Doğuma Hazırlık Bebek bezi kararsızlığı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dsuzun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
312
115
103
Arkadaşlar merhaba daha 13.haftalık gebeyim ikizlerim olacak inşallah henüz hiç bir şey almadık bir hazırlığımız yok erken diye düşünüyorum ama yavaş yavaş bez almaya başlasak mı dedim ama marka konusunda kararsızım çok prima alırız diye düşünmüştüm ancak ikiz olduğunu öğrenince acaba zorlar mı daha bunun maması başka eşyaları var falan dedim sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ne önerirsiniz?

Daha simdiden neden bez almayi düsünüyorsunuz ki daha coook erken bende 14 haftalik hamileyim ve hic bisey almadim henüz

Prima biraz zorluyor ama en iyisi cogu bebekde pisik yapmayan tek bez ilk basta daha uygun bir bez alip deneyin eger pisik yapmazsa devam edersiniz primanin avantajida su uzun sure kuru kaliyor diger bezlere daha sık degistiriyorsunuz..ama cok stok yapmayin bezde benim oglum bezin ustunde yazan kilo araligina uydugu halde bir numara buyuk bez tam oluyordu

Merhabalar ben de 34 haftalik hamileyim ama bez konusunda soyle bir sey var. Her bez her bebege yaramiyormus simdiden stok yaparsiniz bebislerin poposuna iyi gelmez yazik elinizde kalir stoklariniz. Onun yerine baska ihtiyaçlarını aldiktan sonra bez icin para koyun kenara derim sahsi fikrim. Ben sleepynin bezini aldim iki paket o kadar eger sorun cikmazsa ondan devam edecegim hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah

Prima kullandım 12 ay şimdi molfix e geçtim inan hiç fark yok hi fiyatı yarı yarıya nerdeyse gayette kaliteli bulamazsam da sleepy alıyorum oda kaliteli
Sağlıkla gelsinler

Ben Molfix kullanıyorum.aslında prima kullanacaktım ama benim doğumum acil ve 32 haftalıkken oldu o an Molfix almışlar.sonra devam ettim molfixe gayet memnunum.sleppyden de çok memnun olan var.piyasa da en uygun ikisi.zaten yenidoğan günde 5_6 defa kaka yapıyor yani takim de 5_6 saat kuru tutsun gibi bir durum olmuyor kakalı bezi bekletemezsin.ilerde yani büyür gece uykuları uzar o zman Prima olabilir emiciliği açısından ama ilk 6 ay gerek yok primaya bana göre.ayrıca stok yapma olurda alerjik bi cildi olursa elinde patlar.ıslak mendil olarak uni baby i tek geçerim en pahalısı o ama marketlerde kampanya ları takip et geçen bi markette yarı fiyatınaydı stok yaptım resmen.

Sağlık açısından hem de fiyat olarak ben sleepy tercih ettim, ıslak mendil de sleepy natural

Canım ben prima premium care aldım. Şimdilik 1 numaradan 92 li 2 numaradan 88 li aldım. Denemek için 2 numara sleepy 42 aldım. 1 ve 2 numaradan fazla stok yapmayın diyorlar çabuk oluyormuş 3 numaraya geçiş. İlk günleri için bence prima al diğerleri ucuz ama daha çabuk doluyor ve aslında aynı hesaba geliyor

Prima çok fiyat farkı var ya alamayacağımmuhtemelen normalde alcaktım ama ikiye çıkınca bebek sayısı daha uygun bir bez arayışına girdim maalesef

Prima çok fiyat farkı var ya alamayacağımmuhtemelen normalde alcaktım ama ikiye çıkınca bebek sayısı daha uygun bir bez arayışına girdim maalesef
Prima koku yaptı bizde bez dolunca benzin kokuyordu resmen:)) molfiks kullanıyoruz memnunuz pişik falan yapmadı ama siz yinede stok yapmayın hemen numara değişiyor yada ciltlerine iyi gelmeyebilir... Allah bağışlasın:))

1 paket gooon aldım 1 numara 1 paket daha alıcam 120 adet olcak toplam memnun kalırsam eşim yine alır doğduklarında diye düşündüm

Arkadaşlarım hep komiliyi öneriyor baya memnunlar bende onu almayı düşünüyorum. Hem diğer bezlere göre uygunda

Ben yeni doğduğunda 2 paket 1 numara prima kullandım sonra deneyelim diye 1 numara sleepy aldım ama sızdırma yaptı ben hiç memnun kalmadım belkide primaya göre 1 numarası daha küçük o yüzden sızdırdı bilemiyorum. Şimdi 2 numara prima premium care kullanıyorum ve çok memnunum ama pahalı gerçekten. 2 paketimiz var bitince molfix deneyeceğim. Ama pişikten korkmayın bence eğer sık sık altını değiştirirseniz pişik olmuyor çocuk, değiştirmezseniz hepsi pişik yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…