bebek bezi

Hmm guzelmi bari bnm alt dgistirme bezi yoktu posetin ustune bez seriyorum pisletincede yikayip kurutuyorum obezi nasil yikicamki

alt degistirme bezi tek kullanimliktir. bilemediniz lekeneninceye dek. yikamaya elverisli degildir keza bir tarafi pamuk, diger tarafi musambadir.

Sleepy numune bebek bezi gonderiyolarmis ucretsiz kargo dogrumu bu alanlar varmi

Evet bende 1 ay oonce falan siprs verdim aras kargoyla geldi msj geldi telefonuma kargo vs ödemedim 3 tane bez bitane alt acma örtüsü yollamsilar ama hc begenmedim ck sert bi bez kullanmadim bile.

Ben aldım birkaç ay önce geldi. 2 tane bebek bezi 1 tane de alt açma örtüsü. Ama bayağı güzeldi bezleri. Kaliteli, biz her bezi kullanamıyoruz ben mecbur numune istiyorum bebeklikten beri psik oluyor maalesef. Ama fiyat olarak pahalı geldi bana sadece.

Bnada pahali geldi bn bim bezi kullaniyorum kac aydir hic pisik yapmadi jenny willy

Evet bende 1 ay oonce falan siprs verdim aras kargoyla geldi msj geldi telefonuma kargo vs ödemedim 3 tane bez bitane alt acma örtüsü yollamsilar ama hc begenmedim ck sert bi bez kullanmadim bile.
Bnde beles diye istiyorum zaten islak mendilde gonderselerdi iyiydi bn bezi paketle gonderiyolar sanmistim ordan buraya uc adet bez icinmi gonderilyo sadece yani

Bnde beles diye istiyorum zaten islak mendilde gonderselerdi iyiydi bn bezi paketle gonderiyolar sanmistim ordan buraya uc adet bez icinmi gonderilyo sadece yani
Evet 2-3 tane bez gönderiyorlar. Bez hem iyi hem kaliteli olsun dersen canbebe al uğraşma boşa bu numunelerle. Canbebe bonus paketlerden al içinde iki paket ıslak mendil birde alt açma örtüsü var. Ben 1,5 yıldır canbebe kullanıyorum. Ben huggies kullandim ve masraflı oldu. Diğer butun markaları denedim ama hepsi psik yaptı kizimda. En son canbebe deneyim dedim ve bir daha degistirmedim. Tavsiye ederim. Bonus paketi gerçekten karlı oluyor.

Yok ya bnm jenny willy de hic pisik yapmadi kullanalidan beri bedava diye istedim zaten

Beleş ne yaaaaa ...
Yok askere gidene kadar veriyorlar ,adı üstünde numune bez ..
Beleş kelimesi de gerçekten çok kaba ...
Islak mendil kaç paralık şey bu arada ,onun derdine düşmüşsün ,elli yorumda sadece 3 bez ,1 Alt değiştirme bezi demişler ,ama ısrarla ıslak mendil diyorsun ben cidden anlamadım seni

kizlar ben burdn ogrendim banada soylermisiniz bende istiyim ???

Sleepy nin üçlü paket ıslak mendili marketlerde 4 lira zaten. Abartmaya gerek yok. Numune olarakta 3 tane bez bir alt değiştirme bezi var. Ufak bir kutuda üç günde ulaştı benim elime de. Bezi kullandım fakat pek içime sinmedi benim. Molfix kullanıyorum hep.

Doğru. Ben aldım kullandım sonra bi kaç tane olduğu için tam anlamadım. 3 paker spariş verdim. Yavrucum hep sızdırdı altı ıslak kaldı. Hep çamaşırlarını değiştirdim. Her altını açtığımda ahlar ettim firmaya. Bedava alabilirsin ama ben tavsiye etmiyorum kesinlikle. Fişini atmıştım iade bile edemedim

Reklam kokan hareketlere mi ålet olduk nedir

Jenny Willy markasının reklamını yapıyor sanırım...İlk kez duydum ama...

jenny willy bim in ürünü ve her bim ürünü gibi çok uygun (ben de eski bir bim calisani olarak bimin viralini yapayim )

Konu sahibinin bebek hassasiyeti isimli konusuna bakarsaniz neden her şeyin 'beleş'ine kactigini anlayabilirsiniz. Kinamiyorum Allah kimsenin başına vermesin

Çok üzüldüm yavrunuz ve sizin için. Ayrıca bu tecrubenizi paylaştığınız için sağ olun. Ben de firmanın sosyal medya hesabindaki yorumlara bakarak iyidir diye numuneye bile gerek görmeden sipariş verecektim. İyi oldu yorumunuzu gördüğüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…