- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Beni herkes anlamaz hem anlamanada gerek yok bn kendi fikirlerimi soylemekle ozgurum numune bez olabilir belki bi paket falan diye dusunmustur bedava diyim senin icin mutlu oldunmuBeleş ne yaaaaa ...
Yok askere gidene kadar veriyorlar ,adı üstünde numune bez ..
Beleş kelimesi de gerçekten çok kaba ...
Islak mendil kaç paralık şey bu arada ,onun derdine düşmüşsün ,elli yorumda sadece 3 bez ,1 Alt değiştirme bezi demişler ,ama ısrarla ıslak mendil diyorsun ben cidden anlamadım seni
Ben onceden hic onemsemezdim aman bes liraymis uc liraymis kampanyalara falan itaat etmezdim hic durumumuz iyiydi cok sukur ama iste hayat herkese adil degil biri zengin biri fakir onemli olan hayata devam edebilmek bu gunler gececektirjenny willy bim in ürünü ve her bim ürünü gibi çok uygun (ben de eski bir bim calisani olarak bimin viralini yapayim)
Konu sahibinin bebek hassasiyeti isimli konusuna bakarsaniz neden her şeyin 'beleş'ine kactigini anlayabilirsiniz. Kinamiyorum Allah kimsenin başına vermesin
Açıkçası secimlerinizin sonuclarina böyle sabirla yaklasmanizi tevekkul halinde olmanızı takdir ediyorum. Ne diyeyim inşallah güzel gunleriniz yakındır.Ben onceden hic onemsemezdim aman bes liraymis uc liraymis kampanyalara falan itaat etmezdim hic durumumuz iyiydi cok sukur ama iste hayat herkese adil degil biri zengin biri fakir onemli olan hayata devam edebilmek bu gunler gececektir
yani varya demeyeyim diyip tutmuştum kendimi ama yazmadan da edemedim tekrar. Hani tamam durumun yoktur. Ki konuyu da biliyorum ama konuşma o kadar basit ki. Beleş severim beleş severim. Beleş mezar bulsa alayım da dursun kenarda diyecek neredeyseBeleş ne yaaaaa ...
Yok askere gidene kadar veriyorlar ,adı üstünde numune bez ..
Beleş kelimesi de gerçekten çok kaba ...
Islak mendil kaç paralık şey bu arada ,onun derdine düşmüşsün ,elli yorumda sadece 3 bez ,1 Alt değiştirme bezi demişler ,ama ısrarla ıslak mendil diyorsun ben cidden anlamadım seni
Var bitane pelus 4 aylik allah razi olsun eksik olmayincanım seni bebek kız olsaydı benim kızımın giysilerinden gönderirdim ama bebeğinde erkekmiş.
battaniyesi filan var mı kaç aylık şimdi yavrun
Evet ama duzelecek insallaharkdaşlar 19 yaşında tamam erknden okulu dondurmuş evlenmiş bebek yapmış bol bol beleş de demiş ama ne konular okuyoruz aldatma dayak kv neler neler okuyoruz.bunlar genç ve zor durumdalar şu anda merak etmiş konu açmış.açıkçası ne bileyim üzüldüm
Bumu tutmus halin sen hesap kitaptan anladigin yok varken niye degerlendirmim bu firsati her kadin bedava pesindedir zatenyani varya demeyeyim diyip tutmuştum kendimi ama yazmadan da edemedim tekrar. Hani tamam durumun yoktur. Ki konuyu da biliyorum ama konuşma o kadar basit ki. Beleş severim beleş severim. Beleş mezar bulsa alayım da dursun kenarda diyecek neredeyse
Madem 3-5 lira o kadar önemli ki konuya bakarsak cidden önemli o zaman ıslak mendil kullanılmasa da olur. Bizim analarımız bizi ıslak mendille de büyütmedi bi çeşmeye bakar nede olsa.
Ufacık yavru daha kim bilir neler görecek. Cidden çok üzülüyorum. İnşallah eşiniz aklını başına toplar.
O zmana denk gelseydi alirdim sagol tavsiyen icinEskiden prima cok guzel bir numune paketi gonderiyordu uygulamalari devam ediyor mu bilmiyorum ama icinden islak mendil (ki 2 sene bezini kullandigimiz halde islak mendilinden hic memnun kalmadim) bikac bez hatta tupper mama kasesi falan cikmisti. Diger bez firmalarinin sitelerine de girip numune talep edebilirsiniz yani.
İnsallah aminnAçıkçası secimlerinizin sonuclarina böyle sabirla yaklasmanizi tevekkul halinde olmanızı takdir ediyorum. Ne diyeyim inşallah güzel gunleriniz yakındır.
Ben dayanamadım yazdım zaten.Bumu tutmus halin sen hesap kitaptan anladigin yok varken niye degerlendirmim bu firsati her kadin bedava pesindedir zaten
ne sandın çocuk büyütmeyi...Cok pahali ama fiyatlar ya
Beni herkes anlamaz hem anlamanada gerek yok bn kendi fikirlerimi soylemekle ozgurum numune bez olabilir belki bi paket falan diye dusunmustur bedava diyim senin icin mutlu oldunmu
Bumu tutmus halin sen hesap kitaptan anladigin yok varken niye degerlendirmim bu firsati her kadin bedava pesindedir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?