bebek bezi

Beni herkes anlamaz hem anlamanada gerek yok bn kendi fikirlerimi soylemekle ozgurum numune bez olabilir belki bi paket falan diye dusunmustur bedava diyim senin icin mutlu oldunmu

Ben onceden hic onemsemezdim aman bes liraymis uc liraymis kampanyalara falan itaat etmezdim hic durumumuz iyiydi cok sukur ama iste hayat herkese adil degil biri zengin biri fakir onemli olan hayata devam edebilmek bu gunler gececektir

Ben onceden hic onemsemezdim aman bes liraymis uc liraymis kampanyalara falan itaat etmezdim hic durumumuz iyiydi cok sukur ama iste hayat herkese adil degil biri zengin biri fakir onemli olan hayata devam edebilmek bu gunler gececektir
Açıkçası secimlerinizin sonuclarina böyle sabirla yaklasmanizi tevekkul halinde olmanızı takdir ediyorum. Ne diyeyim inşallah güzel gunleriniz yakındır.

Bende numune istedim henuz bebegım dogmadı ama denemek ıcın ıstedım evde bırde huggıesın numunesı var , kendımızde prıma aldık..
hangısınden memnun kalırsak ona devam edecegız..

Eskiden prima cok guzel bir numune paketi gonderiyordu uygulamalari devam ediyor mu bilmiyorum ama icinden islak mendil (ki 2 sene bezini kullandigimiz halde islak mendilinden hic memnun kalmadim) bikac bez hatta tupper mama kasesi falan cikmisti. Diger bez firmalarinin sitelerine de girip numune talep edebilirsiniz yani.

yani varya demeyeyim diyip tutmuştum kendimi ama yazmadan da edemedim tekrar. Hani tamam durumun yoktur. Ki konuyu da biliyorum ama konuşma o kadar basit ki. Beleş severim beleş severim. Beleş mezar bulsa alayım da dursun kenarda diyecek neredeyse
Madem 3-5 lira o kadar önemli ki konuya bakarsak cidden önemli o zaman ıslak mendil kullanılmasa da olur. Bizim analarımız bizi ıslak mendille de büyütmedi bi çeşmeye bakar nede olsa.
Ufacık yavru daha kim bilir neler görecek. Cidden çok üzülüyorum. İnşallah eşiniz aklını başına toplar.

canım seni bebek kız olsaydı benim kızımın giysilerinden gönderirdim ama bebeğinde erkekmiş.
battaniyesi filan var mı kaç aylık şimdi yavrun

Evet ama duzelecek insallah

Bumu tutmus halin sen hesap kitaptan anladigin yok varken niye degerlendirmim bu firsati her kadin bedava pesindedir zaten

O zmana denk gelseydi alirdim sagol tavsiyen icin

Bende istedim bu bezden geldi de. Ucrette Alınmıyor. Bosverin Siz üçün beşin hesabını yapmaya devam edin. Hiçbir şey kaybetmezsiniz :)

Beni herkes anlamaz hem anlamanada gerek yok bn kendi fikirlerimi soylemekle ozgurum numune bez olabilir belki bi paket falan diye dusunmustur bedava diyim senin icin mutlu oldunmu

Numune tek kullanimlik \az kullanimlik seyler icin kullanilir ..
Argo kullanmayı biliyorsunuz ama BELEŞ derken niyet belli eden ,sevimsiz kelime kullanabiliyorsun ..
Mutlu olmam değil mesele koskoca platformda avamlaşmayın rica ederim ..
Beleş,beleş,beleş... Nedir bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…