- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi dolunayy96
-
Aaa nedenki yorumlar güzeldi tabi her bebeğin teni farklı
Islak mendil ilk zaman düşünmüyorum baby mee bin pamugundan aldım bir kutu sleepy yeni doğan almayı düşünüyorum birazda elimizde baby turconun ıslak mendili var 6 paket 100 lu şekilde zaten ıslak mendilide yıkayıp kullanın diyorlar tabi acemiyiz deneyip gorucez
Anladım haklısınız tabi bizde indirim varken kaçırmayalım dedik açıkçası korona yüzünden herşeye zam geliyor 3 ay önce aldığımız bebek arabasına bile 400 küsür zam gelmişHayir bebek bezi markasi icin demiyorum. Direk bebek bezi icin diyorum. Benim oglan 2.900 dogdu.. 1 numaradan 2 numaraya nasil gectik anlamadim. 3 e nasil gectik hic bilmiyorum. 1.5 aylikti 3 numara kullaniyorduk...
Yani her bebegin gelisimi bir olmuyor. Bence 90 li 1 numara alin gerisini zamana birakin.
Sleepy naturelden memnunsunuz degilmi bizde ıslak mendil olarak onu dusunuyoruzdaBende sleppy yeni dogan kullaniyorumda. Islak mendil cok gidiyor ya. Ben 48 tane almistim 2.5 aylikken bitti.
Ama bez çoook kalldiii çoook. 20 tane kendime ayirdim regl gunlerim icin. Gerisini de dagittim
Sleepy naturelden memnunsunuz degilmi bizde ıslak mendil olarak onu dusunuyoruzda
Ayy siz baya az kullanmışsınız küçük numaralardanMemnunum saf su pamuk ve kuf onleyici haric hicbir sey yok 5 ayligiz hala onu kullaniyoruz ve degistirmeyi dusunmuyorum. Eline ve yuzune nadir kullaniyorum ben cok memnunum. Ondan bolca stok yapin. Beze vereceginiz parayi ona verin pisman olmazsiniz.
Ben de indirimden aldim ama o indirimler emin olun hep oluyor. Illa bez almak istiyorsaniz 3 numara alin.
1 numaradan 50 tane
2 numaradan 50 tane
3 numaradan 72 tane kullandik
4 numaradan 62 tane
5 numara hala kullaniyoruz bu 3.paketimiz. bilseydim 5 stoklardim
Islak mendil ilk zaman düşünmüyorum baby mee bin pamugundan aldım bir kutu sleepy yeni doğan almayı düşünüyorum birazda elimizde baby turconun ıslak mendili var 6 paket 100 lu şekilde zaten ıslak mendilide yıkayıp kullanın diyorlar tabi acemiyiz deneyip gorucez
Ayy siz baya az kullanmışsınız küçük numaralardanıslak mendile yonelelim biz o zaman 3 numarada az oluyor içinde paketlerin numara büyüdükçe adet neden azalıyor ya büyüdükçe masrafları artıyor resmen
Islak mendilde kullanma derim ben şahsen ama tabi ki kullanan annelerimizde var kullanmayanda . Havlu bezler var kare şeklinde müslin bez gibi düşün. Çiş yaptığında bezi ılık suyla ıslatıp güzelce silip diğer kuru olan mendille de kurut. Kaka yaptığında da muhakkak yıkamanı öneririm aslında. Ben ıslak mendili çok çok zorunlu olduğumda nadir bile sayılamaz kullandığım . Şimdi diyeceksiniz ki bebişler çiş sok sık yapıyor dışarıdasın nasıl ıslatın ettin e-bebek ten aldığım termos vardı muhakkak yanımdan ayırmazdım hem mama için hem temizlemek için suyum hep yanımdaydı. Onu da çok stok yapma derim ben yani kolay ulaşabilecek şeyler çünkü bunlar,bebeklerin cildi hassas ama çok alerjik ve ya daha da hassas olan bebekler var yani en iyi marka prima diye düşünüp alırsın ki senelerin markası ben bile onunla büyümüşüm ama benim kızıma yaramamıştı mesela bezi huggies ile nefes aldık biz resmen. Hani bebişin cilt tipine uyumuna göre alımlar yapman senin için daha faydalı olacaktır,bir abla bir arkadaş bir kardeş tavsiyesiÇok ince davrandım ben ama bana göre doğru olan bu idi ben böyle büyüttüm kızımı hiçte yorulmadan azimle büyüdü çok şükür
Merhaba. Sağlıkla doğsun inşallahMerhabalar tecrübeli annelerEylül ayının başı gibi oglusumuzu kucağımıza alcaz inşallah şimdiden bebek bezi almak istiyoruz biliyorum bebek bezini kendisi seçiyor ancak doğumdan sonraya çok masraf bırakmak istemiyoruz şuanda indirim var sleepy naturel almayı düşünüyorum kullanan varmı memnunmusunuz ? 1 paket 210 lu 1 numara birde 210 lu 2 numara almayı düşünüyorum toplamda iki paket 220 TL'ye geliyor adetler fazlamı 1 numara için ? Eşim bir paket yenidogan almış bilememiş üzerinde 1 numara yazıyor bende dikkat etmedim bir açtım ufacık megersem prematüre bebekler için olanmış 0-3 kg 80 adette o kaldı elimizde lazım olurmu oda
