Doğuma Hazırlık Bebek bezi için yardım lütfen 😊

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dolunayy96

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
118
75
13
28
Merhabalar tecrübeli anneler Eylül ayının başı gibi oglusumuzu kucağımıza alcaz inşallah şimdiden bebek bezi almak istiyoruz biliyorum bebek bezini kendisi seçiyor ancak doğumdan sonraya çok masraf bırakmak istemiyoruz şuanda indirim var sleepy naturel almayı düşünüyorum kullanan varmı memnunmusunuz ? 1 paket 210 lu 1 numara birde 210 lu 2 numara almayı düşünüyorum toplamda iki paket 220 TL'ye geliyor adetler fazlamı 1 numara için ? Eşim bir paket yenidogan almış bilememiş üzerinde 1 numara yazıyor bende dikkat etmedim bir açtım ufacık megersem prematüre bebekler için olanmış 0-3 kg 80 adette o kaldı elimizde lazım olurmu oda

bizde 26.haftadayız slepy aldm 210lu 1 numara hem en doğalı o hemde fiyatı uygun baya araştırdım içerik olarak en temizi o

bizde 26.haftadayız slepy aldm 210lu 1 numara hem en doğalı o hemde fiyatı uygun baya araştırdım içerik olarak en temizi o
Aynen canım içerik olarak en temiz olan o fiyat olarakta gayet makul geldi indirimdeyken alalım dedikte fazlamı olur bilemedik hemen 2 numaraya geciyolarmıs

Aynen canım içerik olarak en temiz olan o fiyat olarakta gayet makul geldi indirimdeyken alalım dedikte fazlamı olur bilemedik hemen 2 numaraya geciyolarmıs
Valla çok kaka yapıyolarmış günde 10 kerede degiştirsem içim acımıcak

Vaktiyle doğarda Prematüre bez lazım olmaz inşallah diyelim büyük paket 1 numara şimdilik yeter çok çabuk büyüyolar çünkü. 1 numaradan çok fazla almayın lazım olursa alırsınız. Büyük paketlerde birer tane 1 ve 2 numara iyidir Bende sleepy kullanıyorum çok memnunum

amin inşallah gerek kalmaz 210 adet 1 numara yeterli olur yani degilmi birde 2 numara alcaz aynı adet

210lularda 42 li paketler halinde geliyo kalırsa ya satarım ben yada birine hediye götürürm

Prima premium care, prima yenidoğan ve sleepy natural kullandım. Hepsinden de memnun kaldım. Kızım 1 aylık oldu yaklaşık 170 bez harcamışız, ağırlığı 4 kg şu an ve hala 1 numara kullanıyoruz

Huggiesten sonra en memnun kaldığımız bez markasıydı sleepy . Çok fazla stok yapmayın fakat gelişimleri çok hızlı oluyor sağlıklı mutlu doğumlar

Günde yaklasık 7-10 kere değiştireceksiniz dersek en iyi ihtimalle 210 tane bir aylık bez yeterli olacaktır
Birde tabi vaktinde doğum yaparsanız

O zaman yeterli olur 10 kere çok fazla degilmi günde ya
9 aylık bebegim var ilk bikaç ay günde 3 kere kaka yapıyordu geri kalan zamanlardada bol bol işiyırdu :)
E bide acemisin tam değiştirirken yeni getirdigin bezi baglamadan işeyebiliyordu hop o da cöp olup bi tane daha acıyorsun falan
İnaallah yapar diye gözünün icine bakıyorsun emin ol 7-8i görürsünüz en iyi ihtimalle :)

Prima premium care, prima yenidoğan ve sleepy natural kullandım. Hepsinden de memnun kaldım. Kızım 1 aylık oldu yaklaşık 170 bez harcamışız, ağırlığı 4 kg şu an ve hala 1 numara kullanıyoruz
Sleepy boyut olarak küçük diyorlar biraz dogrumudur primada 1 numara sleepyde nerdeyse 2 numaraya eş degermis

İlk zamanlar evet öyleymiş acemi olduğumuz için bilemedik inşallah yapsinda dediğiniz gibi bizde bakarız gözünün içine

Ben aldigima pisman oldum 420 tane aldim 1 ve 2 numara
Bir suru kaldii.... cevremdekilere dagittim. O kadar pismanim ki anlatamam...

Huggiesten sonra en memnun kaldığımız bez markasıydı sleepy . Çok fazla stok yapmayın fakat gelişimleri çok hızlı oluyor sağlıklı mutlu doğumlar
Teşekkür ederiz amin inşallah umarım bizde memnun kalırız muhtemelen 1 numaradan az alcaz sleepy boyut olarak küçükmüş biraz çünkü

Bence islak mendil stoklayin o cok onemli.
Islak mendil ilk zaman düşünmüyorum baby mee bin pamugundan aldım bir kutu sleepy yeni doğan almayı düşünüyorum birazda elimizde baby turconun ıslak mendili var 6 paket 100 lu şekilde zaten ıslak mendilide yıkayıp kullanın diyorlar tabi acemiyiz deneyip gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…