Bebek Beslenmesi bebek bezi tavsiyesi olanlar?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

burcu_eren

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
22
1
6
İstanbul
2 bucuk aylık bi bebegim var, dodugundan beri prima kullanıyorum, baslarda iyiydi ama son zamanlarda cok sızdırmaya basladı, kakası beline kadar cıkıyo nerdeyse, küçük mü geliyo dedm ama 3 numara(4-9kilo) bez kullanıyoruz bebeğim yaklasık 6 kilo, bezi degiştirmeyi düşünüyorum ama kararsızım, bi tavsiyesi olan var mıı?

canım benimde 4 aylık bebeğim var bende doğduğundan beri prima kullanıyorum primanın iki çeşidini kullandım biri beyaz renkli olanı( son çıkandır-sıvı kaka emme özelliği mevcut) diğeri ise yeşil renkli olan üzerinde aktif bebek yazıyo. Bu iki çeşitten en iyisi bence son çıkan prima - sıvıkaka emme özelliği sayesinde beline fian cıkmıyo bebişimin..Buarada maşallah bebişinin tontiş heralde biz daha yeni geçtik 3 numara beze:)))

evet masallahı var biraz bizimkinin, her gören aynı seyi söylüyo :) primanın beyazını denemedim hiç, bide onu deneyelim bakalım, yada huggies i falan da cok tavsiye eden var, olmadı bide onu denicez artık

Cnm benim bebeğimde 2 aylık şuanda ilk bende primayla başladım 5 paket bitirdik. Yanlız sızıntı yaptı. Benim bebeğimde beline kadar kaka yapıyo çişide sızıyodu. Bende HUGGİES bez aldımm. Süper dokusuda . Özelllikle bel tarafında bi lastik tarzı bel bantı var kakasının beline kadar çıkmasını engelliyooo tavsiye ederimm.

hastanede primayı vermişlerdi denememiz için. yeni doğan içindi ama hem sert hem büyüktü... o günden beri bimden alıyorum bezlerini. çok da memnunum. hrm fiyatı hem de kalitesi süper. kokusu da güzel. yumuşak. benimki de 2.5 aylık. 3 numara kullanıyoruz. 6 kilo bebiş.

benim bebeğimde 2 aylık doğduğundan beri huggies kullanıyorum çok memnunum..bel bandı var hemde dokusu güzel(organik pamuklu)bide ıslaklık göstergesi var bezi açmadan görüyorsun çiş yapıp yapmadığını tavsiye ederim.

kızım 7 aylık dogdugundan berı huggies kullanıyorum.su zaman kadar sızıntı pısık gıbı problemlerle hıc karsılasmadık.denenmeye deger bence

Prima malesef sizdiriyor kizlar. Kizim 8 aylik, gecen gece bir baktim ustu felaket islak.
Ben huggies derim. Cok basarili.Ancak baktim ki cok pahali kizim 2,5 ayliktan beri Ulkerin bezi var Babystar onu kullaniyorum. Ankarada Yunus Marketlerde var. 3 numarasi mesela 68 tane 16,90, 4 numarasi 60 tane o da 16,90. Ne pisik ne sizdirma olmadi ki 1 aya kadar gece de Babystar kuaniyordum.Son bir aydir sadece gece prima kullaniyorum ama dedim ya sizdiriyor.Aslinda almayacaktim prima ama reklamda diyor ya "gece deliksi uyku diye" kizim da cok uyaniyor. Bir faydasi olmadi. Paket bitsin tekrar Babystara gececegim gece de. Bir de Pedo bez kullaniyorum. Mesela kizim kabiz oluyor bazen. O gun minik minik en az 8 kere kaka yapiyor. O zaman Pedo kullaniyorum. Komik ama Pedo da daha sizdirmadi:) 60 tane 4 numara 11,90 gibi komik bir fiyata. Valla pedo ve babystardan memnunum ben. Mesela uyumasina bir saat kala kizim kaka mi yapti o zaman uyuyana kadar pedo kullaniyorum. Bolca harciyabildigim bez gercekten cok pahali cunku bezler. Bir de babystarin kalibi prima ve huggiesten buyuk aklinizda olsun. İlk gordugumde baya tereddut etmistim ama babystardan cok memnunum. Babystar bitsin evybaby ve pedo ikilisini kullanmaya baslayacagim
pedonunun 4 numarasi babystardan fiyat olatak daha uygundu cunku) bir de evybaby deneyeyim.prima almayi dusunmuyorum artik. Aylarca gece de babystar kullanmistim hic sizdirmamisti. Bu arada pedo ve evybaby de ankara yunus marketlerde var. Babystari yunus markette kesfetmeden once bebekbezi.comdan satin aldim. Orada fiyati pahali markete gore kizlar.ama guvenilir ve guzel bir site.

Son düzenleme:

pedo yu ben de ucuz diye almıştım ama beğenmedim malesef... çok uyduruk o yüzden ben de tuvaletini yarım yaptığı zaman takıyorum onu... zaten bitti paketi de ... bir daha almam ama... dediğim gibi bimden alıyorum ben de :) ondan çok memnunum.

ben bebeğime prima premium care (beyaz paketlerde olan) bez kullanıyorum. 15 günde 2 tane 1 numara paket bitirdik, bugün 2 numaraya geçtik. şimdilik hiç sızdırma vs problemi yaşamadık. üstelik üstünde sarı bir çizgisi var, çiş ya da kaka falan yaptığında yeşile dönüyo, kullanışlı o yüzden. tavsiye ederim

Kesinlikle Huggies. İlk birkaç hafta Prima kullandım. Sonra Huggies'i denemeye karar verim ve 5 aydır Huggies alıyorum kızıma. Çok başarılı bir bez, tavsiye ederim şiddetle.

Kızlar ne kadar iyi olursa olsun lütfen huggies kullanmayın!
Yahudi malı almayın,aldırmayın lütfen kızlar...

bende huggies kulanıyordum gerçekten öylami kafam karıştı peki ne alıcam ben:44:

Kaç numara kullanıyorsun canım ? Ben canbebeyi beğendim.molfix çok kalın beğenmedim..prima,huggies almıyorum.
evy baby,baby star gibi bebek bezleri de var canım ben denemedim henüz ama hiçbirinden memnun kalmadıysan onları da deneyebilirsin.

canım molfix denedim ıslaklığı belli ediyor pirimada çok pahalı canbebe denemedim huggies kullanıyordum canbebeyi denicem umarım memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…