Doğuma Hazırlık bebek bezi markası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

whitebye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
110
2
48
İzmir
kızlar mrb kısmetse kasım annesi olucam oğlusuma kavusmama çok az kaldı.Herseyini aldım fakat bez konusunda tereddütlüyüm bebeğim için en iyisini almak istiyorum .

prima ve huggiest öneriyolar ama hangisi iyi karar veremedim.paylasımlarınızı bekliyorumm

Ben prima kullanıyorum memnunum. Islaklık göstergesi olan beyaz paket kullanıyorum. Emiciliği güzel. Huggies kullanmadım bilmiyorum nasıl olduğunu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar;
Her kafadan bir yorum çıkıyor. Ne alacağımı bilmiyorum.
Doğuma az kaldı. Bebek bezi baka baka bi hal oldum. Yeni anne olanlar (bezler yıllar içinde değişmiş sanırım, 3 yıl önce iyi olana şimdi çok kötü diyebiliyorlar) lütfen deneyimleri paylaşın doğum çantasına kaç tane koyayım bebek bezi. Hangi marka? Kaç numara?

canım ben aldım bile primanın beyaz paketlisinden çok kişi onu önerdi... ben 50lik bi paket aldım paketin tamamını götürürüm hastaneye kalanıda atacak değilimya getirirz yani

Çoğunluk prima öneriyor ama bebeğine göre değişebilir bence bir iki paket al bebeğinde memnun kalırsan devam edersin

Prima premium care tabsiye ederim cnm
Hem bebek cok slk kaka yapiyor ve sivi kakayida emiyor kokmadigi zaman farkedene kadar kaka ile temas olmuyor
Huggies tavsiye etmem pamuk.olmasindan dolayi emiciligi az

Eğer bebek ultrasonda 2,5 kilodan fazla görünüyorsa 1 numara prima ıslaklık göstergeli beyaz paket alabilirsin bence. Ben memnunum dediğim gibi. Doğum çantana da sanırım 40 küsür tane olan küçük paketi var ondan koyabilirsin.

Son düzenleme:
primanin beyaz paketi gercektende cok guzel yeni dogan bebeklere, ben onu kullanmistim ve cok memnun kalmistim fakatt primanin aktif bebekten hic memnun kalmadim cok pis kokutuyor ben yurt disindayim arastirdim herkes ayni seyi soyluyor, en son turkiyede ablam kullanmisti ogluna indirime girmis almis oda igrenc kokuyordu.ama o daha sonraki is beyaz paketi gercekten cok iyi.

merhaba kızlar

Benim bir oğlum var 3 yaşına giricek önümüzdeki ay hala bez kullanmaktayız maleseffff yani hala aktif bez kullanıcısıyız.
Doğumundan beri prima kullanıyorum ilk zamanlar yenidoğan zamanları hatta 3 numaraya geçene kadar Prima premium care kullandım.Daha sonra bi akrabamız gelirken molfix getirmişti ki paketten 2 tane anca kullandım ve direk çöpe attım resmen bildiğin pamuktu tabi çiş yapınca daha kötü oluyordu diğerinde 2 kez çişten sonra değiştirdiysem molfix'te yapar yapmaz değiştiriyordum sızdırıyordu ve pişik yapmıştı....İlerleyen dönemlerde bir kez de huggues aldım oda kötüydü en iyi prima aktif bebekten memnun kalmıştım..tabiki bu 3 yıl içerisinde molfix bayaa yol katedip bezi prima'ya eşdeğer hale getirmiş ama huggues yine aynı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…