bir paket 2numara 3-6kilo olanından 1numara prematüre bebekler için diyorlar ama gerek varmı acaba kararsız kaldım.. Genişletmek için tıkla... merhaba :) 1numara (yeni dogan) 2-5 kg içinmiş. ben de 1 paket huggies mini, 1 paket de midi aldim. simdilik yeterli diye dusunuyorum. yani umarim! fikir olmasi acisindan- huggies2 3-6kilo için, huggies3 5-8 kilo için.