- Konu Sahibi burcu_eren
-
2 bucuk aylık bi bebegim var, dodugundan beri prima kullanıyorum, baslarda iyiydi ama son zamanlarda cok sızdırmaya basladı, kakası beline kadar cıkıyo nerdeyse, küçük mü geliyo dedm ama 3 numara(4-9kilo) bez kullanıyoruz bebeğim yaklasık 6 kilo, bezi degiştirmeyi düşünüyorum ama kararsızım, bi tavsiyesi olan var mıı?
2 bucuk aylık bi bebegim var, dodugundan beri prima kullanıyorum, baslarda iyiydi ama son zamanlarda cok sızdırmaya basladı, kakası beline kadar cıkıyo nerdeyse, küçük mü geliyo dedm ama 3 numara(4-9kilo) bez kullanıyoruz bebeğim yaklasık 6 kilo, bezi degiştirmeyi düşünüyorum ama kararsızım, bi tavsiyesi olan var mıı?
Prima malesef sizdiriyor kizlar. Kizim 8 aylik, gecen gece bir baktim ustu felaket islak.
Ben huggies derim. Cok basarili.Ancak baktim ki cok pahali kizim 2,5 ayliktan beri Ulkerin bezi var Babystar onu kullaniyorum. Ankarada Yunus Marketlerde var. 3 numarasi mesela 68 tane 16,90, 4 numarasi 60 tane o da 16,90. Ne pisik ne sizdirma olmadi ki 1 aya kadar gece de Babystar kuaniyordum.Son bir aydir sadece gece prima kullaniyorum ama dedim ya sizdiriyor.Aslinda almayacaktim prima ama reklamda diyor ya "gece deliksi uyku diye" kizim da cok uyaniyor. Bir faydasi olmadi. Paket bitsin tekrar Babystara gececegim gece de. Bir de Pedo bez kullaniyorum. Mesela kizim kabiz oluyor bazen. O gun minik minik en az 8 kere kaka yapiyor. O zaman Pedo kullaniyorum. Komik ama Pedo da daha sizdirmadi:) 60 tane 4 numara 11,90 gibi komik bir fiyata. Valla pedo ve babystardan memnunum ben. Mesela uyumasina bir saat kala kizim kaka mi yapti o zaman uyuyana kadar pedo kullaniyorum. Bolca harciyabildigim bezgercekten cok pahali cunku bezler. Bir de babystarin kalibi prima ve huggiesten buyuk aklinizda olsun. İlk gordugumde baya tereddut etmistim ama babystardan cok memnunum. Babystar bitsin evybaby ve pedo ikilisini kullanmaya baslayacagim
pedonunun 4 numarasi babystardan fiyat olatak daha uygundu cunku) bir de evybaby deneyeyim.prima almayi dusunmuyorum artik. Aylarca gece de babystar kullanmistim hic sizdirmamisti. Bu arada pedo ve evybaby de ankara yunus marketlerde var. Babystari yunus markette kesfetmeden once bebekbezi.comdan satin aldim. Orada fiyati pahali markete gore kizlar.ama guvenilir ve guzel bir site.
bende huggies kulanıyordum gerçekten öylami kafam karıştı peki ne alıcam ben:44:Kızlar ne kadar iyi olursa olsun lütfen huggies kullanmayın!
Yahudi malı almayın,aldırmayın lütfen kızlar...
bende huggies kulanıyordum gerçekten öylami kafam karıştı peki ne alıcam ben:44:
canım molfix denedim ıslaklığı belli ediyor pirimada çok pahalı canbebe denemedim huggies kullanıyordum canbebeyi denicem umarım memnun kalırımKaç numara kullanıyorsun canım ? Ben canbebeyi beğendim.molfix çok kalın beğenmedim..prima,huggies almıyorum.
evy baby,baby star gibi bebek bezleri de var canım ben denemedim henüz ama hiçbirinden memnun kalmadıysan onları da deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?