bebek bezi

doğrudur. Bez için yapmadım üşendim ama ıslak mendil geldi. bez için yapıp alan arkadaşlar da var. oldu baya ama hala devam ediyomudur bilmem
Hmm gercekten kargo faln geldginde kapiya para istemezler dimi esim isterler kesin bu isin icindede bisey var diyo

doğrudur. Bez için yapmadım üşendim ama ıslak mendil geldi. bez için yapıp alan arkadaşlar da var. oldu baya ama hala devam ediyomudur bilmem
Bnada gonderilcekmiste msj geldi kargom yola cikmis ne kadar surede ulasirki

Sleepy numune bebek bezi gonderiyolarmis ucretsiz kargo dogrumu bu alanlar varmi
Evet canım ben ıstedım 3adet bez 1adet de bebek bakım örtüsü koymuşlar 1kutunun içinde ücretsiz kargoyla geldi prima premium care kullanıyordum ilk 3numaradan memnundum 4e gelince bozdu bunu denedim çok beğendim dun 10 kutu 200 tlye sipariş verdim ayrıca mendili de hamileyken istemiştim onu da gönderdiler

İslak mendil gectimi gonderimi

Bende istemistim geldiydi hemen uc tane bez bir adet te bebek bakim ortusu kucuk sirin bir kutuda geldiydi ucret falan olmuyor

Çok hatırlamıyorum çünkü en az bi 6 ay falan oldu heralde. 3 veya 2 paket ıslak mendik vardı iince paketlerden ama.bezi istemedim ben
Biz o islak mendildende istesek nasil basvurcazki ya cok isterdim islak mendilide denemeyi bnde jenny willy kullaniyorum

Cok pahali ama fiyatlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…