- 20 Mart 2020
- 118
- 75
- 13
- 28
- Konu Sahibi dolunayy96
-
Aynen canım içerik olarak en temiz olan o fiyat olarakta gayet makul geldi indirimdeyken alalım dedikte fazlamı olur bilemedik hemen 2 numaraya geciyolarmısbizde 26.haftadayız slepy aldm 210lu 1 numara hem en doğalı o hemde fiyatı uygun baya araştırdım içerik olarak en temizi o
Valla çok kaka yapıyolarmış günde 10 kerede degiştirsem içim acımıcakAynen canım içerik olarak en temiz olan o fiyat olarakta gayet makul geldi indirimdeyken alalım dedikte fazlamı olur bilemedik hemen 2 numaraya geciyolarmıs
amin inşallah gerek kalmazVaktiyle doğarda Prematüre bez lazım olmaz inşallah diyelimbüyük paket 1 numara şimdilik yeter çok çabuk büyüyolar çünkü. 1 numaradan çok fazla almayın lazım olursa alırsınız. Büyük paketlerde birer tane 1 ve 2 numara iyidir Bende sleepy kullanıyorum çok memnunum
O zaman yeterli olur 10 kere çok fazla degilmi günde yaValla çok kaka yapıyolarmış günde 10 kerede degiştirsem içim acımıcak
Yaa iyiymiş o zaman daha almadık ya bilemedim210lularda 42 li paketler halinde geliyo kalırsa ya satarım ben yada birine hediye götürürm
Merhabalar tecrübeli annelerEylül ayının başı gibi oglusumuzu kucağımıza alcaz inşallah şimdiden bebek bezi almak istiyoruz biliyorum bebek bezini kendisi seçiyor ancak doğumdan sonraya çok masraf bırakmak istemiyoruz şuanda indirim var sleepy naturel almayı düşünüyorum kullanan varmı memnunmusunuz ? 1 paket 210 lu 1 numara birde 210 lu 2 numara almayı düşünüyorum toplamda iki paket 220 TL'ye geliyor adetler fazlamı 1 numara için ? Eşim bir paket yenidogan almış bilememiş üzerinde 1 numara yazıyor bende dikkat etmedim bir açtım ufacık megersem prematüre bebekler için olanmış 0-3 kg 80 adette o kaldı elimizde lazım olurmu oda
9 aylık bebegim var ilk bikaç ay günde 3 kere kaka yapıyordu geri kalan zamanlardada bol bol işiyırdu :)O zaman yeterli olur 10 kere çok fazla degilmi günde ya
Sleepy boyut olarak küçük diyorlar biraz dogrumudur primada 1 numara sleepyde nerdeyse 2 numaraya eş degermisPrima premium care, prima yenidoğan ve sleepy natural kullandım. Hepsinden de memnun kaldım. Kızım 1 aylık oldu yaklaşık 170 bez harcamışız, ağırlığı 4 kg şu an ve hala 1 numara kullanıyoruz
İlk zamanlar evet öyleymiş acemi olduğumuz için bilemedik9 aylık bebegim var ilk bikaç ay günde 3 kere kaka yapıyordu geri kalan zamanlardada bol bol işiyırdu :)
E bide acemisin tam değiştirirken yeni getirdigin bezi baglamadan işeyebiliyordu hop o da cöp olup bi tane daha acıyorsun falan
İnaallah yapar diye gözünün icine bakıyorsun emin ol 7-8i görürsünüz en iyi ihtimalle :)
Merhabalar tecrübeli annelerEylül ayının başı gibi oglusumuzu kucağımıza alcaz inşallah şimdiden bebek bezi almak istiyoruz biliyorum bebek bezini kendisi seçiyor ancak doğumdan sonraya çok masraf bırakmak istemiyoruz şuanda indirim var sleepy naturel almayı düşünüyorum kullanan varmı memnunmusunuz ? 1 paket 210 lu 1 numara birde 210 lu 2 numara almayı düşünüyorum toplamda iki paket 220 TL'ye geliyor adetler fazlamı 1 numara için ? Eşim bir paket yenidogan almış bilememiş üzerinde 1 numara yazıyor bende dikkat etmedim bir açtım ufacık megersem prematüre bebekler için olanmış 0-3 kg 80 adette o kaldı elimizde lazım olurmu oda
Teşekkür ederiz amin inşallahHuggiesten sonra en memnun kaldığımız bez markasıydı sleepy . Çok fazla stok yapmayın fakat gelişimleri çok hızlı oluyorsağlıklı mutlu doğumlar
Aaa nedenki yorumlar güzeldi tabi her bebeğin teni farklıBen aldigima pisman oldum 420 tane aldim 1 ve 2 numara
Bir suru kaldii.... cevremdekilere dagittim. O kadar pismanim ki anlatamam...
Islak mendil ilk zaman düşünmüyorum baby mee bin pamugundan aldım bir kutu sleepy yeni doğan almayı düşünüyorum birazda elimizde baby turconun ıslak mendili var 6 paket 100 lu şekilde zaten ıslak mendilide yıkayıp kullanın diyorlar tabi acemiyiz deneyip gorucezBence islak mendil stoklayin o cok onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?