bebek bezi hangi marka kullanmalıyım

Canim çişin dişari çikmasi bezi iyi bağlayamadiğiindan oluyo
bende doruk yeni doğduğunda bezini çok bol bağliyodum heryeri çiş oluyoyodu ergece üstünü değiştiriyodum meğersem bezi bağlayamiyomuşum
sikican iyice ozaman kaçmiyo

Canim çişin dişari çikmasi bezi iyi bağlayamadiğiindan oluyo
bende doruk yeni doğduğunda bezini çok bol bağliyodum heryeri çiş oluyoyodu ergece üstünü değiştiriyodum meğersem bezi bağlayamiyomuşum
sikican iyice ozaman kaçmiyo

Bazen öyle düşünüyorum ama herzamanmı bağlayamıyorum anlamıyorum...Bezi sürekli iz yapıyor dahamı sıkı bağlama:uhm:lıyım acaba ?

Canim benimkide öyle oluyo bendediyodum hepmi bağlayamiyorum
ama bağlayamiyomuşum demekki
biraz daha sikicaksin bezi

bende doğduğundan beri prima aldım geçen ay huggies aldı az olandan iyi gelmedi pişik yaptı bence sende prima kullan.

yeni doğduğunda bende prima kullanıyordum ama bez arka kısmından çok sızdırıyor. bende huggiesi denedim ve çok memnun kaldım . onda kesinlikte sızdırma sorunu yaşamıyorsun. tavsiye ederim

herkeze tavsiyeleri için çok tşk ederim bu paylaşım iyi oldu birde çok merak ediyorum bebişin altını günde kaç defa değiştirmek gerekir

Bende doğduğundan beri prima kullanıyorum pişik yapmadı ama çişi sürekli dışına çıkıyor..Nasıl bağlayacağımı şaşırdım ...Pipisinede dikkat ediyorum bağlarken ama nafile....Değiştirmeyi düşünüyorum ama ne alayım bilemedim.........

aynı sorun bende de var.hatta baslık acmıstım konuyla ılgılı.baglayamama ıle ılgısı yok kesınlıkle.sıkılabılecek son noktaya kadar sıksamda sızdırıyor yandan,gece ozellıkle.çok çişli benım oglum,kapatırken de çok dıkkat edıyorum pıpısıne ama bazen yıne de ıslatıyor,actıgımda pıpısını kapattıgımdakı gıbı bulamıyorum,delırıcem artık.prıma kullanıyordum,huggıes denedım sımdı molfıxteyım,bende sasırdım canım ne yapacagımı

aynı sorun bende de var.hatta baslık acmıstım konuyla ılgılı.baglayamama ıle ılgısı yok kesınlıkle.sıkılabılecek son noktaya kadar sıksamda sızdırıyor yandan,gece ozellıkle.çok çişli benım oglum,kapatırken de çok dıkkat edıyorum pıpısıne ama bazen yıne de ıslatıyor,actıgımda pıpısını kapattıgımdakı gıbı bulamıyorum,delırıcem artık.prıma kullanıyordum,huggıes denedım sımdı molfıxteyım,bende sasırdım canım ne yapacagımı

Allah yardımcımız olsun valla bi çözüm bulursan mutlaka yaz olurmu?

evy baby kesinlikle tavsiye etmem, güzel kokuyor ve kremli falan diye almıştım ama bir bez o kadar mı sızdırır. günde 4 kez üstünü değiştirmek zorunda kaldığım oldu. ..

canım,günde kaç defa bezini değiştiryodunuz ki,demek o kadar çok ypıyordu ki sızdırma yapmıştı.....

gün de kaç kere'ye gelince - ben çok sık değiştirıyordum - hergün 10 taneyi geçiyorduk...

dün öğlen eşim bana sleepy marka bir bez getirdi,ince ve çok rahat gibi geldi bana,bi problem çıkmazsa bunlarla devam edebilirim

ben ilk prima kullandım. çok sızdırıyordu. numarayı 1 numara büyük aldım, yine sızdırdı ama huggiesle çok rahatız. prima anında pişik yaptı bizde. aslında bu bebeklerin cildinede bağlı.

Back
X