Evet sleepy'in 2 numarası prima'nın 1 numarasına eşit geliyor hemen hemen. Ben bunu daha önce duyduğum için sleepy 2 numara aldım direkt. Nacizane tavsiyem bir marka üzerinden stok yapmayın, bir kaç markanın deneme boyu ürünlerini alıp kullanınSleepy boyut olarak küçük diyorlar biraz dogrumudur primada 1 numara sleepyde nerdeyse 2 numaraya eş degermis
Teşekkür ederim tavsiyeniz için öncelikleIslak mendilde kullanma derim ben şahsen ama tabi ki kullanan annelerimizde var kullanmayanda . Havlu bezler var kare şeklinde müslin bez gibi düşün. Çiş yaptığında bezi ılık suyla ıslatıp güzelce silip diğer kuru olan mendille de kurut. Kaka yaptığında da muhakkak yıkamanı öneririm aslında. Ben ıslak mendili çok çok zorunlu olduğumda nadir bile sayılamaz kullandığım . Şimdi diyeceksiniz ki bebişler çiş sok sık yapıyor dışarıdasın nasıl ıslatın ettin e-bebek ten aldığım termos vardı muhakkak yanımdan ayırmazdım hem mama için hem temizlemek için suyum hep yanımdaydı. Onu da çok stok yapma derim ben yani kolay ulaşabilecek şeyler çünkü bunlar,bebeklerin cildi hassas ama çok alerjik ve ya daha da hassas olan bebekler var yani en iyi marka prima diye düşünüp alırsın ki senelerin markası ben bile onunla büyümüşüm ama benim kızıma yaramamıştı mesela bezi huggies ile nefes aldık biz resmen. Hani bebişin cilt tipine uyumuna göre alımlar yapman senin için daha faydalı olacaktır,bir abla bir arkadaş bir kardeş tavsiyesiÇok ince davrandım ben ama bana göre doğru olan bu idi ben böyle büyüttüm kızımı hiçte yorulmadan azimle büyüdü çok şükür
Tabi çocuk bakalım kaç kilo dogacak kilo alımı nasıl olcak şimdiden tahmin etmek zorMalesefbana da alma dediler dinlemedim aldim. Evet numara buyudukce adet azaliyor. 1-2-3 alabilirsiniz 1 er paket.
Bez konusunda canim cok yandi ya cidden bilseydim almazdimkilo durumuna da bagli tabiki. Bir bakarsiniz 200 tane 2 numara kullanirsiniz. Ama hemen alabilirsiniz 1-2 ler hep ayni fiyat
Amin inşallah sağolunMerhaba. Sağlıkla doğsun inşallahsleepy evet çok doğal ama aşırı kalın bir bez. Yeni doğan olduğu için fark etmez ama Kızım onu giydirince koşamıyordu.
Bir de içinde sanırım hiç losyon yok. Kuzuma ilk giydirmede pişik yapıyor.
Prima çok kokuyor, içinde çok fazla pişik önleyici losyon olduğu belli ama biz hep onu kullandık. Sebebi de şu: Ucuz bezleri alan arkadaşlarım her bez değiştirmede pişik önleyicikrem sürüyorlardı. Sürekli çocuğun cildine krem süreceğime pişik olmamasını sağlayan bez kullanırım diye düşünüyorum. Kremle sürekli kimyasal alacak, sürekli ıslaklık hissedecek, kremin idrar yoluna kaçma ihtimali de var
1 numara 210 adet almaktan vazgeçtim onu tamamlarım artık 2 numaradan 210 adet alayım en güzeli ben dediğiniz gibi 3 4 numaralar çok gidiyormuşD dolunayy96 ayrıca ıslak mendillerde de çok fazla zararlı kimyasal var. Islak mendilleri su altında yıkayıp kullanmanızı tavsiye ederim. Ama en kullanışlıdır kare pamuk. Elde kavraması kolay ve çok iyi temizliyor.
Bezleri de 1 kutu 1 numara, 2 kutu 2 numara, 3 kutu 3 numara şeklinde almıştım. Kızım 4,5 kilo doğmasına rağmen sıkıntı yaşamadım. zaten sonra uzun süre 4 numara kullanılıyor
Evet küçükmüş o yüzden 1 numara çok almamaya karar verdimEvet sleepy'in 2 numarası prima'nın 1 numarasına eşit geliyor hemen hemen. Ben bunu daha önce duyduğum için sleepy 2 numara aldım direkt. Nacizane tavsiyem bir marka üzerinden stok yapmayın, bir kaç markanın deneme boyu ürünlerini alıp kullanın
Zor olmuyor mu sizin için. Mesela kaka yaptiginda yikayin demissiniz. Kışn nasil olacak ?
Molfix alacaksan oda migrosta indirimde 1 numara 100 adet 47 TL şuan haber vereyim dedimbende ufak ufak başlayıp depolamak istiyorum ilk bebekte çok zorlandık maddi olarak. 1 ve 2 numara dert değil hayırlı olsuna gelende getiiryor. 3 ve 4 önemli
birde bayanlar sleepy iyimi gerçekten ben molfix alıyim diyordum biri komili dedi kafam karıştı ben oğluma son son fiyat yüzünden sleepy kullanmıştım memnun kalmıştım ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?