Daha simdiden neden bez almayi düsünüyorsunuz ki daha coook erken bende 14 haftalik hamileyim ve hic bisey almadim henüzArkadaşlar merhaba daha 13.haftalık gebeyim ikizlerim olacak inşallah henüz hiç bir şey almadık bir hazırlığımız yok erken diye düşünüyorum ama yavaş yavaş bez almaya başlasak mı dedim ama marka konusunda kararsızım çok prima alırız diye düşünmüştüm ancak ikiz olduğunu öğrenince acaba zorlar mı daha bunun maması başka eşyaları var falan dedim sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ne önerirsiniz?
Bence de daha çok erken ama herşey çift çift olacağı için Bi yerde başlayalım dedikDaha simdiden neden bez almayi düsünüyorsunuz ki daha coook erken bende 14 haftalik hamileyim ve hic bisey almadim henüz
Tek yumurta ikizi miBence de daha çok erken ama herşey çift çift olacağı için Bi yerde başlayalım dedik
Prima koku yaptı bizde bez dolunca benzin kokuyordu resmen:)) molfiks kullanıyoruz memnunuz pişik falan yapmadı ama siz yinede stok yapmayın hemen numara değişiyor yada ciltlerine iyi gelmeyebilir... Allah bağışlasın:))Prima çok fiyat farkı var ya alamayacağımmuhtemelen normalde alcaktım ama ikiye çıkınca bebek sayısı daha uygun bir bez arayışına girdim maalesef
Komiliyi ilk kez duydum desemArkadaşlarım hep komiliyi öneriyor baya memnunlar bende onu almayı düşünüyorum. Hem diğer bezlere göre uygunda
Evet zeytinyağlıymış birde tahriş etmiyormuşKomiliyi ilk kez duydum desemOnu da denemek lazım doğal içerikli olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?