- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
doğrudur. Bez için yapmadım üşendim ama ıslak mendil geldi. bez için yapıp alan arkadaşlar da var. oldu baya ama hala devam ediyomudur bilmemSleepy numune bebek bezi gonderiyolarmis ucretsiz kargo dogrumu bu alanlar varmi
Hmm gercekten kargo faln geldginde kapiya para istemezler dimi esim isterler kesin bu isin icindede bisey var diyodoğrudur. Bez için yapmadım üşendim ama ıslak mendil geldi. bez için yapıp alan arkadaşlar da var. oldu baya ama hala devam ediyomudur bilmem
yok bişiy istemiyolar. marka yeni çıktığı için tanıtım amaçlı. zaten öyle koca paket göndermiyolar kiHmm gercekten kargo faln geldginde kapiya para istemezler dimi esim isterler kesin bu isin icindede bisey var diyo
Bnada gonderilcekmiste msj geldi kargom yola cikmis ne kadar surede ulasirkidoğrudur. Bez için yapmadım üşendim ama ıslak mendil geldi. bez için yapıp alan arkadaşlar da var. oldu baya ama hala devam ediyomudur bilmem
ertesi gün ulaşmıştı bana şaşırmıştım hattaBnada gonderilcekmiste msj geldi kargom yola cikmis ne kadar surede ulasirki
Evet canım ben ıstedım 3adet bez 1adet de bebek bakım örtüsü koymuşlar 1kutunun içinde ücretsiz kargoyla geldi prima premium care kullanıyordum ilk 3numaradan memnundum 4e gelince bozdu bunu denedim çok beğendim dun 10 kutu 200 tlye sipariş verdim ayrıca mendili de hamileyken istemiştim onu da gönderdilerSleepy numune bebek bezi gonderiyolarmis ucretsiz kargo dogrumu bu alanlar varmi
Hmm ne kadar gonderiyolaryok bişiy istemiyolar. marka yeni çıktığı için tanıtım amaçlı. zaten öyle koca paket göndermiyolar ki
İslak mendil gectimi gonderimiEvet canım ben ıstedım 3adet bez 1adet de bebek bakım örtüsü koymuşlar 1kutunun içinde ücretsiz kargoyla geldi prima premium care kullanıyordum ilk 3numaradan memnundum 4e gelince bozdu bunu denedim çok beğendim dun 10 kutu 200 tlye sipariş verdim ayrıca mendili de hamileyken istemiştim onu da gönderdiler
Çok hatırlamıyorum çünkü en az bi 6 ay falan oldu heralde. 3 veya 2 paket ıslak mendik vardı iince paketlerden ama.bezi istemedim benHmm ne kadar gonderiyolar
Hmm iyi bkalim insallah bnada ulasir ya islak mendil gonderimi bittimi artik gonderilmiyomuertesi gün ulaşmıştı bana şaşırmıştım hatta
Bebek bakim ortusu nasil alt degistirme bezi miBende istemistim geldiydi hemen uc tane bez bir adet te bebek bakim ortusu kucuk sirin bir kutuda geldiydi ucret falan olmuyor
Biz o islak mendildende istesek nasil basvurcazki ya cok isterdim islak mendilide denemeyi bnde jenny willy kullaniyorumÇok hatırlamıyorum çünkü en az bi 6 ay falan oldu heralde. 3 veya 2 paket ıslak mendik vardı iince paketlerden ama.bezi istemedim ben
Cok pahali ama fiyatlar yaEvet canım ben ıstedım 3adet bez 1adet de bebek bakım örtüsü koymuşlar 1kutunun içinde ücretsiz kargoyla geldi prima premium care kullanıyordum ilk 3numaradan memnundum 4e gelince bozdu bunu denedim çok beğendim dun 10 kutu 200 tlye sipariş verdim ayrıca mendili de hamileyken istemiştim onu da gönderdiler
Evet canim bildigin t degistirmeBebek bakim ortusu nasil alt degistirme bezi mi
Cok pahali ama fiyatlar ya
üye oluyodun gönderiyolardı o zamanlar.Biz o islak mendildende istesek nasil basvurcazki ya cok isterdim islak mendilide denemeyi bnde jenny willy kullaniyorum
Oyle beles mali seerim hic yoktan iyidirüye oluyodun gönderiyolardı o zamanlar.
Yani o kadar dert edilcek bişiy değil aslında 5 liralık ıslak mendil at tarafı
Hmm guzelmi bari bnm alt dgistirme bezi yoktu posetin ustune bez seriyorum pisletincede yikayip kurutuyorum obezi nasil yikicamkiEvet canim bildigin t degistirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?