Doğuma Hazırlık Bebek bezi kararsızlığı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Biz primayla basladik ama baya zorladi bizi cook pahali geldi sleepyle devam ediyoruz sukur bi sorun yok kalitesi gayet iyi ama benim kizimin alerjik bi cilt yapisi var bez markasi fark etmiyor ayni bezi iki kere ust uste baglayamam hemen kizarmalar basliyor o yuzden gece sleepy gunduz sok ve a101 bezlerini kullaniyorum sik sik degstrgm icin sorun cikmiyor

1 paket gooon aldım 1 numara 1 paket daha alıcam 120 adet olcak toplam memnun kalırsam eşim yine alır doğduklarında diye düşündüm
Canım bende beklentıyle goon aldım çok yumusaktı ama hem bantları guzel degıl hem acayıp sızdırıyordu resmen pijaması nemli nemli oluyordı

Prima.asla baska marka dusunme 7de uyuyor bebegim ve sabaha kadar degistirmiyorum asla sizma vs yok. Bebegime hamileyken elimize gectikce bez stoklamistik farkli farkli markalardan cogunu deneme firsatim oldu. Emin olun prima verdiginiz parayi hak ediyor.insallah mama ihtiyaciniz olmaz ama olursa Hipp kullanin. Ne gaz yapar ne kusturur.

Umarım mama ihtiyacımız olmaz ama ikiz bebekler genelde doymuyor diyorlar o yüzden mama da kullanıcaz gibi duruyor

Yalnız Primada losyon var diye biliyorum ve bu bebek için zararlı.İnstagramda mühendisinoğlu diye biri var tüm ürünlerin içeriklerini inceliyor primayı orda okumuştum.Tavsiye ederim.

Prima pişik yaptı sleppy geçtik bir aylıkken 13 aylık oğlum hala kullanıyoruz cok memnunum her ayın 7sinde siparış veriyorum internetten kapıma kadar geliyo bide ıslak mendilini alıyorum cok rahatlık oldu bize

Prima en iyisi kesinlikle ama ikiz olduğundan bencede zorlar kaliteli ve uygun marka olarak sleepy kullanabilirsin pamuksu ve çok yumuşak prima kadar olmasa da rahat sayılır birazdaha uygun olsun dersen sadece Migros’larda bulunan minies marka bebek bezini öneririm.. daha daha da uygun olsun diyorsan ozaman da A101’lerde bulunan soffio bebek bezini öneririm.. 4 yaşında kızım şuan ve birçok marka bez denedim benim için iyi diyebileceğim pişik ve sızdırma yapmayan bezlerdir bunlar Her çocuk bir olmuyor kimi çocuğu pişik yapan bez bir başka çocuğu pişik yapmıyor.. bizde pişik yapan en lanet bezler canbebe ve molfix olmuştu.. şuanda ise soffio kullanıyorum sadece geceleri bağlıyoruz gün içersinde tuvalete gidiyor gece uykusunda altına kaçırıyor diye takmak zorunda kalıyorum inşallah gece bez bağlama işinide bırakabiliriz..

Öncelikle Allah bağışlasın sağ salim kucağına almak nasip olsun..ben prima kullanıyorum doğduğundan beri birde benim kızım 8 aylık doğdu evet prima pahalı çok memnunuz

Ben sadece bir paket aldım o kadar çok indirim yakalamama rağmen kesinlikle stok yapmadım. Çünkü bez ne kadar kaliteli olursa olsun her bez her bebeğe gitmiyo. Meleklerimizin totosu hangisini severse öyle devam etmek daha mantıklı. Sleepy aldım eğer memnun kalmazsam degistiricem . Gece uykuları deliksiz olmaya başladığında 8-9 aylıkken olur muhtemelen o zaman sadece gece için Prima kullanmayı düşünüyorum.

Sleepy gercekten cok iyi 2. cocugum oldugunda kesinlikle kullanicagim tek bez markasi

Kızım doğmadan öncr 2 paket sleepy almıştım ama maalesef felaket pişik yaptı ve aşırı kalın bir bez. Molfix desen al altına bi eskü tişört bağla daha iyi. Prima en iyisi . gece boyu değiştirmiyorum bile miss

Stok yapmayin. Birde prima almayin. Cok fazla kimyasal içeriyor. Sleepy bambu serisi cok iyi. Ama en iyisi yikanabilir bez. Kullanabilirim derseniz tabi.

Yatmadan once bisey icmesini engelleyebiliyorsaniz en azindan bir saat once yatarkende çişini yapip yatarsa belki daha kolay alisir birde bez bagladiginizi bilerek yatmasi onunda rahat yatmasini sagliyo ben gunduz birakinca gecede ayni zamanda bıraktirdim yoksa uyanmiyodu

Molfix onericem ama bez stoklamayin ikizlerle biraz riski li bende ikiz bekliyorum sadece 2 paket aldım bez aynı beze ikiside farklı reaksiyon verebilir birine iyi gelir birine kötü doğmadan cok.bez stok yapma derim

Artik cise kalkiyor geceleri hatta bikac gun once cisini soluyosun geceleri artik bez baglamama gerek yok takmiyim dedim sen tak yinede anne ama sabah cikar dedi guvenemiyor oda kendine heralde ama dun gece bez baglama dedi baglamadim gece cise kalkti gayet iyi gecti dun gecemiz sanirim oda deniyor kendini bakalim bu gece nasil olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…