Bebek bezi ??

Canim sleepy nin islak mendilini kullaniyorum gayet guzel.bebegime dogdugundan beri prima kullaniyorum yesil paketten cokda memnunum sukur hic pisik yapmadi.kizimdada kullanmistim:KK46:

Prima diyorum başka bişe demiyorum en azından sızdırmaz pisik için bişe diyemem.

Her bebek farklı :)

Bebeginin yediği şeyleri takip et asitli yedigi seyler cok pisik yapar ayrica sleepy süper bi bez çoğu bezden iyi sen sleepyi dene ama sık sık degistir kremlemeden baglama niveanin pisik olusumunu engelleyen kremi var her degisimden sonra kremle bağla bide benim hep ise yarayan bi yontemim vardır bezini cikarttiktan sonra banyoya sokarim poposunu ılık su ve yeşil sabunla yikarim

Numune istemiştim göndermediler. Nasıl bez bende bilmiyorum ama molfix kullandım bende ilk 6 ay, sürekli sızdırdı kakasını falan hep taşırıyordu gına geldi artık molfix bana göre vasat bir bez. Huggies daha iyiydi ama baya pahalı. Bimden jenny willy kullanıyorum bombastik bir bez :)) oğlum 9 aylık 3 pakettir onu alıyorum bazı sabahlar bezi aşırı şişmiş uyanıyor çiş dolu ama hiç sızdırmadı emiciliği süper bence fiyatına göre performansı beni baya şaşırttı. Molfixde sızan çişler yüzünden kaç sabah atletini değiştirmek zorunda kaldım oğlumun. Sadece birazcık kalın ve bezi takarken iyi ortalamak gerekiyor :) bu saatten sonra bezlere 30 lira bayılamam şu an jenny willyden memnunum :KK66:
Aynen bende aylardır kullanıyorum insan sık sık degistirse bile içi yanmiyor 15 liraya koca bi paket bez sızdırmıyor olmasi benide cok şaşırtıyor

Ben doğum yapmadan
Tanıdık biri 5paket falan bez almıştı hediye jenny willy. Baştatereddüt ettim ama hic pişik yasamadim daha sonra belediye prima hediye vermisti 3 numara ona sıra geldi kullandım bir bez uğruna bir hafta pisikle ugrastim. Paket hala duruyo kullanmadim. Başka hangi bezi kullandiysam pişikyyaptı. Jenny willy çoğu zaman krem bile sürmem ıslak mendille s silerim bezi Bağlarım cok sükür.

Sleepy kullaniyorum bende 3 ay olacak. Yumusacik sizdirma yapmiyor ve esnek bantlari. Bi de gecen fark ettim sleepy 3 numara ve prima 4 numara en boy ayni hatta enden bir parmak büyük sleepy. Molfixin lastikleri sert kesti. Bimin bantlari kayis gibi ve buram buram parfüm kokuyor. Prima kullandim istemeyerek 3 numarasinin temizi dahi les gibi kokunca tum bezleri denedim sleepyde karar kildim tavsiye ederim.
Bende çok memnun kaldım bantları kesiyordu kızımı bunda öyle bişey yok

o kdr çok bez değiştirdimki önce can bene snra molfix sonra bimin bezi sonra sleepye geçtim tabi ama bunun sebebi pişik olması değil hangisi denk geldiyse onu aldım ama sleepye bayıldım çok güzel bi dokusu var çokta memnunum hiç taşırmıyo sızdırmıyo 7 aylık bebeğim günde en fazla 2 kere o bez değişir o kadarda dayanıklı

buradada kullanıcı yorumlarını yapmış ama bilemedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar 1yaşında kızım var doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama cildi çok hassas ne yaparsam yapayım pişik oluyor cesaret edemiyordum bez değiştirmeye ama bi kaç aydır arttı pişiği kızarıklık var sürekli bugün tekrar bez almaya gittim bezleri araştırmaya başladım, ve sleepy hassas ciltler için bebek bezi gördüm açıkcaso hassat ciltler yazdığı için denek istedim ve aldım acaba kullanan varmı arastırdım netten fakat pek yorum denk gelmedi aranızda kullanan varmı? Nasıl bez sizce?

Sağlıkla büyüsün inşallah. ben ve eşim çok faydalanıyor, bir bakın isterseniz:

Merhabalar 1yaşında kızım var doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama cildi çok hassas ne yaparsam yapayım pişik oluyor cesaret edemiyordum bez değiştirmeye ama bi kaç aydır arttı pişiği kızarıklık var sürekli bugün tekrar bez almaya gittim bezleri araştırmaya başladım, ve sleepy hassas ciltler için bebek bezi gördüm açıkcaso hassat ciltler yazdığı için denek istedim ve aldım acaba kullanan varmı arastırdım netten fakat pek yorum denk gelmedi aranızda kullanan varmı? Nasıl bez sizce?

Merhaba,
Bebek bezlerine özel Bezegen isimli mobil bir uygulama var ücretsiz. Ben ve eşim oldukça faydalanıyoruz, tavsiye ederim. Sevgiler. Sln.

Reklam İçerikli Mesaj

v

Cnm kullanabilirsen yıkanan bezleri öneririm ben bebegime dogdugundan beri kullanıyorum 5 aylık 1 kez bile pişik olmadı biraz zahmetli ama o naylonların popolarına değmesi daha kötü.

Back
X