Komiliyi ilk kez duydum desemOnu da denemek lazım doğal içerikli olabilir
Komili doğal içerikli değil hanımlar zeytinyağı falanda yok aldatmaca sadece :)Evet zeytinyağlıymış birde tahriş etmiyormuş
Canım bende beklentıyle goon aldım çok yumusaktı ama hem bantları guzel degıl hem acayıp sızdırıyordu resmen pijaması nemli nemli oluyordı1 paket gooon aldım 1 numara 1 paket daha alıcam 120 adet olcak toplam memnun kalırsam eşim yine alır doğduklarında diye düşündüm
Yalnız Primada losyon var diye biliyorum ve bu bebek için zararlı.İnstagramda mühendisinoğlu diye biri var tüm ürünlerin içeriklerini inceliyor primayı orda okumuştum.Tavsiye ederim.Prima.asla baska marka dusunme 7de uyuyor bebegim ve sabaha kadar degistirmiyorum asla sizma vs yok. Bebegime hamileyken elimize gectikce bez stoklamistik farkli farkli markalardan cogunu deneme firsatim oldu. Emin olun prima verdiginiz parayi hak ediyor.insallah mama ihtiyaciniz olmaz ama olursa Hipp kullanin. Ne gaz yapar ne kusturur.
Aynen temiz içerikli değilYalnız Primada losyon var diye biliyorum ve bu bebek için zararlı.İnstagramda mühendisinoğlu diye biri var tüm ürünlerin içeriklerini inceliyor primayı orda okumuştum.Tavsiye ederim.
Ben sadece bir paket aldım o kadar çok indirim yakalamama rağmen kesinlikle stok yapmadım. Çünkü bez ne kadar kaliteli olursa olsun her bez her bebeğe gitmiyo. Meleklerimizin totosu hangisini severse öyle devam etmek daha mantıklı. Sleepy aldım eğer memnun kalmazsam degistiricem . Gece uykuları deliksiz olmaya başladığında 8-9 aylıkken olur muhtemelen o zaman sadece gece için Prima kullanmayı düşünüyorum.Arkadaşlar merhaba daha 13.haftalık gebeyim ikizlerim olacak inşallah henüz hiç bir şey almadık bir hazırlığımız yok erken diye düşünüyorum ama yavaş yavaş bez almaya başlasak mı dedim ama marka konusunda kararsızım çok prima alırız diye düşünmüştüm ancak ikiz olduğunu öğrenince acaba zorlar mı daha bunun maması başka eşyaları var falan dedim sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ne önerirsiniz?
Yatmadan once bisey icmesini engelleyebiliyorsaniz en azindan bir saat once yatarkende çişini yapip yatarsa belki daha kolay alisir birde bez bagladiginizi bilerek yatmasi onunda rahat yatmasini sagliyo ben gunduz birakinca gecede ayni zamanda bıraktirdim yoksa uyanmiyoduPrima en iyisi kesinlikle ama ikiz olduğundan bencede zorlar kaliteli ve uygun marka olarak sleepy kullanabilirsin pamuksu ve çok yumuşak prima kadar olmasa da rahat sayılır birazdaha uygun olsun dersen sadece Migros’larda bulunan minies marka bebek bezini öneririm.. daha daha da uygun olsun diyorsan ozaman da A101’lerde bulunan soffio bebek bezini öneririm.. 4 yaşında kızım şuan ve birçok marka bez denedim benim için iyi diyebileceğim pişik ve sızdırma yapmayan bezlerdir bunlarHer çocuk bir olmuyor kimi çocuğu pişik yapan bez bir başka çocuğu pişik yapmıyor.. bizde pişik yapan en lanet bezler canbebe ve molfix olmuştu.. şuanda ise soffio kullanıyorum sadece geceleri bağlıyoruz gün içersinde tuvalete gidiyor gece uykusunda altına kaçırıyor diye takmak zorunda kalıyorum inşallah gece bez bağlama işinide bırakabiliriz..
Molfix onericem ama bez stoklamayin ikizlerle biraz riski li bende ikiz bekliyorum sadece 2 paket aldım bez aynı beze ikiside farklı reaksiyon verebilir birine iyi gelir birine kötü doğmadan cok.bez stok yapma derimArkadaşlar merhaba daha 13.haftalık gebeyim ikizlerim olacak inşallah henüz hiç bir şey almadık bir hazırlığımız yok erken diye düşünüyorum ama yavaş yavaş bez almaya başlasak mı dedim ama marka konusunda kararsızım çok prima alırız diye düşünmüştüm ancak ikiz olduğunu öğrenince acaba zorlar mı daha bunun maması başka eşyaları var falan dedim sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ne önerirsiniz?
Artik cise kalkiyor geceleriYatmadan once bisey icmesini engelleyebiliyorsaniz en azindan bir saat once yatarkende çişini yapip yatarsa belki daha kolay alisir birde bez bagladiginizi bilerek yatmasi onunda rahat yatmasini sagliyo ben gunduz birakinca gecede ayni zamanda bıraktirdim yoksa uyanmiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?